Оркестърът на Глен Милър се завръща у нас

Представят новата си програма на шоу на 22 март в НДК
7
Оркестърът на Глен Милър се завръща у нас

Специални коледни цени за първите 300 билета ще зарадват феновете на джаза

След няколкогодишна пауза оркестърът на Глен Милър отново ще се срещне с българската публика, за да представи актуалната си програма "It’s Glenn Miller Time".

Неизменно под вещото ръководство на бендлидера Вил Салдън, оркестърът ще излезе на сцената на зала 1 на НДК на 22 март 2017 г., за да ни потопи в очарованието на една отминала епоха на джаза и суинга, която днес звучи по-актуално от всякога.

Първите 300 бройки от всички ценови категории на билетите (от 40 до 80 лв. и ВИП места 80 до 100 лв) са с 10 лева отстъпка. Пропуските са налични онлайн и на касите в мрежата на Eventim.

Повече от 75 години след основаването на биг бенда от големия композитор Глен Милър, светът не спира да се вдъхновява отново и отново от гениалните му и незабравими композиции. Сред тях са Moonlight Serenade, in The Mood, Chatanooga Choo Choo, Pensylvania 6-5000 или American Patrol.

С майсторските си изпълнения оркестърът ни връща сякаш с машината на времето в 30-те и 40-те години на отминалия век. Именно в този период е възникнал и един от най-космополитните и завладяващи музикални стилове на всички времена и увлякъл в танц хиляди по света– суингът.

У нас ще пристигне в пълния си състав оригиналният оркестър начело с Вил Салдън, изпълняващ автентичните аранжименти, така както ги е оставил на нотните листове самият Глен Милър. Ще видим членовете на бенда, облечени в оригиналните костюми, с които са излизали на сцена още със своя основател, както и оригиналния им музикален реквизит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До азнима? Чул съм за Вагнер!
5
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 7 години
любимият оркестър на Хитлер :) пак в България ? Харесва ми :)
4
2
 
1
 
! Отговори
почитател преди 7 години
Или е измама в стил кьорфишекът "Българският LiveAid" на Марчело Джотолов, или е някакъв самозван оркестър, на който ДНЕС прави реклама.
3
3
 
3
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
в календарната програмата на оркестъра пише: March 22, 2017 - Rose Theatre, Brampton, Ontario, Canada
2
1
 
6
 
! Отговори
Почитател преди 7 години
защо бях изтрит? На официалната страница на оркестъра пише, че по това време са в Канада.
1
0
 
10
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
какъв кеф им е било като са свирили хората тези прекрасни ритми! въобще хората са живяли в прекрасно време :)