Как да разберем дали е време за сериозна връзка?

Няколко сигурни знака, които са ясен сигнал
25 юли 2017 21:55, Eкип на Teenproblem
6
Как да разберем дали е време за сериозна връзка?
Снимка: Instagram

Първите трепети са нещо несравнимо. Времето, в което опознаваш един човек носи със себе си невероятни емоции, които остават за цял живот и ни топлят, когато ежедневието изгуби своя цвят. Някъде там сред всички тези тръпки и незабравими чувства се крие ЧОВЕКЪТ – този, с когото ни очаква сериозна връзка и може би щастливо бъдеще. Но кога осъзнаваме това?
 
Това става ясно, когато познатата тръпка се замени с доверие и загриженост. Тогава преставаме да търсим разтърсващата емоция на всяка цена. Напротив – имаме нужда от спокойствие и незабравими моменти с човека до нас. Той ни допълва и излишните бури и урагани стават напълно излишни.
 
Разбираме, че половинката ни е сериозна, когато осъзнаем, че в личното си време и пространство включваме и него. Нямаме нужда да останем сами или ако имаме под "сами" имаме предвид двамата с него...само с него. Чувстваме този човек като част от себе си. В него не виждаме излишна суета чувстваме разбиране.
 
На ясно сме, че връзката е сериозна, когато нямаме необходимост от това да се разкрасяваме 2 часа пред огледалото преди среща. Не защото вече не изпитваме нужда да сме красиви за половинката, а защото осъзнаваме, че той намира красотата не в грима, а в естествените ни черти, в характера и в чистата ни усмивка.

Още за това как да разберем дали е време за сериозна връзка - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: връзка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари