Защо мъжката брада дейсва като магнит за жените?

Кои мъже са най-атрактивни за представителките на нежния пол
26 сеп 2016 14:22,
17
Защо мъжката брада дейсва като магнит за жените?
Източник: Reuters
Когато става дума за преценката относно степента на привлекателност на един мъж, окосмяването по лицето вероятно не е сред факторите, на които жените отделят много време. Според данните на ново проучване обаче точно то има по-голяма роля, отколкото предполагаме. Оказва се, че жените се увличат повече по мъже с брада, когато търсят дългосрочни взаимоотношения.
 
За целите на проучването изследователите показват на 8500 жени изображения на мъжки лица, които са компютърно генерирани. Сред тях има различно количество окосмяване – никакво, частично, а има и такива с цяла брада. 
 
Изследователите променят чертите на лицата, включително скулите, брадичката и други черти, за да направят лицата повече или по-малко мъжествени. След това жените са помолени да оценят степента на провлекателност на лицата на отделните изображения за различни видове взаимоотношения. 
 
Оказва се, че мъжете, които имат средно окосмяване по лицето, са определени като най-атрактивни, особено от жените, които имат интерес за кратносрочни отношения.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: мъжеженибради
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Ако с брада си кусал шкембе чорба и част от шкембето е останало по брадата.Това вече е класика.Също така действа възбуждащо на жените.
12
0
 
0
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Сещам се за разказ на Мопасан/ако не греша/,но това е литература.Модата (предполагам)влияе,но изначалието е пола_ X привлича Y и обратно.'Джунглата'е само аксесоар.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ожулена от брада не е ок за лицето на която и да е Жена. Не уважително е към Жената!
10
1
 
2
 
! Отговори
Възмутена преди 7 години
Отврат!
9
1
 
1
 
! Отговори
Лисанка преди 7 години
Учени са го установили това, не бай Грую от съседния вход.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да ходят при арабелите като са патки
7
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Това за фризурата го кажи на "мъжете", че като се засуетят около косата си, стават пълни и - и - и. За жената косата е маркер за здраве. Жена с рядка коса е с някакъв проблем на обмяната на веществата или хормонален. Възрастните жени затова се къдрят, защото косъмът е все по-тънък и рядък.
6
0
 
4
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Magnit??? Hahaha WTF
5
1
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
ни коса имам, ни брада! Вадя го голям и дебел и почват да скачт като мрени .... за портофейла говоря, вие кво си помислихте аааа?
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз си пускам брада само на ***. Ако някоя иска брадат, имам две лица!
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да,бе,привлекателна окосмена майм'уна ! щом аз ще се епилирам и гримирам,той ще се бръсне и няма да ми боде или да мирише на цигари или нещо друго !!!!!!!!!!!!!!!
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защото по нея остава храна
1
0
 
19
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
И с брада и с без истинският мъж привлича жените; така както истинската жена привлича мъжа,независимо от фризурата.Природа. Да живее Природата!

Спонсорирани публикации