Зодиите, които пренебрегват проблемите във връзките

Ето кои са те
9 мар 2022 17:45, Ивета Иванова
5
Зодиите, които пренебрегват проблемите във връзките
Pixabay/rottonara

Част от зодиите имат склонността да игнорират червените флагчета във връзките. Те пренебрегват недостатъците на партньора, които могат да съсипят отношенията и не признават пред себе си, че връзката може да се провали. Вижте кои са те, според "Bustle".

Телец
 
Когато става въпрос за любов и връзки, Телците ценят стабилността повече от всичко друго. Щом са се отдали на връзка, ще направят всичко, че да я запазят и да не се налагат промени. Земни знаци са, което значи, че са реалисти. Много пъти ще видят червените флагчета, ще осъзнаят проблемите, ще разберат за грешките на половинката. Но Телците са търпеливи и отговорни, ще чакат, докато нещата не се променят към по-добро. Просто са инати и няма да се откажат лесно. Биха простили лошото ви поведение, само и само животът им да остане същия и да не напуснат зоната на комфорт.

Рак
 
Те са много мили, сладки, чувствителни и романтични. Още от началото може да има знаци, че връзката няма да върви и партньорът не си струва, но вместо да се предпазят и да си вземат поука, на тях това ще им се стори романтично. Например, да ги обсипват с внимание и някой да е обсебващ още в началото, на Раците ще им се стори красиво и ще го помислят за истинска любов. Това е така, защото обожават да дават и получават внимание. Дори ще помислят, че това е партньорът, който са чакали цял живот. Склонни са да фантазират и да вярват в приказките, което може да играе лоша шега. Биха направили всичко да любовта, ще помагат на партньора, ще игнорират недостатъците му, ще мислят, че трябва да се борят за него и че е нормално да има много препятствия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари