От кухнята на Корнелия: Спрете се, другари и другарки!

Соцлидерката посече властовите амбиции на съпартийците си
24 ное 2016 11:00,
94
От кухнята на Корнелия: Спрете се, другари и другарки!
Снимка: архив, Булфото

Остро мъмрене и отрязване на всякакви властови амбиции е предприела към своите депутати лидерката на БСП Корнелия Нинова.

"От изборите насам "летят" кабинети, чух вече 7 състава на Министерския съвет. Другари, забравете тази работа!", тропнала по масата Нинова, цитирана от "24 часа".

Още по темата

Соцлидерката повторила забраната си БСП да участва в реденето на служебен кабинет и пред членовете на Изпълнителното бюро на Столетницата.

Тя декларира това и публично с обяснението, че това е в правомощията само на действащия президент.

Тъй като очакванията обаче са кабинетът да се реди от новоизбрания президент Румен Радев, много от червените имат амбиции да намерят място в него.

Например Красимир Янков е спряган за вътрешен министър, Драгомир Стойнев е сочен от някои за икономически вицепремиер и енергиен министър, Атанас Зафиров - за военен.

Победното представяне на БСП на президентските избори ще бъде основна тема на разширеното заседание на Националния съвет на БСП, което Нинова свиква в събота.

Интересното е, че в програмата като докладчик по темата в разпратения дневен ред освен лидера е посочен и новоизбраният президент ген. Румен Радев.

За първи път заседанието няма да е на "Позитано" 20 или в НДК, а в столичен хотел, в който традиционно заседава ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ЯВНО НИНОВА , ИСКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ С ЦЕЛАТА БСП .....В РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ и БОЙКО!ЛОГИЧНО Е ----ТЯ , ОТЧАЯНО ГО ХАРЕСВА , КАТО МЪЖ!!!!НА НЕЙНИТЕ ГОДИНИ -----ЛЮБОВТА , СТАВА ТАГИКОКОМИЧНА!ЯВНО КОМАНДИРА Е ПРЕЦЕНИЛ ПЕРФЕКТНО СИТУАЦИЯТА!
59
0
 
2
 
! Отговори
миковист преди 7 години
Миков беше по разумен,премерен в изказванията си и по добър за лидер на БСП от Нинова.Няма да се учудя ако БСП-арите открият,че Нинова е човек на Бойко.Никой не работи против БСП така както тя!
58
3
 
6
 
! Отговори
до 69 преди 7 години
Никога при друг министър председател не съм работел за 4 долара на месец.И колкото и да плюете Борисов между Борисов и Виденов избирам Борисов.Ако се появеше някой като Пиночет бих избрал него защото БСП е плевел който трябва да се изкорени и изгори!Толкова мизерия при Виденов съм видял,че дори стари хора ми казваха ,че и през войната не е било толкова зле.Друг път не се беше случвало да виждам хора които по студентските столове дояждаха остатъците от храната на студентите!Затова мразя БСП!
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гарантирано от герб
56
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 68 стига с Жан Виденов , кажи нещо за Костов и планът РАНЪТ кажи нещо за приватизацията на лаборанта
55
3
 
6
 
! Отговори
до 67 преди 7 години
Вие вашият тор дето ви вкара в него Жан Виденов още 1000 години няма да можете да го изчистите.тая ваша партия-БСП е като оборите на цар Авгий-Херкулес трябва да намерите за да го изчисти!Само Пиночет е за президент на България!Проблемът наистина трябва да се реши на приципа,че ако няма БСП няма проблем!Борисов много меко действа-само Пиночет е истински антикомунист!
54
0
 
3
 
! Отговори
Ала-Бала преди 7 години
Слушайте си лидерката, защото ще ви последва съдбата на СДС!
53
3
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Явно на Нинова и щрака пипето, хитра е! Ще изчака ГЕРБ хубаво да затънат в собствения си тор.
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спри се и ти минаха 27 години от 89 или станете нормална лява партия или си връщаите "к"то в името и си ставайте бкп поне да се знае че при вас промяна и израстване не може да има
51
6
 
17
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Колкото и щете да се пъчите БСП ще бъде запомнена с Лукановата и Виденовата зими, с месеците в които работехме за 4 долара на месец,с празните магазини и невижданата дотогава и след това мизерия.Кои безумци се подлъгаха та гласуваха за вас не знам.Аз съм на 53 набор съм на генерал Радев ,завърших пръв по успех от випуска,но за разлика от него от БСП до ден днешен бял ден не видях.Какво ли не бих дал да дойде някой като Пиночет и да ви изтрие от лицето на Земята!БСП е бич за България!
50
7
 
9
 
! Отговори
naco преди 7 години
ДРУГАРКО Нинова, БСП няма нужда от такива като Вас!!! Не се ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!! Сега е момента да подадете ОСТАВКА!!!
49
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
в листите за парл избори само млади образовани хора с чужди езици инеобременени с избити кримин дядовци президенските избори не са парл изборине пипаите плоския даньк продьлжете санирането
48
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ли български генерал ще изтрае някой партиен чиновник като Йотова да го заплашва?И да не пророни нито дума!Втори такъв не е имало в цялата българска история.Приказките,че бил своенравен дето ги чухме от Стефан Данаилов са пълни лъжи.Още от първият ден чухме и видяхме кой е президента-Илияна Йотова.Румен Радев си е безгласна буква.БСП дойде на власт с измама!
47
5
 
3
 
! Отговори
Шат преди 7 години
Пълни глупости и измислици обичат да пишат някои, а Днес ги публикува. Всичко друго но не и послушко е истинският генерал, а не тези измислените палячовци,дето се пръкнаха от нищото! И коментиращите пускат една шарена пръдня и нищо повече!!!
46
7
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Нали излъгахте народа да гласува за Радев та вие се намърдахте.Е,той ви отстъпи властта.Хайде сега кажете на Послушко Радев да излезе от килера дето сте го напъхали и да каже поне 5-6 думи пред народа.Или вече сте го пратили при Луканов,та Йотова автоматично да вземе поста му!Защото във вашата партия си има дисциплина-когато каже партийният началник тогава се раждаш и тогава умираш!
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а в столичен хотел, в който традиционно заседава ДПС.довечера депесарите ще и пръснат фафлата на другарката
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 2 години им отъняха гушките на пеликаните и сега ще се изпотрепят кой да стане министър. Дори и оня *** Р.Гечев вместо да го чукaт шведите в пазарджишкия затвор се точи и той.
43
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си другарката Нинова, как заплашително показва пръст на своите другари и отгоре баклавичката на косата се тресе напред-назад. Зор за властта, а сега оле мале. Нещо не могат да наместят пластовете и се дърпат. То управлението не е като говоренето май.
42
5
 
10
 
! Отговори
Ама другарко преди 7 години
Ама др.Нинова,как така,та ако не сме на власт как ще крадем,не става!С какво ще пращаме децата на Запад да учат!Хайде холън!
41
7
 
11
 
! Отговори
Васо преди 7 години
До Казичев. На мен пък са ми смешни тия дето приемат ГЕРБ за десни.

Спонсорирани публикации