Звездите ми говорят: Хороскоп за месец октомври

Повече работа за Близнаците
Обновена: 1 окт 2019 10:34 | 1 окт 2019 10:22, Михаела Лазарова
2
Звездите ми говорят: Хороскоп за месец октомври
Снимка: istock

Месец октомври ще ни предложи разнообразни събития и емоции. Ще имаме силни и слаби моменти. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще сте доста вглъбени в работата си и вдъхновени от собствените си идеи. Ще е малко трудно да разпределите времето си на „лично“ и „професионално“, но все пак се постарайте да го направите, за да не лишавате любимите си хора от присъствие и внимание.

В началото на месеца ще се наложи да „замразите“ част от набелязаните цели, които за вас са значими. Интуицията ще ви подскаже кога е подходящо да се заемете с тях. В края на месеца ще успеете да поставите нещата по местата им.

Ако непрекъснато закъснявате или отсъствате от дома ще ви обвинят в изневяра. Може да е незаслужено, но пък ще е болезнено.

Не отказвайте на молба за помощ от приятел, направеното добро ще ви се възвърне многократно.

Телец

Обстановката ще е динамична и ще ви подскаже, че е подходящо да се заемете със сложните проекти или с онези, с които до момента не сте успели да се справите. Заредете се с търпение и се старайте да предотвратите конфликтите още в самия им зародиш.

Контролирайте разходите, защото ако очаквате допълнителни финансови постъпления ще ги получите чак в края на месеца и то в по-малки от предполагаемите количества. Не обсъждайте постиженията си и не се изказвайте негативно за хора, които не познавате твърде добре. Ще си създадете неприятности.

Бъдете на разположение на приятелите си, а на моменти и на роднините, когато имат нужда от вас. Дори най-обикновен съвет ще им бъде от полза. Ще получите пълна подкрепа от любимия човек в трудни моменти, ако не постъпвате така, че да се усъмни в чувствата ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
На мене пък извънземните ми звънят всеки ден!