Показаха го! Ето и новото Porsche Panamera

Моделът бе разкрит няколко дни преди премиерата му
24 юни 2016 13:37, Красимир Ангелов
6
Показаха го! Ето и новото Porsche Panamera
Снимка: AutoMedia.bg

Премиерата на второто поколение на Porsche Panamera е насрочена за 28 юни, но в интернет-пространството се появиха снимки на автомобила. На тях е представена модификацията Panamera Turbo, съобщава AutoMedia.bg.

Промените в дизайна на автомобила са минимални, като това се очакваше, след като на няколко пъти през последните месеци бяха заснети тестови прототипи на модела. Изменения все пак има както в предната, така и в задната част на фастбека, но като цяло той е лесно разпознаваем.

Изцяло обаче е преработен салонът на машината. От аналоговите прибори е запазезен единствено оборотомерът, докато останалите вече са цифрови. Променени са мултимедийната система и лостът за смяна на скоростите. Появили са се също нови спортни седалки и информационно-развлекателна система за возещите се отзад пасажери.

На една от снимките е показан и новият 4,0-литров турбо V8 двигател, с който ще бъде оборудван фастбекът. Още прези май от Porsche съобщиха, че агрегатът ще получи мощност от 550 к.с. и 770 Нм. За сравнение сегашната версия Panamera Turbo разполага с 4,8-литров V8 с 520 к.с. и 700 Нм.

Още новини и снимки за новото Porsche Panamera вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Porsche Panamera
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
новата, като старата. Типично Порше!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин:- Пали ли?
2
3
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
А обикновенно газово с турски изпарител ще може ли да и се сложи или трябва газов инженцион?А оригинално теглич дали ще има?
1
3
 
11
 
! Отговори
Виц преди 7 години
На паркинг, заможен господин с новото си Порше Панамера. До него спира бай Пешо с Москвич.- Абе, баровец убава ли е таз кола ? - пита бай Пешо.- Ами ...хубава е. - разсеяно отвръща човека.- Хм, убава, убава ама кът гледам много не ги купуват...