Принц Хари: Вече не мога да позная баща си и брат си

Изрази съмнение към официалната версия за убийството на принцеса Даяна
77
Принц Хари: Вече не мога да позная баща си и брат си
Снимка: БГНЕС/EPA

Принц Хари изрази съмнение относно официалната версия за това как майка му - принцеса Даяна, е загинала в автомобилна катастрофа.

"Има много неща, които не са обяснени", каза той в интервю за ITV, посветено на мемоарната му книга "Spare".

Хари заяви, че след смъртта на майка си през 1997 г. е преживял "посттравматичен стрес" и трудно е приел смъртта ѝ и описва завръщането си на мястото на автомобилната катастрофа в Париж.

"Винаги съм си представял, че тунелът е някакъв коварен проход, който е опасен по своята същност, но той беше просто един кратък, обикновен тунел без излишни подробности. Нямаше причина някой някога да умре в него".

Той не вижда смисъл от възобновяване на разследването на автомобилната катастрофа - но поставя под въпрос официалните заключения от нощта на катастрофата. Разследването от 2008 г. установи, че Даяна е загинала отчасти поради "грубата небрежност" на шофьора ѝ, който е бил пиян и е карал с превишена скорост.

Хари заяви, че тунелът не е представлявал "никаква опасност някой да изгуби контрол дори след питие или няколко питиета... Беше почти физически невъзможно да изгубиш контрол над превозното средство, освен ако не си напълно заслепен на волана", намеквайки, че разсейването от папараците може да е причинило катастрофата на шофьора.

"Хората, които бяха основно отговорни за това, всички се измъкнаха от отговорност", каза той. Когато Уилям попитал какво можеше да се случи, ако папараците не преследваха колата на Даяна, му казали, че "резултатът нямаше да е същият".

Той също така говори за желанието си да възстанови връзката със семейството си, но обвини британската преса, че е създала "изкуствен конфликт".

"Прощаването е 100% възможност, защото бих искал да си върна баща ми. Бих искал да си върна брат ми. В момента не ги познавам така добре, както и те вероятно не познават мен".

Хари обвини членовете на семейството си, че са си легнали с дявола - таблоидната преса - за да очернят него и съпругата му Меган и да подобрят собствената си репутация.

"След много, много години лъжи, които бяха изречени за мен и семейството ми, идва момент, в който, връщайки се към отношенията между някои членове на семейството и таблоидната преса, тези някои членове решиха да си легнат с дявола... за да реабилитират имиджа си. В момента, в който това реабилитиране е в ущърб на другите, на мен, на другите членове на моето семейство, тогава тегля чертата", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: принц Хари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едуард VIII също залюби една американка и заряза кралството и короната заради нея.
62
0
 
6
 
! Отговори
Златотърсач преди 1 година
Нетфликс му дадоха 100 милиона долара, но явно не му стигат
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мегито на път да разпали война в RF. Успяла да хвани глупавия принц със слаби ангели и промит мозък за онази работа. Сега го манипулира. Иска да стане известна и богата. Много жалка история. Определено, и двамата имат нужда от сериозно лечение.
60
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"пепел ми на езика",но се съмнявам Хари да знае кой е баща му...Във всеки случай "царските интриги" са се появили дори и преди да се появят царете...Хари да внимава!..Африканката го "подкуктря",но ..да са не окаже и той в некой злополучен тунел..
59
1
 
4
 
! Отговори
виктория преди 1 година
Кралското семейство е преди всичко институция!Не е само семейство Затова повечето неща от кухнята остават тайна Не точно държавна но публичното излагане може да доведе в някой случаи до Революция или до петиция за отмяна на Монархията. Лични вражди ,съперничества и проблеми е разбираемо ,че има в живота на всички включително и Кралските семейства.Където има пари и власт, конкуренцията е неизбежна. Новият крал е недолюбвам от Британците заради скандалите с Даяна.Ще го довършат Хари и Меган.
58
1
 
