Гняв - как го показва всяка зодия? (1 част)

Овните са сложни характери и палят много бързо
12 сеп 2019 19:31, Иванка Гъркова
3
Гняв - как го показва всяка зодия? (1 част)
IStockphoto

Изборът на шампоан е от голямо значение за грижата за косата през различните сезони. Има хора, които са с по-сух скалп, пърхот, прекомерно омазняване или други проблеми. Те внимават за продуктите, които използват и никога не купуват нищо случайно. Но голям процент от нас си взимат шампоан на промоция или се насочват към марка, която им е препоръчана. После се чудят защо имат сърбеж.

Безспорно е, че представителите на отделните зодии имат свой характер и го показват по различен начин. Едни са по-сдържани и не обичат конфликтите, но други са изключително непоносими, когато нещо ги ядоса.
 
Гневът е една от 8-те основни емоции, която можем да изразим както чрез мимики и жестове, така и вербално. Когато човек е гневен, той не може да вземе правилно решение и казва неща, за които по-късно може да съжалява.

Ето как се гневят хората от всяка зодия:
 
Овен
 
За родените под този знак се знае, че имат труден характер и трудно може да се спори с тях. Овните се палят от най-малкото нещо и ги държи за дълго време. Изпитват ли гняв към вас, ще излеят цялата негативна емоция, която притежават. Най-често минават към вербална агресия, ако не се държат подобаващо с тях.
 
Телец
 
Както една крава може да застане на пътя и не желае да помръдне, така и Телците проявяват инатливост и характер. Те държат на своето и го защитават със зъби и нокти. Ядосат ли се, нямат спирачка. Освен това са доста обидчиви. Ако сте ги разсърдили, очаквайте да не ви говорят и да ви игнорират с месеци.
 
Близнаци
 
Те са малко по-странни, когато са гневни. Тъй като в тях „живеят“ две отделни личности, това ги прави несигурни и те невинаги знаят как да покажат яда си.
 
Как се гневят останалите зодии, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Близнаците също са хора, апропо.Останалота са си животни и едно неодушевено - везни.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че някой човек от тази зодия не ти е ходил по прищевките въобще не значи, че всички от нея отговарят на твърденията ти.Човешки черти има в стрелеца и във водолея също, впрочем, не само в девата. Телецът си е крава, когато иде реч за жена, да... не, че го обиждам, но това е женската на бика.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е смешно как сравняват телците с крави.Ми то по тая логика единственият човек е дева.Което е смешно особено мъж Дева си е наказание божие.Стиснари,отмъстителни,дребнави ,е не колкото риби де но може да се каже че са си конкуренти по комплексарщина.

Спонсорирани публикации