Любов според зодията за 3 – 9 октомври 2016-а

Нов месец, нови любовни вълнения, а за някои може би и нова връзка
2
Любов според зодията за 3 – 9 октомври 2016-а
Снимка: freeimages

Нов месец, нови любовни вълнения, а за някои може би и нова връзка. Какво ви очаква в любовта, вижте в седмичния любовен хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

През първата седмица на октомври ще ви вълнува не само любовта, но и финансите, особено тези от вас, които се намират в сериозна връзка. Вашата половинка за пореден път ще ви окаже своята подкрепа за купуване на придобивка или инвестиране в нова бизнес идея. Решенията ще взимате заедно и без проблем.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се преоткрият на едно друго ниво – духовно. Ще искате да споделяте повече един с друг, а това само ще направи връзката ви още по-силна. Откривайки много нови неща за половинката си, ще осъзнаете колко добре се чувствате в тази връзка.

Близнаци

Вашите мисли са насочени само към едно нещо тази седмица и това е романтиката. В петък Меркурий ще заеме позиция във вашия любовен сектор и там ще се задържи до 24 октомври. Тези от вас, които имат половинка до себе си, ще се почувстват по-свързани един с друг. Ако нямате любим човек, седмицата е идеална за нови познанства.

Повече за останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
тцЪ преди 7 години
До 1Корабът-майка, който спуска хороскопите до астролозите, се ориентира по взаимното им положение.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много моля някой да ми обясни как точно положението на огромни кълба горяща плазма и газ на светлинни години от мен и едно от друго оказват влияние върху любовния ми живот точно тази седмица. Мерси предварително.

Спонсорирани публикации