Льо Пен: Европа трябва да се сближи с Русия

Тя смята, че това може да стане чрез дипломация
18 апр 2022 17:07, Росен Стойчев
105
Льо Пен: Европа трябва да се сближи с Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Важно е Европа да се сближи с Русия. Това обяви кандидатът за държавен глава на Франция Марин льо Пен, съобщи France Bleu.

Тя коментира, че има вариант Русия да потърси обединение с Китай. Льо Пен настоява тази тема да бъде разгледана.

Реално така ще се стигне до обединение на най-голямата страна с най-населената.

Още по темата
Подобно обединение може да бъде избегнато чрез дипломация. Льо Пен смята, че Европа има нужда от партньорство с Русия. То може да гарантира стабилността на региона.

Тя припомни, че преди е критикувала руското правителство. Въпреки това смята, че трябва да се разгледа всеки вариант. Призова Европа да разбере реалността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: РусияЕСМарин льо Пен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
28
 
! Отговори
Дедо Поп преди 2 години
НЯМА да и позволят на ЛьоПенка да стане президент на Франция. За сега Макаронестия слугива добре и е послушен на Еврейския си господар. Няма смисъл да го сменят. кандидатурата на Льопен се толерира единствено за да припомня на Макарон че е заменим и да не се самозабравя . И Макарончо стриктно следва повелите на шефа. Затова и ще победи , с малка разлика от 6-7 % , както е прието при манипулирания вот за да не се усъмни някой ... ТАКА както приключват ВСИЧКИ гласувания при "Демокрацията" .....
72
38
 
15
 
! Отговори
... преди 2 години
Хаха така е, нека се сближим с Русия и викам направо да им приемем корупционния модел - един цар, 100 боляра, и останалите крепостни селяни, дето са като зомбирани. А ако някой случайно се усети и пита защо се краде - в затвора или направо го почерпват с чай. Това искат всякакви такива балами като Льо Пен и Тръмп. В теория на пропагандата отдавна са им дали имена на тези - Полезен Ид*иот.
71
3
 
22
 
! Отговори
До 66 преди 2 години
Дай ми процентно съотношение на това, което си написал и ще видиш, колко си далеч от истината. Макар, че сам си я прозрял - отиват на запад да учат, да си харчат парите на екскурзии. Ако лятото ти не можеш да отидеш на море, няма да умреш, нали? И ако няма как на Черно, ще намериш алтернатива на друго море.Е, и Европа ще търси алтернативи на нещата от Русия - ще ги купува от САЩ на 3ни и нагоре цени ;)
70
40
 
16
 
! Отговори
Сергееев преди 2 години
В момента има само една реалност и тя е,че в Украйна се води необоснована жестока вой на,вероломно е нападната съседна мирна страна,че там ежеминутно загиват хора и предна мероно се руши инфраструктура,жилищща,разпилява се и се заграбва имущест во, разбива се с опиянение всичко направено в Украйна след ВСВ - другото е ... ала-бала и приказки от " Хиляда и една нощ ".Не ни трябва в Европа такъв "троянски кон "! Разбрахме що за миротворци са руснаците !!! Баста !!!
69
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко че сценаристите няма да й позволят да стигне до президентския пост. Има много истина в думите й. Но това не се харесва на онези, които създават кризите и войните и дърпат конците на света. Жалко
68
51
 
14
 
! Отговори
анон преди 2 години
"Русия да потърси обединение с Китай" - мале мале... тази тотално откачи. А Русия освен военна промишленост друго няма. Цялото "гражданско" производство е на база технологии от Европа и САЩ. Агро машините са европейски технилогии. Поточните линии за производствата са веропейски технологии. Добива на ресурси са европейски/американски технологии. Обучения на персонал, резервни части - идва от Европа. Големите вериги ресторанти - американски... И какво става ако те изолират от глобалната икономика?
67
10
 
42
 
! Отговори
Льо Пен - президент преди 2 години
Да!
66
2
 
39
 
! Отговори
До71 преди 2 години
Викаш утре Путин пада от власт и новото ръководство в Москва почва да ни харизва въглеводороди и други суровини безплатно?Явно живееш в някаква паралелна реалност!
65
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разумен политик.
64
47
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То видяхме до какво доведе това сближаване, зависимост от газ и петрол и извиване на ръце. С такова управление Русия не става за партньор.
63
28
 
16
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Къде ще живеят децата на олигарсите, ако не в **гадната Западна Европа**?? Къде ще стоят милиардерите яхти на олигарсите, ако не в **гадната Западна Европа**. В Индия ли?? Аха, охо....
62
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре като изритат Путенка под някаква форма, тая гарантирано, ако още я има на политическата сцена, ще се пише репресирана от Москва. А че ще го изритат е гарантирано. Ще има война ГЛАД срещу БАЙРАК. Байрака в комбина със страха ще има известно време надмощие, ама малко. Срещу глада никой, никога не е извоювал победа
61
5
 
46
 
! Отговори
Ум и разум преди 2 години
Нали Льо Пен била крайно дясна, сиреч и военнолюбива. А, това звучи много далновидно и разумно. Светът има нужда от лидери, като Тръмп, ето Льо Пен, Орбан. Някой трябва да внесе разум в този свят. Защо трябва да се воюва а не с дипломация, защо Русия да не е в ЕС и в НАТО, Китай също.Може да се измисли регламент според който никоя голяма да няма преимущество.Защо народите позволяват оръжията да решават? Шепа хора алчни и безрасъдни определят кой и как да живее.Споровете да се решават в общността
60
6
 
31
 
! Отговори
До62 преди 2 години
Абе не баш така,колко от децата а и самите те имат собственост в Европа,получават образованието си,отмарят,харчат си парите и т.н.Така че Русия също има нужда от Европа както и обратното нещо за което говори и льо Пен,лошото е че някой (САЩ)дълго работи и накрая успя да вкара клин в това съжителство от което губещи ще бъдат и двете страни и Европа и Русия!
59
36
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин пък се сближава със съседите си като им изпраща ракети, снаряди, куршуми, огън и жупел! Отдавна е известно, че русата жена е бедствие, ама изрусената е двойно бедствие. Такова французите няма да си позволят!
58
22
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Русия няма пазар като Европа. Има ли пазар, ще се намерят стоки.
57
35
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази тотално е изплискала. Лесна победа за Макрон.
56
11
 
37
 
! Отговори
Към 59 преди 2 години
Елементарен е отговора, стига да може да мислиш. - Какво има Европа, което Русия да няма? Русия няма нужда от Европа, за да съществува. Има си или си произвежда всичко, което и е необходимо, а това което няма, набавя от Китай, Индия, Бразилия, Африка. А сега се замисли за Европа - газ, нефт, въглища, метали, зърно, торове.... В мисловния процес може да включиш и САЩ и тяхната роля
55
21
 
6
 
! Отговори
Джуджи преди 2 години
по д-ло/ги
54
29
 
9
 
! Отговори
Джуджи преди 2 години
Пълно е с жълто-кафяви, смрадливи, руски ***.