Касапинът от Шумен признал: В чувалите е Галя!

Мъжът вероятно е разчленил жена си след като я е убил, смятат разследващите
Обновена: 22 авг 2016 19:48 | 22 авг 2016 19:30,
47
Касапинът от Шумен признал: В чувалите е Галя!
Снимка: "24 часа"

Касапинът от Шумен, 45-годишният Стефан Стефанов, е признал, че в чувалите, открити в къщата му, са останките на жена му Галя.

Както Dnes.bg писа шуменецът бе арестуван снощи заради това, че е убил и разчленил трупа на 49-годишната жена в семейната им къща.

В неделя вечерта по тъмно от къщата на ужасите полицаите първо изнесоха един голям черен чувал, събрал останките от разфасованото тяло на Галя. Мъжът й, след като я убил и разчленил, събрал всичко в пет торби. Дали всички части са били там все още не е ясно, защото днес останките бяха отнесени във Варна, където се прави аутопсията, пише "24 часа".

Веднага след чувала, прикрит зад чадър, разследващите изведоха и убиеца. По данни на Апелативна прокуратура-Варна най-вероятно убийството е било извършено между 12 и 21 август, когато полуразложеното тяло бе открито в пристройка в двора.

Още по темата

Според съседи от седмица, като духнел вятър из махалата, се носела непоносима воня на мърша, но хората мислели, че някакво животно е умряло. Пак според тях миналия четвъртък Стефан си купил и моторна резачка. Предполага се, че тогава е разфасовал вече мъртвото тяло.

Хората описват Стефан като кротък човек, който обаче имал много лошо пиянство. Под влияние на алкохола ставал изключително агресивен.

Аутопсията ще доказва как точно е била убита жертвата. Не е ясно и дали са запазени всички части от тялото й. Възможно е извършителят да е успял да изхвърли няколко торби. Днес огледът на къщата и двора продължаваше до късния след обяд. Работа по случая продължава с процесуално-следствени действия за идентификация на трупните останки, както и за установяване на причината за смъртта на жената. Предстои привличането на извършителя като обвиняем за убийството, съобщиха от Апелативната прокуратура.

Галя и Стефан имат 18-годишна дъщеря. Съседи разказват, че от раждането на детето все там живеели, там я отгледали. Преди 2-3 години обаче двойката почнала ту да се събира, ту да се разделя. Преди около 6-7 месеца Галя изчезнала, каза съседка. Отишла на гости при сестра си в Канада. Когато се прибрала тя отишла при близки във Варна. По данни на прокуратурата точно нейните близки от Варна преди три дни, в петък, подали сигнал в полицията, че Галя е изчезнала. Жената била обявена за издирване на 19 август.

За криминалистите не е било трудно да стигнат до бившия й съпруг, заради неговото буйно пиянство. Стефан вече е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.

Последно се заговори за семейната им драма в края на юли м.г., когато полицаите го завариха да измъчва Галя, като преди това я беше оковал с белезници за крака на леглото. Полицаите през прозореца видели тази сцена и влязоха, за да освободят жената.

Стефан прилагал същата наказателна мярка и към 17-годишната им дъщеря. И нея връзвал с белезници, по цяла нощ момичето се молело да отиде до тоалетната, а той я държал окована. Почти винаги правел това на пияна глава. Белезниците били истински, купил ги от пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Aleksandar преди 7 години
Тоя изверг ще бъде изнасилван многократно в панделата, не трябва да умира а да бъде **** и измъчван.... пожелавам му много *** :D
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алкохола много животи е затрил.
32
2
 
3
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Стефан - човек на месеца!
31
0
 
