Папагал разкри любовна афера, мъжът се размина със затвора

Птицата започнала да сваля собственичката си с пиперливи фрази
26 окт 2016 13:44,
15
Папагал разкри любовна афера, мъжът се размина със затвора
Снимка: Reuters, архив

Мъж за малко да се озове зад решетките, след като неговата любовна афера с прислужницата му беше разкрита от... домашен говорещ папагал!

Изневярата била разкрита, след като папагалът започнал да повтаря закачливи фрази пред собственичката си, за която тези изрази били непознати.

Жената всъщност се съмнявала от доста време във верността на мъжа си, но всичко се подредило, когато птицата започнала да я сваля.

Тъй като действието се развива в Кувейт, мъжът бил заплашен от затвор или принудителен труд. Това разбира щяло да се случи, ако съдът признае думите на папагала като доказателство. Но той не го признал. Според Темида птицата може да е чула думите по радиото или телевизията.

Това обаче не спряло рогатата жена. Един ден просто се прибрала по-рано от работа и видяла двамата в разгорещена сцена. В крайна сметка папагалът не излъгал.

Това не е първият случай, в който папагал разкрива изневяра. През 2006 г. птица изкрещяла: "Обичам те, Гари". Това тогава било достатъчно за Крис, за да се раздели със Сузи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: изневярапапагал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С кеф да го пуснеш в курника при петела
11
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 7 години
Както българите, така и.доста индонезийци са принудени да емигрират заради липса на работа в родината си. Но са много по-свестни от нас !Самата аз, която никога в живота си не бях общувала с мюсюлмани, не можах да повярвам какво високо ниво на образованост има тя и какво перфектно владеене на английски! Тук не можем да ги стигнем и индонезийците!!......
10
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Какъв филм, бил ли сте в Кувейт? Пълно е с домашни помощниЧКИ, най -вече филипинки, понеже са евтина работна ръка. Често стават обект на посегателства. За жалост. Няма работещи жени ли??? :) Имам приятелка там,само че е от Индонезия (Ява) и работи като медицинска сестра,та даже и нощни дежурства дава! Нищо че е мюсюлманка. Много красиво момиче и при това все още е неомъжена и кара страхотна кола. Вярно е, че Кувейт е ислямска държава, но. там жените са доста еманципирани и свободни, гримирани -само си носят хиджаб. Както българите, така и.доста индонезийци са принудени да емигрират заради
9
0
 
16
 
! Отговори
K. преди 7 години
Да бе..тези са във филма от всякъде1. В Кувейт-домашна прислужница..не прислужник ами жена.2. Имало дело на което съпругът отрекъл - но прислужницата останала на работа въпреки обвиненията.3.Жената на Кувейтеца се прибрала от работа по рано..жена на работа в Кувейт - стига де(-:4. Хванала ги на калъп, защото в Кувейт когато мъж иска да "удари", няма пари да отиде някъде ами го прави у дома особено след дело за изневяра.5. Естествено във филма не се казва дали има ново дело.Дрън дрън ярени
8
0
 
8
 
! Отговори
7 преди 7 години
Май трябва да науча и моя инак ще му оскубя перата
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От години искам да си купя говорящ папагал.Не да ми кажи дали ми изневеряват.А да го науча да псува всички управници който ни управляваха 26г ако искат да го съдят после
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на папагала.
5
2
 
20
 
! Отговори
хипобирец преди 7 години
Папагала във тава!
4
2
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Папагали на Слави е пич.Не обели и дума. Вероятно е гълъб от района на Чернобил.
3
1
 
45
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Затова вкъщи трябва да се отглеждат само рибки... :))
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това разбира щяло да се случи, ако съдът признае думите на папагала като доказателство. Но той не го признал."===Естествено, как така съд в ислямска държава ще признае мъжът за виновен?
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах тия папагали. Да не си купува човек папагал бе.

Спонсорирани публикации