Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Подготвя се патриотарско мнозинство, смята лидерът на ДОСТ
18 мар 2017 15:19, Красимир Ангелов
273
Местан се ядоса: Няма турска намеса в изборите в България

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Още по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 


273
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Местане, има и свестни турци които са срещу теб, виждат на кого служиш и какъв лицемер си.
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДОСТ да се забрани като антибългарска партия, Местан-в затвора за подбуждане на омраза на етническа основа.
210
1
 
1
 
! Отговори
НИЕ БЪЛГАРИТЕ преди 1 месец
сме търпеливи, но до време.Този предател "танковата реплика" не е вече българин,
предател на българщината, жаден за пари снемащ на касети и лъжещ че е "танковете да дойдат", вместо истинското изречено "Станко да дойде"и наистина Станко Тодоров се появил пред парламента.Доган е наше момче, расло в България,то проумя,че не бива
да служиш на османеца от Турция.
209
0
 
2
 
! Отговори
Питащ преди 1 месец
Напълно подкрепям предложението за забрана на ДОСТ. Според мен трябва да се забрани и ДПС. Няма място в малка България за етнически партии! Може ли някой да ми каже в Германия има ли турска партия при 5-6 млн. турци? Във Франция има ли партия на арабите? В Европа има ли другаде такива партии, с изключение на Македония и при нас!

Прочети още на: ***/izbori-16/2017/03/18/abv-poiska-dost-na-mestan-da-byde-zabranena.335288#comment-newest
208
2
 
0
 
! Отговори
ДОСТ преди 1 месец
Цацата и Радев готвят нещо, помнете ми думата. модела кой се активизира
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 223

За да не се самоубие като Ахмед Емин
206
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
защо се кри във турското посолство бе керата,много ще ти чупят прозорците и то твойте,българи тяма да се занимават със продажник,кой то се стреми да създава омраза за политическите си цели.
205
1
 
3
 
! Отговори
Абревиатура преди 1 месец
Другарю Владимир Зидаров, вие ли сте ДОСТ?
Домуз-Ортак, Султан - ***!
А пък като ви се лепна и Евгени Касетката, вече сте Домуз Ортаклар, Султан Ташаклар!!!
204
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нямал връзка с Турция!!! Лъжец! Защо клипът на партията е на турски език???? Да не би турците в България да не знаят български!!! Началото на клипа започва с напомняне за Възродителния процес. Това е насъскване на турците срещу българите! И после плачат, когато автобусът им е нападнат! Ами търсят си го и си го намират!!! Българите и турците живеещи в България се разбират добре. Точно ДОСТ предизвиква отново враждебност между християни и мюсюлмани...Между другото аз съм мюсюлманка...НЕ на ДосТ!!!
203
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъжец! Лъжец ! Лъжец !Дано се провалиш и изчезнеш завинаги !
202
1
 
8
 
! Отговори
ДОСТ преди 1 месец
Местан върши неоценима услуга на България - изважда на повърхността неща, за които не се говори. ДПС е тайна операция на организация, изградена на принципа на мафията. Никой не говори - иначе следва съдбата на Ахмед Емин без никакъв шанс за разкритие, защото цялата машина е зад гърба на "убиеца".
201
2
 
5
 
! Отговори
ДОСТ преди 1 месец
До Куко

Населението на Франция през 13 век е около 22милона.
След "освобождението" през първото преброяване през 1880 населението на българия е 2.0 милионна, ПРЕДИ ТОВА ПРЕБРОЯВАНЕ НЕ Е ИМАЛО НЕЗНАМ КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ 4.5М.

Източници
Wikipedia!
200
2
 
3
 
! Отговори
Куко преди 1 месец
Българската народност преди идването на турците е била 4,5 милиона. колкото френската. След освобождението българската народност пак е толкова, а френската 30 милиона само във Франция.
199
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
KAK DA NQMA VE?TI SI JIVOTO DOKAZATELSTVO ZA NAMESA VYN OT BG VYRVI V PIUKIQ
198
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евгени Михайлов в ДОСТ-колко ниско могат да падат някои хора. В сравнение с такива, труженичките от околовръстното са морални стожери и пуритани.
197
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега, когато е разпуснато Народното събрание, няма депутати, нямат и имунитет. Прокурора няма ли да се самосезира противодържавната дейност на лицето Лютви Местан - Владимир Зидаров, прошляка до него и още много други. Аз ли да го правя.
196
4
 
4
 
! Отговори
Мечо преди 1 месец
ДПС е мафия овладяна от Пеевски,а эад него проэира руската мафия.
195
4
 
4
 
! Отговори
АФУЗ АЛИ преди 1 месец
Тези територии са турски и нямаме юрдическо право да съдим Турция.Ако не вярвате- питайте Англия,Франция,Германия и САЩ и вижте те какво ще ви кажат.И те пишат,четези земи са известни у тях като,,***,,.
194
5
 
7
 
! Отговори
МЕСТАН ПРИЗНАНИЕ преди 1 месец
„да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.Българите поставиха този знак на равенство. НАПРАВИХМЕ ГО!ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА РАВЕНСТВО ДОСТ НЯМА ДА ВЛЕЗНЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ Местан да се вихри и развива анти българска дейност!ДАНС постави началото за изгонване на всички които са заплаха за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!
193
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
време е за ДОСТ

Спонсорирани публикации