2
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Този народ тотално изперка! И всичко от любов. Едни се душат, други се колят, трети като терористи - камикадзе по пътищата . Почвам да се питам - останаха ли нормални хора на тази територия?
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо трябва да се стига до убийство. Без значение каква физическа сила притежаваш. Просто си събираш багажа и чао. Техника, мебели - всичко в днешно време е еднодневка и се купува на ниска цена. Единственият проблем е, ако са сключили брак. Тогава ще се бръкнат за адвокат. И всеки - по живо, по здраво. Но за тази Галя не ме е жал. Да тормозят детето, а ти да стоиш при насилника, не го разбирам. Каква е тази майка, няма ли майчин инстинкт. Моето дете само да се спъне и падне, сърцето ми спира.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега разбирате ли какво изпитват жените към мъжете? Защо биват изоставяни и желаят развод? . Защо, този мъж не го харесва и е антипатичен, дори. Но, 90% от Жените нямат, тази физическа сила като мъж да бъде съсечен и разчленен.Биха извършили, това ако имаха възможност. Лошия край е за предпичитане от Безкрайния АД на терора. Омраза! Чия е равносметката?! Какво трябва да причиниш на една човешка душа за да стигне до такава крайност. За да намери покой неспокойната му душа. "И да се свършва".
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е изпитвал голяма непрязън, яд към жена си. Толкова не е могъл да я търпи, че е намерил решение в това си деяние.Много е страшно да те намразят. Това е следствие от предишни скандали, болки.. И пр. Един човек когато бива малтретиран лъган наранен. Отключва в един момент дълбока ярост, гняв болка.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според написанато полицията е виновна, защото този е бил за лудницата отдавна.
26
7
 
13
 
! Отговори
Ган преди 7 години
Мен дядо ми ме учеше ,,Когато искаш да си вземаш своя лична жена, палиш резачката и я плашиш. Водиш я на разходка с лодка из езерото, изпускаш уж случайно торбата с провизиите в язовира, запалваш палатката и вършиш всякакви простотии. Ако след всичко това не е избягала, ти бягай надалеч от таков темерут. Само с обич не може.Трябва и акъл!
25
2
 
7
 
! Отговори
до бабата на Lan преди 7 години
Тази проба само за хората ли важи? Ако трябва да избираш жена пак с напиване ли ще се пробва, или трябва и малко бой, и други екстри? Да проверя дали ще издържи и дали се сърди.
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
яжте демокрация, важното е вятърът на свободата да вее косите ви и тихо.
23
2
 
32
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Алкохолът не променя хората - само изкарва на повърхността истинската им същност! Баба ми е научи: "Когато искаш да си избереш мъж - напий го, виж дали това, което се покаже ще ти хареса и тогава го вземай!" Искрено и дълбоко съжалявам дъщерята...животът ѝ е ад.
22
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдейки по коментарите и как вината се хвърля на съд и прокуратура следва, че е българин. На българите институциите са виновни за престъпленията. Ако беше турчин или ром виновна щеше да е религията или произхода. Не ги ли знаеш тези работи?
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българин ли е?
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стана ли дума за религията на този ***? Каква сатанинска религия изповядва? Стефан е малко необичайно име за ислямист.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма съд в БГ, за това стават такива работи! Нашият съд пази престъпниците! Разбира ае тезо, които си плащат
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, като този човек е направил това, защо не са взети мерки веднага, защо в 21 век се позволява такова варварство в държава в ЕС. И какво значи, лошо пиянство, аз хубаво незнам. Не се взимат мерки и после сме свидетели на това нещо и защо тези жени са позволили това да се случва. Много жалко, дивотия, простотия, не знам какво да кажа. Лошото е, че и много хора търпят това нещо и по никакъв начин не търсят правата си. Търпят ей, така за пред хората, съседката, в името на детето.
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми така става като не е в затвора този психар. Хем е бил хванат, че измъчва семейството си.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМили жени,ако вие не се защитите няма на кого да разчитате.Отрови ***,после 1 година пробация се преживява.Или кажи че е пукнал от пиене и готовоПо добре ги заливайте със сярна киселина, но може и да ги тровите, с мухоморка става. А може и секира в главата - сами си решавайте, после ще ви дадат само 1 година условна и ще се отървете мили жени, не се оставяйте да ви малтретират.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мили жени,ако вие не се защитите няма на кого да разчитате.Отрови ***,после 1 година пробация се преживява.Или кажи че е пукнал от пиене и готово