7
 
! Отговори
виктория преди 1 година
До Е то еТой като не е умен жена му няма в това заслуга!Хари е глупав като Даяна! Тя сама го е признавала.Глупав мъж намира подобна на него жена. Принц Хари реализира и двата кошмара на кралското семейство! Този на принц Едуард който абдикира от престола за да се ожени за разведена американка, и кошмара от публичните обвинения на Даяна към кралското семейство. Хари е 2 в 1 кошмар! Той нарочно е избрал Меган на подсъзнателно ниво за да вбеси семейството си!Черни овце има и в Кралските семейства
57
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари е срам за всеки самоуважаващ се мъж. Затова и му правят такъв пиар и го използват да промотират сбъркани ценности. Жена му е цганка, той е под чехъл. Парите скоро ще свършат. В това отношение е същия като майка си, тя също не умееше да пази достойнство, а лошите си сексуални избори искаше да минат за "право на личен избор".
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даяна им връзка с рижав мъж 2 години след раждането на Хари. Хари прилича на рода на Даяна - една от сестрите ѝ е много рижава, и самата Даяна го е наричала "моят Спенсър". Освен това Хари има и поразителна прилика с дядо си - принц Филип като млад. Колкото до катастрофата, кралското семейство има най-малко полза от нея. Даяна е била параноична и затова уволнила телохранителите си, назначени от Короната. Ако не беше го направила, нямаше да се вози при пиян шофьор. Фатално е липсата на колани.
55
0
 
15
 
! Отговори
Е то е преди 1 година
Съвсем разбираемо - оная му е изпила мозъка !
54
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какви кирливи ризи изкарват - напълно човешка реакция на простотиите им. Тази неговата женица е унижавала хората, които Дворецът им е предоставил, за да им помагат, и естествено, че Уилям е искал да разреши проблема и да защити жертвите на просташкото поведение на Меган. Меган, която се бие в гърдите като велика феминистка, отправя към току-що родилата Катрин изключително женомразки коментар за хормоните й. Прав е Уилям, че жената на Хари е груба и насилствена и не са виновни таблоидите.
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди да домъкне оная, Хари беше много близък със семейството си, особено с Уилям и Кейт. Така че проблемът е в нея.Тя никога не е имала намерение да остане в Англия и да свири 7-*** цигулка, доказва го и фактът, че е оставила в Канада на склад дрехите си, защото е знаела, че пак ще може да ги носи,без да се съобразява с кралския етикет. Жената е смятала да си направи свой кралски двор в САЩ, в който тя да е кралицата, използвайки един от внуците на британската кралица. И лапнишаранът й козирува.
52
3
 
6
 
! Отговори
до 57 преди 1 година
Хари щял да умре от глад - е това прекалено невежи могат да го фантазират.
51
1
 
22
 
! Отговори
Рапунцел преди 1 година
Полу-индианката му съсипа живота
50
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Печели милиони, за да развява кирливите ризи на семейството си, защото с жена му са двама абсолютно безполезни хора, без талант и някакви професионални качества и ще умрат от глад ако трябва да си изкарват хляба сами.
49
1
 
28
 
! Отговори
Хари! Докато е време преди 1 година
си оправи отношенията с най-близките ти роднини, на тях винаги ще можеш да разчиташ. Не ти ли е ясно, че целта на Меган е да те скара с тях и да те откъсне от тях, за да те манипулира така, както на нея й е изгодно. Тя вече е уточнила какво може да издои от кралското семейство. Наясно е, че няма да се задържи при теб завинаги и затова сега се стреми да напечели колкото е възможно повече чрез скандали в медиите. Не я е грижа за по-нататъшната ти съдба на отритнат и низвергнат принц. Осъзнай се!
48
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
изкара им кирливите ризи пред света, чакаме втори, трети и пети том на книгата, че всичката *** и мизерия не може да се събере само в една книга за тия рептили
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално те са вече част от Ордена на Старейшината. Този орден ни контролира от векове и създава войни. Там са само психопати
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намерете снимки на Джеймс Хюит любовникът на Даяна по онова време и после вижте снимки на Хари. Изводите ги оставям на вас.
45
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не осъзнава ли, че той е тоя, който се е променил, а не баща му и брат му? И се промени заради една жена, която направи него и цялото му семейство за смях пред целия свят. Води го за носа в някакви нейни игрички, които той така и не разбра.
44
0
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами така става когато вкараш в кралското си семейство комплексарка и интригантка със смесена кръв ... кралската институция е един от символите на Добрата Стара Англия и би трябволо да се опази в някакъв неподправен вид, за да я има изобщо ... както е казал народа всяка жаба да си знае гьола, че и мястото в него ... !!!