Scorpions забиват у нас и се разпускат за Коледа

Вижте последни подробности за концерта на рок легендите
13 дек 2013 12:18, Александър Попов
4

Снимка: Reuters

Остават броени дни до концерта на Scorpions на 16 декември, понеделник, в столичната зала Арена Армеец. Събитието е обявено с начален час 20:00ч, а входовете на залата ще бъдат отворени около 18:30 ч, съобщават организаторите от Loud Concerts.

Очаква се хиляди фенове на бандата да се запътят с автомобили към залата в делничния ден, затова освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард "Асен Йорданов" по време на концерта.

Интересът към събитието е огромен, а билетите за него са почти напълно изчерпани. Все още се намират последни бройки седящи места от допълнително пуснатите в продажба тази седмица, има и билети в сектор "правостоящи".

Организаторите обявиха и мерките по време на шоуто.

В залата няма да  се допуска внасянето на стъклени и други бутилки. Няма да се  допуска и внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Преди и по време на концерта в района пред залата ще се предлагат различни безалкохолни и други напитки, храна. Вътре в залата пък освен безалкохолни напитки, вода, чай и кафе, асортиментът ще се допълни от солети, вафли, шоколад и различни видове ядки.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат без билет на концерта, без право на седящо място, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и декларация. Лица до 18-годишна възраст ще влизат с билет и пълнолетен придружител, който трябва да представи също попълнена декларация.

Важна информация за достъп до специалните места за хората с инвалидни колички и техните придружители е, че те ще имат директен и лесен достъп до тези места, влизайки през вход С0.

Самите музиканти ще стъпят у нас ден преди събитието, а шоуто им в България ще бъде последното в разписанието им преди Коледните празници.

Билетите за концерта са с цена от 65 до 100 лева и се продават в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Scorpions
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
18
 
! Отговори
Grezdey преди 10 години
Тръба - Металика са идвали 3 пъти, веднъж в Пловдив и два пъти в София ;)Атакист - Вземи се застреляй, ако може и Волен гръмни преди това...Металика ли са се изчерпали, може би Мейдън или Мегадет? Видяхме и Уотър и Линдеман колко колко са изчерпани тази година... Главата ти е куха като турски ибрик!
2
7
 
27
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 1Че ти сега ли го разбра чак?! Не можеш да очакваш от изчерпани психически хора на по 50 -60 години да ти правят шоуто. Не си ли забелязал че всички големи музиканти и групи идват в България вече когато са тотално изчерпани и карат както се казва по инерция заради репутацията си по света и така да гепят още някой лев?!
1
2
 
25
 
! Отговори
Фен преди 10 години
След последният им концерт в София не мисля да им ида на концерт пак. Слушам и харесвам песните им, но на концерт трябва да се раздадеш за публиката, а не да вземеш парите и да броиш минутите до края. Явно не ни уважават като публика и мислят, че сме слепи и глухи.