Уитни Хюстън се завръща! Подписа договор за 100 млн. долара

След години мълчание, певицата влиза в студио, за да запише нов албум. Феновете тръпнат.
21 сеп 2007 13:36,
40
Уитни Хюстън се завръща! Подписа договор за 100 млн. долара
Уитни не е загубила чара си. Снимка: yahoo.com

"Никой на този свят не може да пее като Уитни, ето защо тя е смятана за основополагаща певица не само от нас, но и от целия музикален бизнес", заяви Антонио Ел Ей Рийд, президент на „Ариста“.

Преди броени дни Уитни подписа договор за главоломната сума от 100 милиона долара – един от най-сериозните контракти, сключвани някога.

Споразумението е с лейбъла „Ариста“, с който певицата е започнала музикалната си кариера.

Той предвижда Хюстън да се качи с гръм и трясък на сцената, след като напоследък се оплете в интриги, наркозависимости и семейни скандали.

Всички помним обаче 80-те и 90-те години, когато тя беше ненадмината. Според продуцентите на „Ариста“, пътят до първите места в класациите изобщо няма да бъде труден и дълъг.

В следващите няколко месеца се очаква певицата да запише първия си албум, който по договор трябва да бъде последван от още поне два.

"Адски съм развълнувана и с нетърпение очаквам да вляза в студио и да започна записите. Имам какво да кажа", каза певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
viva.ilieva преди 16 години
mnogo sa xuavi nadqvam se i da gi pusnat pak po televizqta i po diskove i kasetki
38
0
 
0
 
! Отговори
fugu преди 16 години
Определено ми е писнало от пишман разбирачи, които нямат и капка представа от материата, която коментират! Визирам изключителната невежа със звучното и достойно име - "bitch",която поразява със своята неподправена тъпота, наглост и тотална неусведоменост! Сладка, попитай маъка си и ще разбереш, че ти си нейният неуспешен аборт, скапано, недодялано, вчалгарено и със сигурност - грозно създание! Приатен ден! :)
37
0
 
0
 
! Отговори
светльо преди 16 години
ха, дано да ни радва още с много много хит4ета тази невероятна жена!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
ttttt преди 16 години
Whitney Houston mi e edna ot lubimite pevici i mnogo se radvam 4e otnovo se zavru6ta.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
еха, с тия 100 милиона колко кока може да си купи ...дилърите й сега банкет правят :)
34
1
 
0
 
! Отговори
bitch преди 16 години
що не си гледа старините ами тръгнала пак да пее? може навремето да е имала едно-две хитчета, ама днес изобщо да не се надява, че някой ще купува скапаните й дискове. има толкова по-стойностни певици, с по-голям глас, по-емоционални изпълнения, които не прибягват до наркотици и алкохол при най-малкия личен проблем. 100% Марая Кери е по-добра певица и новия й диск ще го докаже отново!
33
0
 
0
 
! Отговори
Ivanovalya преди 16 години
Радвам се за завръщанито! Очаквам с нетърпение новите песни!
32
0
 
0
 
! Отговори
s преди 16 години
браво! това ще е нещо страхотно! тази жена е уникален глас.
31
0
 
0
 
! Отговори
Mariana преди 16 години
Браво на Уитни, ако всичко това е вярно...Ако си преживял страхотно фиаско в личния си живот и си затънал до дъно, но успееш да се изправиш и да продължиш - ти си велик.Няма нищо по-хубаво от живота и то да го изживееш пълноценно според своите разбирания.Ако наистина е падала на дъното и сега се връща от там тя просто е човек със страхотна воля и характер.
30
0
 
0
 
! Отговори
МИЛЕН ВЕЛЧЕВ преди 16 години
... в този случай означава звукозаписна компания.Х. Потър
29
0
 
0
 
! Отговори
бла бла преди 16 години
Само ще кажа. . .От: haho...че ми писна от дебилни журналисти! Не се казва "контракт", а "ДОГОВОР", не се казва "лейбъл", а "ЗАГЛАВИЕ"!!!!! Научете се! Не унищожавайте езика ни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ей, ти откри топлата вода, бе! Само да те уведомя, че тези думи ги е имало в английския език много преди разни *** да почнат да ги транскрибират, защотото това не е превод, а транскрибция. За да си добър писател/ журналист/ преводач и т.н. първо трябва да познаваш отлично собствения си език! Алоо, буквалните преводи са за черновите! Научи български и после превеждай!
27
0
 
0
 
! Отговори
Geri преди 16 години
Този договор е подписан преди много време и не е от нея а от баща и, през 2003г. А тя вече има три записани песни за новия и албум. В албума включва и дует с Акон ;) Говори се, че албума ще е готов тази година, но по вероятно е да е началото на другата или средата на 2008За повече инфо вижте тукwww.whitney.dir.bg
26
0
 
0
 
! Отговори
Whit преди 16 години
Боби иавно не си навътре с нещата, но само едно ще ти кажа. Влез в някой сайт (където и да е) и виж колко албума има Уитни и колко има Марая виж от кога са на сцената и двете. Задължително погледни кой държи рекорда за най-много музикални награди. Защото на много от въпросите отговора е Уитни ;) Айде и следващия път помисли и прочети тук-там после пиши коментар!Това че Марая ти е любимка не означава че е най-добрата.
25
0
 
0
 
! Отговори
MORE преди 16 години
...преведи ми буквално "Record Label"...много си смешен.... думата "***" не е българска, както и "журналист"....ти май трябва да млъкнеш от утре, че ще ти обеднее речника рязко...:)))))
24
0
 
0
 
! Отговори
haho преди 16 години
...че ми писна от дебилни журналисти! Не се казва "контракт", а "ДОГОВОР", не се казва "лейбъл", а "ЗАГЛАВИЕ"!!!!! Научете се! Не унищожавайте езика ни!
23
0
 
0
 
! Отговори
mladena преди 16 години
Whitney e nai-dobrata i hich ne mi razpravjaite, che Maraja Keri e po-dobra ot neja! Whitney ima silen i nepovtorim glas dokato glasat na Maraja Keri sashto e dobar , no izbiva na falshivi tonove, kogato vzema visoki tonove! Davai Whitney! Jelaja ti uspeh ot sarze!
22
1
 
0
 
! Отговори
bobi преди 16 години
Може да си пее хубаво жената, ама чак пък никой да не може като нея, едва ли. Марая Кери отдавна я надмина, има къде-къде по-силен глас, пее по-прочувствено, да не говорим за рекорди в класациите. Дано все пак с Уитни Хюстън да не стане същото, което стана и с Марая през 2001 - подписа рекорден договор за 80 млн, но албума беше пълен комерсиален провал и от компанията прератиха договора. Но пък няколко години по-късно през 2005 Марая се завърна с гръм и трясък, продаде 10млн албума в световен мащаб и счупи отново рекорди по слушаемост в щатите. Да видим като излезе новия й албум след няколко месеца какво ще се случи :)
21
0
 
0
 
! Отговори
yo mama© преди 16 години
Много ме кефи тази пантерка, що не я вземат в малките пантерки, предлагам, да я направим родопанка. Не вярвам че се друса.
20
0
 
0
 
! Отговори
phil преди 16 години
"Никой на този свят не може да пее като Уитни" HELL YEAH!!! Tova e tolkova vqrno. vseki ima kofti momenti v minaloto no e vajno da mojesh da izlezesh ot tinqta i da stignesh PAK na vurha !!! A za neq tova nqma da e problem