Disney подготвя игрален "Мулан", че и "Цар Лъв"

Игралната версия на "Мулан" ще излезе на екран през 2018-а
6 окт 2016 11:25, Петя Славова
0
Disney подготвя игрален "Мулан", че и "Цар Лъв"
Снимка: Disney

Следващата анимация на "Disney", по която ще бъде заснета игрална версия, е "Мулан", пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на филмовата компания.

Новината идва броени дни след като от "Disney" оповестиха, че се подготвя игрален филм по хитовата анимация "Цар Лъв", който ще бъде режисиран от Джон Фавро ("Книга за джунглата").

"Мулан" ще бъде поредната игрална версия на анимация на "Дисни" след "Пепеляшка", "Драконът, моят приятел" и "Красавицата и Звяра", пише БТА.

Сценарият за филма е поверен на Рик Джафа и Катрин Силвър, които са работили над продукции като "Джурасик свят", "Възходът на планетата на маймуните", "Зората на планетата на маймуните".

Игралната версия на "Мулан" ще излезе на екран през ноември 2018 г. Наблюдателите коментират, че с нея компания "Дисни" ще се опита да извлече дивиденти от разрастващия се китайски филмов пазар.

Анимацията "Мулан" (1998), разказваща историята на героинята, която се дегизира като мъж и отива на война вместо остарелия си и болен баща, реализира над 300 милиона долара в международния бокс-офис, припомня изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: МуланDisneyДжон Фавро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари