Брад Пит и Шон Пен – в нов филм

"Дървото на живота" идва у нас през юни, след фестивала в Кан
Обновена: 4 май 2011 10:25 | 4 май 2011 10:25,
2
Брад Пит и Шон Пен – в нов филм
Снимка: Тандем филм

През юни на голям екран у нас ще излезе новият филм с участието на звездите Брат Пит, Шон Пен и Джесика Частин „Дървото на живота“.

Лентата е в официалната селекция на тазгодишния фестивал в Кан.

Действието в нея се развива в малко градче в централен Тексас в средата на 50-те години.

Филмът проследява живота на Джак, от невинността на детството до лишените от илюзии години на съзряването му, когато се опитва да изглади сложните отношения с баща си.

Сюжетът е като химн към живота, проследяващ еволюцията на 11-годишното момче и неговото семейство.

Режисьор и сценарист е носителят на Златна палма и Златна мечка и два пъти номиниран за Оскар Терънс Малик („Тънка червена линия“, „Новият свят“, „Опасни земи“).

Във филма участват още Айрийн Бедард („Новият свят“), Фиона Шоу от „Хари Потър“ и избраните с национален кастинг дебютанти Хънтър Маккракън, Ларами Еплър и Тай Шеридан.

Вижте трейлър!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Kiril преди 12 години
Видеото е недостъпно, но комерсиалната реклама оставихте, нали !!!Едни от най-тъпо загубените ми 15 сек......
2
2
 
0
 
! Отговори
Aliya преди 12 години
Чудесен филм, истинска човешка история разтърсваща те в най-съкровеното ти. Трогателно е да видиш силен, млад и амбициозен мъж, който живее според духа на своето време, спазващ писаните и неписани правила на своето общество, педантичен, упорит и талантлив, агресивен и умеещ да се доказва и бори за свое място под слънцето, как изведнъж проумява безсмислието на всичките си досегашни усилия, стремежи и амбиции. И прозира за Истинската действителност онази ненатрапващата се, невидимата, кротката и непретенциозната, скритата и съдържащата се отвъд всичко видимото, истинската действителност на Любовта и Благодатта, на която се крепи светът. Или както го е казал мъдрецът: Трийсет спици се сключват в главината на колелото, но то се движи благодарение на празнотата помежду им! Лао Дзъ
1
16
 
5
 
! Отговори
lud izryt преди 12 години
po posledna informacia brad pitt obichal sexa s meduzi i pandi