Даниъл Радклиф не отхвърли идеята пак да е Хари Потър

Актьорът е готов да изиграе порасналия герой
Обновена: 29 юни 2016 10:49 | 29 юни 2016 09:47, Петя Славова
2
Даниъл Радклиф не отхвърли идеята пак да е Хари Потър
Снимка: архив, Reuters

Британският актьор Даниъл Радклиф, прочул се с ролята на момчето магьосник Хари Потър във филмовата поредица по романите на Дж. К. Роулинг, не изключва възможността в бъдеще да се завърне в ролята на порасналия герой, съобщи Контактмюзик.

След края на филмовото приключение 26-годишният Радклиф се радва на успешни изяви извън образа, направил го популярен в цял свят. И макар на този етап да не смята, че отново ще се превъплъти в тази своя роля, британецът не изключва напълно възможността почитателите му един ден да го видят като порасналия Хари Потър, пише БТА.

"На този етап отговорът ми е "Не", но в бъдеще всичко е възможно. Зависи от сценария и изключителните обстоятелства. Вижте какво стана с Харисън Форд и Хан Соло", казва Даниъл Радклиф в интервю за сп. "Рейдио таймс", визирайки завръщането след 70-годишна възраст на американския актьор в ролята на прочутия контрабандист от космическата сага "Междузвездни войни".

Форд се превъплъти отново в образа на Соло в седмия епизод от поредицата, "Междузвездни войни: Силата се пробужда", излязъл на екран през декември 2015 г. Харисън Форд се готви да се завърне и в другата си най-известна роля - на Индиана Джоунс, припомня изданието.

Хари Потър същевременно продължава да се радва на популярност. Предварителните представления на постановката "Хари Потър и прокълнатото дете" на лондонска театрална сцена пожънаха голям успех. Действието в пиесата се развива 19 години след събитията в последната книга на Роулинг.

Постановката отбеляза сериозен успех и в бокс-офиса - само за ден след пускането им в продажба през октомври миналата година, за нея бяха продадени 175 000 билета. Официалната премиера на "Хари Потър и прокълнатото дете" е на 30 юли. Ролята на порасналия Потър е поверена на актьора Джейми Паркър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ще му се, ама за ролята гласят гей афроамериканец
1
0
 
0
 
! Отговори
любопитен преди 7 години
Изтънял е от към кинти?