Лупита Нионго с книга за тъмнокожото момиче

Актрисата взе Оскар за "12 години в робство"
18 яну 2018 14:37,
2
Лупита Нионго с книга за тъмнокожото момиче
Снимка: Rеuters

Лупита Нионго съобщи в социалните медии, че е написала детска книга за уроците, които получава тъмнокожо момиче, пише БТА.

Книгата носи името на главната героиня - "Сулве", която "се впуска в мечтано приключение, след което преосмисля разбирането си за красота".

Това е краткият анонс на 34-годишната актриса в Instagram, с който заинтригува последователите си. Лупита Нионго се надява книгата й да послужи като вдъхновение за всички, за да се приемат каквито са.

Да припомним, че за ролята си във филма "12 години в робство", тя стана носителка на Оскар през 2014 година. Нейни са думите, "че се чувства задължена да работи за по-голямото етническо разнообразие в Холивуд".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Lora преди 6 години
Толкова обичам Кения и кенийците, каквато е Лупита. Топли, позитивни, винаги усмихнати. Живяла съм години в държавата им. Никога не видях някой обезкуражен, за това, че е беден. Благодарни и за малкото, което имат. Държавата им е ограбвана от белите хора, които продължават да я грабят. Докато белите не се оттеглят напълно и не оставят Африка да се развива свободно, никога няма да станат богат континент.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересува ме какво Лупита Нионго прави за подобряване живота на африканците от където са и корените?