Гай Ричи може да режисира игралния "Аладин"

Британецът води преговори с Disney
Обновена: 11 окт 2016 16:59 | 11 окт 2016 16:52, Петя Славова
1
Гай Ричи може да режисира игралния "Аладин"
Снимка: Disney

Британският режисьор Гай Ричи води преговори да застане зад камерата за планирана от компания "Дисни" игрална версия на анимацията "Аладин", съобщи Контактмюзик.

Ако преговорите завършат успешно, Ричи отново ще работи с продуцента Дан Лин, плод на съвместното сътрудничество с когото са филмите за Шерлок Холмс.

Според слуховете игралният филм ще съдържа много музикални елементи от анимацията от 1992 г. Създателите на игралната версия все още обмислят как да подходят към персонажа Джин. В оригиналната лента духът, който сбъдва желания, беше озвучен от покойния актьор и комик Робин Уилямс.

Анимацията "Аладин" стана най-касовият филм на 1992 г., реализирайки 504,1 милиона долара в международния бокс-офис. Анимационната лента спечели две награди "Оскар" - за оригинална музика и песен от филм за "A Whole New World", припомня БТА.

"Аладин" ще бъде поредната игрална версия на анимация на "Дисни" след "Пепеляшка", "Драконът, моят приятел" и "Красавицата и Звяра". Наскоро беше оповестено, че компанията планира игрални адаптации и на анимационните си продукции "Цар Лъв" и "Мулан".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: АладинDisneyГай Ричи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Good !