Четирима загинаха във верижна катастрофа в Румъния

В инцидента са участвали 20 автомобила
5 ное 2016 17:44, Петя Славова
6
Четирима загинаха във верижна катастрофа в Румъния
Снимка: БНТ

Четирима души загинаха и 35 бяха ранени в тежка верижна катастрофа тази сутрин на магистралата Букурещ-Констанца, в южна Румъния, предаде агенция ТАСС, като се позовава на телевизия Джиджи-24.

Във верижната катастрофа са участвали 20 автомобила, включително два микробуса, съобщава местната полиция, цитирана от БНТ. Девет души са били извадени от смазаните коли от спасителните екипи.

Катастрофата станала при гъста мъгла, поради която на мястото не може да се приземи хеликоптер. Пристигнали са пожарни коли и линейки от трите съседни окръга, разгърната е полева болница. Ранените са изпратени в болници
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали днес не трябва да се говори за политика, та ни занимават с румънските ПТП-та. Ако имаше българи, разбирам. Нещо няма ли за пътната и метеорологична обстановка в САЩ?
4
0
 
0
 
! Отговори
До Момо преди 7 години
Те са 50 г. пред нас!
3
1
 
6
 
! Отговори
турчин преди 7 години
До 2Има, ние турците
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мигар са "по-добри" от нас!?
1
3
 
17
 
! Отговори
Момо преди 7 години
"Катастрофата станала при гъста мъгла, поради която на мястото не може да се приземи хеликоптер. Пристигнали са пожарни коли и линейки от трите съседни окръга, разгърната е полева болница."Ехеее... А у нас кога ще бъде възможно това?