Миро – евродепутат?

Популярният певец от бившия дует „Каризма” се прикрепя към „Лидер”
14 май 2009 13:40, Красимир Ангелов
40
Миро – евродепутат?
Снимка: БГНЕС

Популярният поп певец Миро е готов смело да се хвърли в политиката!

Мъжката половинка от бившия дует “Каризма” е гласен за кандидат за евродепутат.

Звездата се очаква да бъде подгласник на ВИП брадъра Емил Кошлуков в листата на партия “Лидер”.

С кандидатурата на Миро партията на Христо Ковачки се надява да привлече към урните младите, коментират анализатори.

Самият певец призна, че харесва идеите на “Лидер”.

“Хората от партията ми се струват почтени. И дават шанс на мнозина да работят и да се развиват”, обяви той пред "Стандарт".

Мистерията около популярния певец по всяка вероятност ще бъде разбулена в петък, когато “Лидер” ще обяви окончателната си листа с кандидати за Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
bg li sme преди 14 години
I kakva stana tq? Miro-deputat. Za oshte po-golqmo syjalenie obache toi ne e pyrviqt 'pevec', koito se kandidatira. Moje bi ne trqbva nikoi da glasuva v znak na protest kym prostotiqta na tezi hora,no pyk to veche mojesh li i protest da izkajesh. naistina ne znam po-zle moje li da byde.
38
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
8000 евро заплата и нищо не правиш.Живот като в рая.Нови дрехи,пътуване със самолет,скъпи хотели,сладки закуски,обяди и вечери.Търсим певци,образование:няма значение,важно:да има кой да те уреди
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Търся работа като евродепутат на пълен или непълен работен ден.Имам добър външен вид,певица съм.Моля обадете се в партия"Обикновени хора без връзки"Очаквам вашите предложения
36
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Що за държава сме ние??? Всички певци са кандидати за евродепутати:Деси Добрева,Миро,Лилана.Може да е добър певец,но какво разбира той от преговори,дипломация?Какво ще стане с България при такива евродепутати?Защо тогава има МИО в университетите?Ходете да пеете и после за евродепутати.Няма смисъл от език,умения за дипломация,мисъл
35
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 14 години
РАЗБИРАТЕ Л ИЗА ЩО АЗ НЯМА ДА СИ МРЪДНА *** И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ :О))) СЕЛЯНИ, РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО - В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ДНЕС НЯМА ЛИДЕРИ !!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Edin Lud преди 14 години
Лошо няма - те повечето *** в парламента не са постигнали и наполовина на Миро. По-големия проблем според мен е "партия" "Лидер". Това е 100% сливане на частните интереси с управлението на държавата.
33
0
 
0
 
! Отговори
KTM преди 14 години
Доказа че глупоста , идиотизма и престъпноста в българия са безгранични.Остава и азис да стане президент а химн на бг кючека 6 без 10.Съжалявам че сам роден тук в наи-*** държава на балканите.
32
0
 
0
 
! Отговори
пех преди 14 години
Това е плачевно, смешно, трагично и комично - Миро за евродепутат!Вчера бях на концерта - един от малкото богорпомазани, допуснати в палатката. Тръгнах си преди да е свършил концерта, а той беше трагичен. Закъснение с един час, хората освиркаха Миро и той напълно го заслужаваше, пееше на плейбек, а танцорите не знаеха какво да правят на сцената. Миро, скъпи, имаш още много да учиш за това как се прави шоу, дори и за първи клас не ставаш! Показа неуважение към своите фенове, а без тях си нищо!
31
0
 
0
 
! Отговори
ВАЙА преди 14 години
Скъпи българи, явно ВРЕМЕТО Е ДОШЛО, направо СЪДБАТА си играе с нас! Невероятно, направо, но ние сме толкова прости и загубени! Разни "УМНИЦИ" казват, че сме стигнали "ДЪНОТО", а други такива, че не сме. Щяло да стане още по-лошо. Аз, казвам - няма накъде по-лошо! И, стигнах до извода - давайте да изберем и за европарламента и за нашия, ВСИЧКИ: 1. Миро, Азис, Глория, Слави, братя Галеви и Маргини, разните "красиви" к... ки, т.е. МИСКИ - Антония, Жени и дори Дарина и цялата плеяда чалгаджии!2. Проститутките от елитните /но само от елитните/ заведения! 3. Разните Други, като Стоян Ганев, който се връща в България, защото много му е тежко, като вижда как страда българския народ. 4. Никола Филчев - знаете защо. 5. Тези двамата пияндета, които водят "Сблъсък". 6. Да се включат в листите най-корумпираните управници, олигарси /т.е. бизнесмени/. И, може да допълните спокойно кандидатските листи - знам, че съм пропуснала стотици и стотици "ДОСТОЙНИ" кандидати! Е, по този начин ще можем да докажем, че всичко ни е безкрайно ясно, че всичко е безнадеждно...
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ТЯ, БЪЛГАРИЯ ЗАТОВА Е БЕЗУМНА ДЪРЖАВА , ЩОТО ВСЕКИ ПРАВИ ТОВА, ДЕТО НЕ МУ Е РАБОТА И СИ МИСЛИМ ,ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАМЕ , А В ПОЛИТИКАТА СМЕ ПРОСТО ЕКСПЕРТИ - ОТ ПАДАРЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА . . . . ТО И ЗАТОВА НЯМА РАЗЛИКА В НИВАТА !!!
29
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
i Azis za prezident...abe vaobste chaga politika s chalga politici se pravi
28
0
 
0
 
! Отговори
Galka преди 14 години
Samo nego go niama6e v politikata. Politikata ne e za vsi4ki :-)
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
То политиката си е ку*венска работа от край време и от известен период *****стка работа, така че кво толкова... нищо ново под слънцето.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
То политиката си е **нска работа от край време и от известен период *****стка работа, така че кво толкова... нищо ново под слънцето.
25
0
 
0
 
! Отговори
МО преди 14 години
Старите трикове но от млади партий.Кандатира се един който има симпатийте на определен кръг хора само и само да гласуват за партията.След изборите убевява че политиката ще му прече на кариерата на шоумен и се одтегля с тлъста сума в джоба.А на негово място в Евро парламента ще цъвни никому непознат престъпник.Но те са млади и си мислят че изборите са като да гласуваш в мюзикайдъл.Но тази крешка ще тежи на поколенията който са преди тях,тяхното и тези който ще дойда след тях! Айде гласувайте!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
Onq преди 14 години
Стигаааааааааааа стигааааааааааааааааааааа дайте да издигнем Кондьо за президент под наслов "Имаш ли парички - обичан си от всички"
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Nqkoi ot gulub4etata v dnes-a imal li e vruzka s Miro?
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ееее не,това ми дойде малко в повече........ МОЛЯ Ви се..
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Хората от партията ми се струват почтени" :)))))
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Край!!! Напускам тая "държава"! Явно не става! Искаше ми се много, но... Седя тук, мъча се да се развивам - скъсвам се от работа, уча право... И за какво!?! Такива като тоя ненормалник да ме предствляват! Благодаря!