Модел се сдоби със заплахи, показа окосмените си крака!

26-годишната Арвида не се притеснява да показва тялото си
14 окт 2017 18:03,
63
Модел се сдоби със заплахи, показа окосмените си крака!
Снимка: Instagram

Шведският модел Арвида Бисром разкри как е била заплашвана, след като се е появила за рекламна кампания с окосмени крака.

26-годишната Бисром, модел и фотограф, публикува коментари на потребители в Instagram, за да разкрие как е била подложена на тормоз и заплахи, след стартирането на кампанията, в която показва окосмените си прасци.
Арвида споделя, че е получавала дори и закани за изнасилване на лично съобщение.

"Изпращам любов и се опитвам да запомня, че не всеки има еднакъв опит като човешко съществ", пише Арвида.

Във видеоклип тя споделя още: "Женствеността обикновено се създава от нашата култура. Мисля, че всеки може да прави женствени неща и може да изглежда женствено и смятам, че в днешното общество сме много уплашени от този факт".

Въпреки това, по неин адрес се сипят множество неприятни коментари, включително бива наричана "маймуна". Според друг потребител тя никога не би си намерила приятел, докато краката ѝ изглеждат по този начин.

Подобни мнения не са чужди за Арвида, тя редовно получава негативни оценки в Instagram, където често публикува снимки, разкриващи и необръснатите ѝ подмишници.

Има обаче и хора, които я подкрепят, които я поздравяват за смелостта да показва тялото си в най-естествения му вид.

Снимки на Арвида може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До Анонимен 12Космати - космати, ама къде в статията видя дебели? Или си приказваме общи приказки.
51
1
 
0
 
! Отговори
Аз лично... преди 6 години
бих правил много любов с нея!!!!!!!!!! Нищо че има космички тук и там, ще и го подам големия балкански шпек и толкова много женски хормон ще нахлуе в нея, че космите ще опадат сами от наслада и оргазми!!!!!!!!!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
Lan преди 6 години
6Толкова си наясно с женските косми, че явно жена нямаш :). Не всички жени имат "мъхче" и това дали се бръснат или не, няма особено значение. Космите израстват по-твърди само за няколко седмици (защото върхът им е пречупен от бръснача), след което добиват натуралния си вид - при някои мъхче, при други храсталак :). Бръсненето не променя нито цвета, нито твърдостта на космите! Виж има процедури, които ги разреждат...
49
0
 
0
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
До До фелационети Ти може да не се бръснеш ако обичаш да имаш косми но има хора който не и харесва да и боде въпросът е че това е ген не си ли срещал хора който на 20-30 години са голи охлюви нямат косъм потялото и по лицето си за това ти пиша обаче ти явно с *** и не го осмисляш.
48
1
 
1
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
До 52 Мухоморка аз лично се бръсна сутрин и вечер нещо да кажеш ако си пълен с женски хормони съм съгласен че може да се бръснеш веднъж седмично зависи какъв типаж телосложение си.
47
1
 
0
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
До Анонимен 49 Грешка ва началото на пубертета имаш по-малко брада защото все още тестостерона ти е по-малко колкото по-вече тестостерон имаш толкова по-често се бръснеш както и по-мускулест и агресивен си баща ми на 45 годишна възраст се бръснеше по 4 пъти на ден.. има хора на по 30-40 години който се бръснат по веднъж седмично всичко това е генетика факт!!
46
1
 
4
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Поздравявам Арвида за смелоста и да се покаже в естествената си красота . ...... и след като съм я видял ,мога да кажа само : Скъпа, виждайки тия храсти под мишниците ти и великолепния ти вълнен чорапогащник имам една , единствена огромна молба към теб , СМЕНИ СИ ПРОФЕСИЯТА . Работи в зоологическа градина , горски надзирател или гледай козички на село . НЕ СИ МОДЕЛ , а някакво недоразумение . И ако думите ми те натъжават , можеш да се оплачеш на татко си Чубака .
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 47. Надявам се да си мъж. Когато през пубертета ти поникна мъхеста брада нали помниш колко мека е била? А след като започна да се бръснеш какви твърди и дебели косми станаха? Или ти си кьосе и нямаш брада? Та твойта теория за това че няма значение нещо издиша!
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам каква е позицията на това момиче. Ако защитава идеята да бъдем естествени, защо си прави маникюр и се лакира, гримира .... или поредната девойка, която търси медиини изяви
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Косми не се променят в зависимост дали ги бръснеш или не, това е стар мит.
42
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази много късно се е сетила да си оставя космите. Ако не се беше бръснала сега нямаше да има толкова дебел косъм а щеше да е само мъх. Много жени се бръснат навсякъде където има косми а това е голяма грешка. Когато им омръзне да се бръснат а това рано или късно се случва след като минат 60-те и оставят раститерноста да избуя е имат ли си напредстава какви май.муни ще станат? Господ е решил въпроса мъжете да се бръснат а жените да са си такива както ги е създал или да се депилират а не бръснене
41
2
 
5
 
! Отговори
Не намерих преди 6 години
нищо за името Арвида Бисром в гугъл, освен вашата статия!
40
2
 
8
 
! Отговори
Вълнясала е супер преди 6 години
Невероятно е жената да е рунтава между бедрата като сибирска лисица и да е с бяла кожа и черна коса ако е и над 1.70 см висока СУПЕР!@
39
3
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
би могла да е сладка, ама трябва много подбор и поне 500 милилитра Ракия!
38
0
 
6
 
! Отговори
Веско преди 6 години
До 32 До Киро кофража:Как ги измисли тея неща, че и убедително. Ама така е като се образовате от тв. Значи от пещерния човек на жената се гледа да има *** и цици, за да отгледа здраво поколение. Пък и тя да е здрава. Косата традиционно е прибрана във всякакви религии до миналия век. Туй, епилация, боядисване, прически и т.н. са чиста проба бизнес манипулации. Фирмите за бързооборотни стоки правят пари. Накараха жените да носят всеки ден превръзка и мъжете да се епилират. Сматай какво следва
37
2
 
5
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
мммм, мирише на пич*, убичам я!
36
3
 
11
 
! Отговори
Гледахте ли преди 6 години
снимките? Видяхте ли страшния целулит на *** и бедрата? Та това е 26 годишна жена все пак....космите са най-малкият и проблем!!!
35
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Косми - върховната гнусотия, особено за жена. ба ти извратената шнедка
34
4
 
4
 
! Отговори
Целулитът преди 6 години
и е проблема на тази моделка.
33
3
 
2
 
! Отговори
до МайМунски преди 6 години
Не си загубил своята 'скромност'.За някой може да е дразнищо,но на мен ми харесва.