Столичните грандове завършиха наравно: 2:2 за Левски – ЦСКА

На полувремето сините футболисти губеха с 0:2
Обновена: 18 апр 2018 20:04 | 18 апр 2018 19:58,
23
Столичните грандове завършиха наравно: 2:2 за Левски – ЦСКА
Снимка: БТА

ЦСКА и Левски не се победиха и завършиха наравно с 2:2 в драматичен двубой от 30-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Васил Левски".

Двата отбора спретнаха здраво дерби, от което "сините" се добраха до ремито, след като губеха на полувремето с 0:2. Фернандо Каранга и Рафаел Енрике бяха точни за "червените", докато Иван Горанов и Паулиньо донесоха равенството в мача.

След това равенство ЦСКА е на 2-ото място с актив от 70 точки, с 5 по-малко от Лудогорец, който по-късно днес ще се изправи срещу Берое. Левски пък продължава да се подвизава на 4-ото място с 51 пункта.

Двубоят започна по мечтан начин за "червените" които получиха правото да изпълнят дузпа още в 4-ата минута. Фернандо Каранга бе повален на земята от вратаря Божидар Митрев и съдията Стефан Апостолов посочи бялата точка. Нападателят се нагърби с отговорността и хладнокръвно откри резултата.

Как премина мача - вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
Логично е! Всеки спира да работи, като не си намира работодател.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Залаганията убиха футбола. Жалко! Дори и "грандовете" станаха тотоджийскси отборчета.
15
0
 
2
 
! Отговори
жалко преди 6 години
През първото полувреме ЦСКА бяха по-добрия тимПосле Левски се събуди, но като цяло цесекарите са си виновни, че не го довършиха
14
5
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Ха Ха.А пък на мен ми направи впечатление как се радват сините след равенство с ЦСКА, все едно са спечелили шампионска лига. Абе нали сте Левски ,защо се радвате на равен с ЦСКА?Пък дали сме Литекс или не това това го определят феновете.Още по зле ако се радвате на равен с Литекс или Етро Поле.Пък за двойният арщин при червените картони даже не ми се коментира.
13
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
2-2 Цска- Левски2-2 Ботев - ВереяВ България всичко е честно и не е постановка а Бойко е най великия крадец на народа!
12
0
 
13
 
! Отговори
аз така видях мача преди 6 години
Този мач беше 100% уговорен. Първото полувреме ЦСКА можеше да вкара 4 гола, второто не можа да си даде повече от два паса и да мине центъра. Второто полувреме имаше само един отбор - Левски. Биеше на очи, дори левскарите нарочно сякаш не вкараха последните два положения. Пълен ЦИРК!
11
2
 
6
 
! Отговори
Напалм Детов преди 6 години
Когато преди седмица Дяков без топка посегна да удари, получи само жьлт картон. Днес за нормално нарушение в игрова ситуация директно червен.Двоен стандарт навсякъде и за всичко, защо?Докато парахода плава, всичко останало е безсмислен пушак. Но рано или късно всичко потъва или отива за скрап.
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо уговорен мач ми се вижда! Да не бие на очи - първото полувреме 2:0 и после през второто хоп 2:2! Но това е закъсняла реакция, трябваше отдавна да играят тандем, тоест да се обединят и заедно с другите отбори да спрат Лудогорец, защото гелосания *** направи добър отбор за сметка на останалите и така съсипа бг футбола и напълно опорочи футболното ни първенство, което беше зле, но вече няколко години просто липсва-протоколни уговорени мачове, купени съдии, ясен победител още в началото на
9
8
 
11
 
! Отговори
scott преди 6 години
нема титла, нема купа, червена тишина...литекса изгърме, але ,але.
8
8
 
8
 
! Отговори
Пловдив преди 6 години
Майната му на футбола ! Днес беше ранена една жена на стадиона ! Сега трябва да накажат виновните пет мача без публика или изхвърляне от групата. Ама имало други дербита, ама не можело. Няма такива! Това не трябва да се толерира! Това не е първо провинение на левскарите. Пожалиха ги в Благоевград миналото първенство и сега това са резултатите. Трябва строгост и никакви съображения кой на кого е фен!
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв съдия бе? От кой съд е? Какво неграмотно, диалектно, простеещо говорене има. Баща му-л*бовникът на Бойко Борисов- ви е бедна фантазията колко хиляди е платил, за да стане тоя футболен съдия и колко хиляди е дал, за да стане депутат, свят ще ви се завие. Откъде ги има един селски кмет, защо не се запитате? Баща му на тоя ушко е събирал всички председатели на футболни клубове от Югозапада в Симитли броени дни преди конгреса на БФС за избор на президент на БФС. Дали е случайно?
6
4
 
13
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 4,Да не биеш Левски в състоянието в което е поне с 4:0 е загубаКато вкараха вторият гол, си рекох: "Ако не продължат да вкарват няма да го спечелят". Даже в края на мача си мислех, че дори ще паднат. Белчев е голa вода, не можеш да казваш пред цяла България:"Футболистите страдат от липса на самочувствие", след като ти си този който трябва да ги надъхва. Жалко, много жалко!
5
1
 
22
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Големи грандове! Последно кой от тях стана шампион на това световно неизвестно първенство А група?!
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Белчеееееев, от къде ги намираш тези защитници бе, мишок такъв? Бавни, страхливи, незнаещи дори и как да се пласират за да опазват нападателите. Левски трябваше да ви бие, да разберете, че им дадохте спечелен мач. Всички защитници да се глобят с по 2 000 лева, да тренират допълнително за бързина, повратливост и позиция. Да не биеш Левски в състоянието в което е поне с 4:0 е загуба. Гриша Ганчев да им вземе по една заплата, защото се играе 90 минути но не само 45.
3
3
 
13
 
! Отговори
ВиК преди 6 години
Епизод пореден - червените услужливо реабилитираха сините!
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв спорт е това ?
1
2
 
11
 
! Отговори
Разбирачи! преди 6 години
Реваншът май е другата седмица...