Ема Стоун – най-високоплатената актриса в света

Според "Форбс" тя изпреварва Дженифър Анистън
17 авг 2017 09:45, Петя Славова
13
Ема Стоун – най-високоплатената актриса в света
Снимка: архив, Reuters

Списание "Форбс" обяви носителката на "Оскар" Ема Стоун за най-високоплатената актриса в света. Според рейтинга за 2017 г., публикуван днес на сайта на изданието, звездата от филма "La La Land" е заработила през последната година 26 милиона долара, предадоха ТАСС и Ройтерс.

Двайсет и осем годишната Стоун, която спечели награда "Оскар" за най-добра актриса за ролята си в мюзикъла, е изкарала тази сума в периода от юни 2016 г. до юни 2017 година. В нея не са взети предвид данъците върху доходите, които актрисата е платила или трябва да плати, пише БТА.

Стоун изпреварва Дженифър Анинстън, която се нарежда на второ място с доходи в размер на 25,5 милиона долара. Сериалът "Приятели" продължава да носи доходи на 48-годишната актриса, която също така е рекламно лице на бутилираната вода "СмартУотър" и на авиокомпания "Емирейтс".

Трета се нарежда Дженифър Лорънс с 24 милиона долара, която бележи значителен спад в сравнение с миналогодишните доходи от 46 милиона.

Актрисата, която се бори за равно заплащане на мъжете и жените в Холивуд, изпреварва в класацията Чарлийз Терон, Ема Уотсън и Мелиса Маккарти.

Десетте най-високоплатени актриси в света са изкарали общо 172,5 милиона долара, което е с 16 процента по-малко от предходната година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Калеко АлекоДа бе ама тя е на 28. Иначе е симпатична де и има излъчване.
9
6
 
3
 
! Отговори
бай преди 6 години
на тая кукумявка какво и харесаха...
8
2
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Супер си е жената, дори и на 48 г .... Така е при класните жени, зрелостта ги прави още по-апетитни, не е като при матрьошките , които след кратката си младост, започват да придобиват все по овални барокови форми и чак започват да се търкалят !
7
1
 
7
 
! Отговори
цената на успеха преди 6 години
За да стигне до там сигурно си е разбила яйчниците. То не са били холивудски продуценти, то не са били дърти режисьори или колеги актьори.
6
0
 
8
 
! Отговори
харизан Форд преди 6 години
Притежава саксонска красота,но изглежда малко повехнала. Актриси с облик като нейния хващат окото,когато са в роля на съблазнителки. В драматичните роли всъщност се показва класата.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, много е красива!...
4
2
 
1
 
! Отговори
нови и нови затова преди 6 години
,,медния месец,, мина суровата реалност не е славна
3
0
 
2
 
! Отговори
иначе за какво преди 6 години
нали носят доходи това е важно
2
4
 
1
 
! Отговори
не си струва знае но преди 6 години
,,развалина,, на 28 г но славна
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... списание "Форбс", сайта на изданието, ТАСС, Ройтерс ... и накрая нашето Пете. После администрацията била раздута :).