Поредна измама, русенка даде 7000 лева

Пенсионерката оставила парите до задна гума на кола
9
Поредна измама, русенка даде 7000 лева
Снимка: Dnes.bg

70-годишна жена от Русе стана поредната жертва на измамници, като се раздели със 7000 лева, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Възрастната жена е получила последователни обаждания на домашния и на мобилния си телефон, като първо била потърсена да даде пари по схемата за пострадал близък, нуждаещ се от скъпа операция, а след това се обадил мъж, който се представил за служител на полицията и поискал от нея да съдейства за залавяне на измамниците.

По дадените от престъпниците указания потърпевшата изтеглила от клон на банка в Русе 7000 лева, които след това оставила до задна гума на автомобил в центъра на града.

Когато се прибрала в дома си, жената се свързала с близките си и разбрала, че е станала жертва на измама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Русетелефонна измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Седем бона са си седем бона.Господ здраве да му дава на човека.Осигурил е на младите празници, които няма да забравят.Ще има и за кръчми и за подаръци и за екскурзии.Е, можеше да ги даде на внуците вместо да се оплаква, че умира от глад заради Бойко, който не му дава по-голяма пенсия ама нищо.Важното е, че хем хората ще са доволни от 7-те бона хем ще се влеят свежи пари в родната икономика.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна това не са новини, а нормално ежедневие.
6
0
 
3
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Някой от потърпевшите си заслужават съдбата. Как един път не чуха или прочетоха за вихрещите се измами.?! Стига сме ги оправдавали.Децата им се чудят как да им помогнат, а те раздават на ляво на дясно пари , но иначе претендират. И аз съм пенсионерка , но това вече ми дойде много.Прави са апашите" Имал дал- да не е давал"Спрете се бе хора, за всяка добра постъпка си има начин.Стига сте хрантутели мошеници.
5
3
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Заври си мнението в гъзa.Ако обичаш.
4
1
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
След като дала парите пенсионерката се обадила на близките си да се похвали как е съдействала на полицията.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми аз съм русенец и с нетърпение чакам да ме пенсионират че да забогатея и аз така. Иначе казано - за мен лично това не са никак малко пари. Не ще ще се "озоря" да ги извадя ако се наложи (дано да е за хубаво ако наистина се наложи), но сериозно ще ми объркат бюджета. А пенсионерите явно са по- богати от нас - работещите.
2
2
 
4
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Пак хилядарки и пак в Русе. Доста богати там пенсионерите. Дано им останат пари за празниците, че то само с помагане на полицията не може :)
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зелено поло. Охо. И русенци подкара тази ***.