8 идеи за повече уют на работното място

Поглезете чашата си за кафе с красива подложка
20 юни 2017 07:30, Михаела Лазарова
1
8 идеи за повече уют на работното място
Снимка: pixabay

Бюрото, на което работите всеки ден, трябва да ви е максимално удобно, уютно и приветливо. Натовареният работен ден повишава нивата на стрес и ако работното ни място е в безпорядък и неприветливо, това ще ни накара да се чувстваме още по-зле.

Не чакайте работодателят ви да ви създаде комфорт

Когато се нанесете на новото си бюро не чакайте шефът ви да поеме инициатива да ви създаде удобство, а го направете вие. Подредете бюрото си по свой вкус, завъртете го към светлината или поискайте стоящо бюро, ако офисът го позволява.

Донесете си зеленина

Растенията на бюрото винаги са добър приятел. Те красят работното място, носят жизненоважен кислород, понижават стреса и премахват лошите мисли.

Персонализирайте работното си място с голяма буква

От дърво или друг материал си направете буквичка, която да закачите на стената до бюрото си. Така ще маркирате своята територия по забавен и закачлив начин. Със сигурност и колегите ви ще го харесат и ще си направят своя буквичка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетох и видях по темата. Много малки са ви масите. Че са и с куп вещи върху тях. Не знам за другите, но бюро да е срещу стена, си е психически дискомфортно. И то - погледът да стига 3 педи разстояние. Дали дизайнерът работи на такъв тип бюро?