Кои са най-неромантичните зодии?

Водолеите са по-умерени с чувствата
2 дек 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
3
Кои са най-неромантичните зодии?
Снимка: IStockphoto

Независимо че не си го признават, всички жени обичат романтични жестове. Те очакват да получат цветя или някое лъскаво бижу за рождения си ден или просто без повод. Но понякога остават разочаровани.

Няма лошо мъжете да правят романтични жестове спонтанно, въпросът е, че някои не разбират много от това. Просто не е заложено в природата им. Според астрологията, представителите на някои зодии показват чувствата си по друг начин.

Ето кои не разбират от романтика:

1) Телец

Всички с тази зодия са прекалено практични и романтиката е далеч от тях. Предпочитат да попитат половинката какъв подарък да ѝ купят, отколкото да правят изненади.

Въпреки че Телците се влюбват още в самото начало, те са твърде нескопосани с жестовете и нямат представа как да накарат партньора си да се почувства специален.

2) Водолей

Характерът на Водолея не се свързва с романтиката. Хората с тази зодия държат на своята свобода и не търпят "оковите" на сериозното обвързване.

Родените под този знак не са безчувствени, просто са по-умерени с тях.

Останалите зодии, които не са по романтичните жестове, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Романтиката не са красиви фрази и скъпи вещи, а силни чувства. В този смисъл въздушните зодии наистина са вятър. Те са по-удачни за връзка. Връзката винаги е с искане към друг. Който не иска нищо от друг, не търси връзка.При силни чувства хората млъкват. Каквито и да са чувствата.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Романтиката е хубаво нещо,красиво може би но един свестен човек насреща на който му пука за вас струва колкото една купчина "романтици" които в крайна сметка преследват някаква лична изгода.Красиви очи,скъпи вещи,безмислени фрази -какво става когато театърът свърши?

Спонсорирани публикации