Брайън Адамс вдигна на крака "Арена Армеец"

Музикантът покори публиката с глас, музика, сценично поведение
12 окт 2016 15:22, Анисия Иванова
11

Снимка: MOKO Solution

Брилянтен глас, невероятен китарист, перфектно сценично поведение. С това покори почитателите си рок легендата Брайън Адамс в столичната зала "Арена Армеец" снощи. Концертът е част от световното му турне "Get Up". София бе последната спирка в Европа за музиканта преди да продължи турнето си в Северна Америка.

Музикантът с над 30-годишна кариера отново доказа, че хубавата музика няма възраст. Канадецът вдигна на крака многохилядната публиката с над двучасово шоу. Феновете пяха заедно със звездата вечните му хитове "Everything I do (I do It For You)", "Please Forgive Me" и "Run To You".

И този път музикантът не изневери на стила си да търси контакт с публиката, като импровизира с конкурс за най-гореща танцьорка сред зрителите. Три от дамите в залата грабнаха вниманието му, но само една от тях си тръгна с персонален подарък от него.

Друга от изненадите на супершоуто бе специалното видео и селфи снимки с публиката, които легендата собственоръчно направи от сцената и обеща да ги качи в профила си в социалните мрежи.

И съвсем заслужено рок изпълнителят спечели овациите на публиката. Носителят на Грами от 1991 г. подари на почитателите си хитове, сред които "Summer of 69", "Heaven", а публиката припяваше заедно с него "Have You Ever Really Loved A Woman", "Here i am" от анимационния филм "Spirit". Канадецът изпя и парчетата от най-новия си албум.

Това че Адамс е певец на поколенията го доказа за пореден път разнородната публика на концерта му - от 13-14-годишни, които танцуваха наред с родителите си, младежи, влюбени двойки, семейства във втората половина на живота си.

Музикантът излезе на сцената с групата "The Dudes of Leisure" - китарист, баскитарист, барабанист и кийбордист.

Преди концерта си Адамс лично откри изложбата си с фотографските серии Exposed и Wounded, в която са показани около 100 платна. Изложбата пристигна в София след представянето й в музея на фотографията в Стокхолм. На кадрите могат да се видят знаменитости като кралица Елизабет, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Моника Белучи, Кейт Мос, Шон Пен и Мики Рурк, а 30-те портрета от серията Wounded (Ранени) представят млади британски военни, претърпели тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги.

През последното десетилетие Адамс постига международен успех и като фотограф. Неговите снимка са публикувани в списанията "Вог", "Венити Феър" и "Зуу Мегазин", а снимките му се излагат в най-реномираните световни музеи и галерии. Изложбата ще остане в София до 12 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
illy_pilly преди 7 години
ФАНТАСТИЧЕН концерт. УНИКАЛЕН БРАЯН!Аз съм от младото поколение - 90те съм родена , но обожавам музиката на Браян Адамс и очаквах концерта с нетърпение. БЕШЕ Неповторим!!! ОБИЧАМ ГО.... Дано пак да ни посети някога... ВЕЛИКОЛЕПЕН Е!!! Незабравимо преживяване беше.
8
1
 
8
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Страхотен изпълнител! Само защо пак в най-тъпата мутренска зала ''Арменец''...
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щото бийбър и подобни не са изгодни. Няма да събере достатъчно хора а хонорарът му сигурно е огромен. Лейди Гага която пълни стадиони тук си беше в арена армеец в която бе "дъртия" Браян, Скорпионс и прочие. Показателно е кого харесва бг публиката. Човек който би дал над 50 лв за концерт в повечето случаи е реализиран слуша качествена музика и не е на 20. Това директно редуцира фенчетата на бибър и подобни
6
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бяха поканили Джъстин Бийбър. Той има концерти в Европа а няма в България. Браян Адамс е музикант за старото поколение.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
90% от това което в момента е хит е с годност година две, а изпълнителите им в огромната си част след 10г ще си мечтаят за турнетата, които Адамс е правил прави и ще прави след заглъхването на модерните хитмейкърине съм му голям фен(много ми е лек) но е факт, че е велико име за поколения.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБраян Адамс е класика и винаги ще се харесва . Уникална музика и текстове на песни.На някои мъже може да не им харесва това и да злобеят.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен
2
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми е интересен Браян. Песните му са прекалено различни и нетипични от това, което в момента е хит.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да влезе Бах!

Спонсорирани публикации