Europe се завръщат в България, забиват на 16 май

Концертът на култовите шведи ще се проведе в "Арена Армеец"
13 дек 2016 12:22, Красимир Ангелов
12
Europe се завръщат в България, забиват на 16 май

Рок легендите от Europe се завръщат в България за голям концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 16 май догодина. Култовите шведи включиха България в своето "The Final Countdown" турне и за първи път ще свирят в най-голямата зала у нас.

Пет години след последната си визита в София, рок легендите се завръщат в столицата. Повод за визитата е техният 30-годишен юбилей, който те отбелязват с турне - "The Final Countdown", съобщиха организаторите от Bulgarian Live Music.

"За нас е чест, че Europe включиха България в турнето си. Последната им визита в София беше преди 5 години и сме сигурни, че феновете им ги очакват, особено сега, когато за първи път ще свирят в "Арена Армеец", споделят от Bulgarian Live Music.

Europe остава любима банда на многобройните българските фенове. Сред едни от най-големите им хитове са Carrie, Rock the night и разбира се - The Final Countdown, който е с над 270 милиона гледания в Youtube. Автор на повечето песни е вокалистът на групата Джоуи Темпест. Europe са продали над 23 милиона албума в цял свят.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и на касите на техните партьори. Цените са - 60 лева (терен), 70 и 80 лева (седящи).

Организаторите правят и специален подарък за най-верните фенове на групата, като пускат първите 200 билета от терен на промоционална цена от 50 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък ще ида на концерта. Даже ще заведа и домочадието.Стари били Europe?! А, аз да не съм млад? С Джоуи сме набори. И аз съм стар и си слушкам стари групи като Europе, пък даже и още по-стари от тях с кеф.
8
0
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Забивам в рока сигурно идва от ангкийската дума Nail =заковавам, забивам за. високи тонове в пеенето или изсвирени на бас китара в рока. А и е свързано с жици, тел...
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еее, Джоуи да беше дошъл деветдесетте години у нас, а сега вече е пенсионер. Тогава с тая руса дълга коса и кресчендото си направо побъркваше всички.
6
2
 
11
 
! Отговори
Tanas преди 7 години
До :) . Аз ги сушам.
5
0
 
15
 
! Отговори
tanas преди 7 години
Да , Аз ги слушам!
4
8
 
2
 
! Отговори
? преди 7 години
Как е възникнала думата ЗАБИВАТ? Авторът да обясни.
3
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тези ли тръгнаха на прощално турне? Щото Скорпиънс и Уайтснейк вече направиха по 7 прощални турнета!
2
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшен концерт, тея последната им записана песен е през 1987 година.
1
25
 
4
 
! Отговори
:) преди 7 години
някой слуша ли ги изобщо тия миярници ?

Спонсорирани публикации