Обрат: Няма да уволняват шофьорът обирджия

На записите от камери не личало да е ограбил покойника
29 ное 2016 08:38,
12
Обрат: Няма да уволняват шофьорът обирджия
Снимка: архив Булфото

Шофьорът на линейка, уличен в кражба от покойник, няма да бъде уволнен, поне засега.

Още по темата

Към момента няма доказателства, че именно той е взел 300 лева от починалия мъж. Полицията разследва и други версии, съобщи "Нова тв".

Светлозар цял живот е работил като шофьор. Преди в НСО, а от половин година в Спешна помощ.

Именно върху шофьора от Бърза помощ падат съмненията, че докато е бил на работа е откраднал 300 лева от пациент, починал пред чейндж бюро в столицата. Там мъжът обменил пари преди да му стане лошо.

При оглед на тялото са намерени 20 лева. Кой точно е присвоил останалите 300 обаче не е ясно, категорични са от районната прокуратура.

Сега обвиненият шофьор си седи вкъщи. Не е уволнен, а е в почивка по график.

По случая е образувано и досъдебно производство.

А междувременно в късния следобед ръководството на Спешна помощ получи записите от камерите и е категорично - служителят им не е откраднал нищо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Тея убавци от чейндж бюрото са му пробутали фалшиви банкноти, човекът ги е видял станало му е зле и нещата са ясни по нататък...После прикриване на следи, обвинения и т.н.
9
1
 
13
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
А кой е казал че е обирджия ?!? И проверихте ли дали чейндж бюрото му е дал наистина 300 лв ?
8
0
 
10
 
! Отговори
Men преди 7 години
Дали пък някой стар познат от НСО не се е обадил....Като знам колко честни са прокурорите и полицаите съм сигурен дори и брат да им е че ако той ги е откраднал няма да го покрият.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А междувременно в късния следобед ръководството на Спешна помощ получи записите от камерите и е категорично - служителят им не е откраднал нищо." Е то остана и да не го покрият.. Нали те ще ядът шамари също.
6
1
 
21
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 7 години
До Настоящ линейкаджия В нормална държава одачът на линейката досега да е дело срещу тези гарвани завел и до седмица-две осъдил!
5
2
 
14
 
! Отговори
?! преди 7 години
Не бяха ли тези херувимчета от НСО дето те изкарват от пътя, не спазват елементарни правила, карат в насрещното, все едно двете платна са им тесни
4
0
 
25
 
! Отговори
Настоящ линейкаджия преди 7 години
Дали са намерили касов бон за сделката с валута къде е Нап,дали изобщо е сменил пари починалият бог да го прости,моите съболезнования на близките.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е как да е вазможно шофьорите от НСО са толкова добри и съвесни хора че засрамват полвината светци в библията каде се е чуло и видяло някои да посегне на човек
2
2
 
36
 
! Отговори
Настоящ линейкаджия преди 7 години
Журналистите да се извинят най малко,в нормална държава ще бъдат съдени.
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а защо не раследват хората от чеинжбюрото именно там му е станало лошо на човека след като е обменил парите те наи добре са знаели какви пари има и според мен именно те са ги взели а другото че шофьорът ги е взел е заблуда на противника