Пак побой над лекар в Перник

Ром поискал от медика "да съживи жена му"
24 дек 2014 13:41, Александър Попов
230
Пак побой над лекар в Перник
Снимка: Булфото, архив

Лекар от Центъра за спешна медицинска помощ в Перник е пострадал след като му бил нанесен побой, съобщиха от лечебното заведение, цитирани от БТА.
 
Линейката с д-р Иво Велев пътувала в понеделник срещу вторник за адрес, когато била пренасочена към квартал "Хумни дол". Екипът се озовал на мястото минута след сигнала, но пациентката била починала. Тогава съпругът й, от ромски произход, започнал да бие лекаря, като крещял, че "докторът трябва да съживи" жена му.

На мястото на произшествието пристигнала полиция, след като сигналът за бития медик бил подаден на тел. 112. Директорът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Юлия Такова съобщи, че е подала докладни за случая до МВР и до Министерството на здравеопазването.

Преди няколко дни за 24 часа с полицейска заповед в Пернишката болница бе задържан пиян младеж, който се опитал да удари медицинска сестра и се нахвърлил върху дежурния лекар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еххххх, една голяма дряновица ни е необходима и Народен съд.Ама няма вече достойни, Тодор Живков го няма за да изправи отново България на крака.Ако беше жив щеше отдавна тия които забатачиха Родината и 25 години се гаврят с Народа да са изгнили по Белене.Айде някой да каже, че Белене и Скравена не са били правилен избор за времето си.Правилен избор са и за сегашното време.
54
1
 
7
 
! Отговори
чери преди 9 години
До Анонимен Прав си за Сърбия и Румъния.Но и в България има много оръжие по хората.Дръг е въпроса че там имат и темперамент и смелост да го ползват.А тук СТРАХ, СТРАХ.
53
0
 
16
 
! Отговори
... преди 9 години
На тая държава й трябва - три дена бензин да вали и на четвъртия ден гръм да удари.
52
1
 
45
 
! Отговори
анти-ром преди 9 години
Весела Коледа на всички българи, а на вас черни *** само тояга....дано контактите ни с вас се сведат до минимум през Новата година!
51
1
 
6
 
! Отговори
memet4o преди 9 години
vesela koleda na vsi4ki otrydeni xorica v balgaria neka sledvashtata godina da e blagodatna.
50
0
 
31
 
! Отговори
пацо преди 9 години
добре де, защо не оборудват лекарите с по един електрошок. Боцка го с шокчето да се разтресе малко, после още малко, после инжекциика с успокоително и да идва полицията да ги събира.
49
0
 
57
 
! Отговори
София преди 9 години
Жена съм, на 35 год, живея в София - работя и т.н., гледам си семейството с други думи. ДАВАМ ПРИМЕР - сега по празниците трябва да ми се поставят 6 бр инжекции /всеки ден по 1 бр/. 10 лв струва в Пирогов една такава инжекция. Хубаво. Плащам си. Ха сега познайте дали Бай ще даде на ден по 10 лв за една такава услуга. ....Плащам и за тях.Весели празници, БЪЛГАРИ!!!
48
0
 
27
 
! Отговори
Ястреб Великолепний преди 9 години
Такива неща са нормално явление във всеки един бантустан, така че, няма за какво да се вълнувате много! Или свиквате със ситуацията, или действувайте, да преминете от бантустанска на държавна структура на управление!
47
1
 
37
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
Докато хората, не платените проституиращи не се вдигнат и разрушат статуквото (няма нужда да обяснявам подробности) ще продължаваме да живеем в един уестърн филм и да цъкаме с език.
46
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бах ги у лекарите, абе тия немат ли некво чувство за самосъхранение бе, па да земат една лопата у линейката
45
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде да не говорим за останалите развити държави като Франция, Англия, САЩ и т.н, но защо не бият лекарите в Румъния, Сърбия, а?! Защо там *** не смеят даже да ги напсуват! Защото в тези държави има истинско правосъдие, полицията не ги гали с перце, а специално в Сърбия след войната има толкова много оръжие в хората, че при такъв случай цялото гето ще го надупчат с олово!
44
0
 
47
 
! Отговори
Йово преди 9 години
Относно ***, той е задържан за 24 ч. Прокуратурата повдига обвинение на "неизвестен извършител" и всичко приключа, както всички до сега посегателства над лекари, деца и възрастни хора.
43
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Народ ли сме?Представих си...биячът на път за ареста, по време на престоя и ... след излизане от ареста...
42
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 46Ти от Луната ли си или от Марс?Къде се е чуло и видяло, криминалната активност да нараства след либерализация на притежаването на оръжие?Няма такова нещо - тенденцията винаги е ОБРАТНА - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ - ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ИЗНАСИЛВАНИЯ, УБИЙСТВА И ГРАБЕЖИ.Имаш Интернет - чети и се ограмотявай - виж статистиките за Лондон - най-лесно ще се ориентираш.
41
0
 
48
 
! Отговори
Народ ли сме? преди 9 години
Така е, като само пишем по форумите и нищо не им правим!Представете си роми бият в турски лекар в Турция!...
40
1
 
17
 
! Отговори
До 60 преди 9 години
Голям проблем имате с манталитета!С чалга,кражби и далавери *** няма да го бъде.Наздраве
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 19Не си в час.Нищо ни няма на манталитета.
38
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, казах ви да сложите дежурен полицай в спешно отделение и тези да взимат такси и да идват на място. Парите за такси да си взимат заедно с помощите след предтавяне на заверен чек в болницата! Елементарно е.
37
0
 
31
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
Споко, сега ще го приберат за ден два а след това някои справедлив съдия ще го пусне срещу 300 левчета гаранция,все пак господин *** също има права и те не трябва да бъдат нарушавани.
36
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спрете да обиждате електоратана ДПС.