Радко!? България избра талант. Филипинката Сара със сребро

Освен първото място той взема и награда от 50 000 лева
Обновена: 12 юни 2017 07:17 | 12 юни 2017 07:07,
37

Радко Петков е победителят в "Гласът на България" след оспорвана битка на финала. Освен първото място той взема и награда от 50 000 лв.

За победата Радко Петков изпълни песента на Васил Найденов "Сбогом, моя любов".

Вероятно той грабна сърцата на хората, защото всичките му изпълнения баха на български, класики в поп и попфолк музиката.

Филипинката Сара Сюзет Намба впечатли публика и жури с изпълнението си на "All By Myself", но се задоволи със среброто.

Силите на края на "Гласът на България" премериха четирима певци: Яна Сабанова от София с треньора си Владимир Ампов – Графа, Радко Петков от Троян и наставника му Иван Лечев, Сара Сюзет Намба от Варна и Поли Генова, както и Кристина Кабадиева от София със своя ментор Камелия.

Първият етап от надпреварата бяха дуетни изпълнения с някои от най-ярките музикални звезди на България.

Състезанието откриха Яна Сабанова и Михаела Филева.

Втори на сцената излязоха Кристина Кабадиева и Илия Ангелов от "Диана експрес".

С много аплодисменти публиката посрещна изпълнението на Сара Сюзет Намба и Орлин Павлов.

На четвърто място се представиха Радко Петков и Анелия.

След дуетните изпълнения от надпреварата отпадна Кристина Кабадиева.

След соловите изпълнения на тримата останали, от състезанието отпадна най-младият участник за всички сезони – 14-годишната Яна Сабанова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
16
 
! Отговори
Честито на Радко преди 6 години
Браво на младежа! Пожелавам му успех. Аз лично най-много симпатизирах на Ралица Грудева и на Миа-Д. Съжалявам, че отпаднаха, убедена съм, че и двете ще имат успех защото са много талантливи и със силно сценично присъствие. Не слушам рап, но не мога да не видя потенциала на рапърката
29
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този да не е син на Мондьо, само гадна брада му трябва, маниера си го има.
28
14
 
19
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Нагласена победа. Мацката е с класи по-добра.
27
18
 
15
 
! Отговори
Джони преди 6 години
Много слаб победител. Това момче лъха на нафталин, а е толкова младо. Скучен глас, незапомнящ се. Но ми е жал за него, защото след месец никой няма да го помни и ще си остане само с мечтите и с едни 50 000 лева.
26
6
 
30
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Неоспоримо, че Сара пее много професонално, има и талант! Но тук е много важно да спечели млад човек, а Радко е прекрасно момче с глас, и е артистичен. Като добавим. че имаше прекрасен и талантлив ментор, си заслужи наградата. Нека да се радваме за това момче и да го подкрепяме, за да израсне! На добър път Радко, вложи парите в развитието си!
25
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
филипинката беше по-добра....пък и омъжена за българин...тя самата каза ,че България е нейният дом,както и за децата й....Радко вероятно го избраха тинейджърките....
24
8
 
21
 
! Отговори
бг преди 6 години
Гледах предаването и според мен Радко напълно заслужено спечели.Той отбеляза огромен прогрес от предишните си участия и оригиналност и зрялост при правене на кавъри на популярни песни. Филипинката е великолепна професионална певица ,но такива гласове има много. Кристина ,която пя дует с Ангелов модулираше на моменти ,но журито се направи на глухо. Яна ,която отпадна също пя много добре .
23
4
 
7
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Жалко !!! А можеше да ,,инвестираме,, левове във Филипините ...
22
6
 
25
 
! Отговори
tangra преди 6 години
За изкуството няма граници. Какво значение има кой какъв е. Значи няма да слушам Лед Цепелин, Ролинг Стоунс, Битълс, Уитни Хюстън, а трябва да слушам Васил Найденов и Лили Иванова ли? Ами всеки да слуша каквото му харесва, какво значение има, кой е българин и кой не. Има значение коя музика е по приятна за слушане. За мен Сара беше по-добрата певица и по ми е приятно да я слушам. Гласът на Бъглария не трябва да допускат чужденци, за да няма резил накрая.
21
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е, че чупи китки.
20
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е, че чупи китки.
19
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Радко не е ли от Столичанин в повече? Приличат си щото,оня и той изкарваше един гласец,като от придушена коза!
18
4
 
39
 
! Отговори
До Хахо преди 6 години
Предишният Х-фактор беше спечелен от Кристияна Луизо, която е кипърка. Винаги има субективизъм когато някой е оценяван как пее. Дали е по добър от Сюзет - по-скоро не, но тя все пак е певица с доста опит, а Радко е младо момче (дете) и определено заслужава да опита. Освен славата, тези 50к могат да бъдат и инвестирани в бъдещето му развитие, така че от него си зависи. Не е казано - хоп спечели и вече е звезда, ще трябва да се потруди и да поеме рискове. Иначе браво на детето. Добър е!
17
1
 
10
 
! Отговори
до 21 преди 6 години
С тази разлика, 4е тази година предаването не се организира от 7/8 и Слави а от Бтв. Коментара ти може да важи за предишните сезони, но за този не.
16
10
 
39
 
! Отговори
bul преди 6 години
Много талантливо младо, българско момче. Браво
15
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави пак излезе на печалба с поредния сезон на предаването. Някой да е чул спечелилите от предишните формати на което и да е музикално предаване като това да са направили нещо значимо? Тънат в забрава. Единствения смисъл са тези 50 хилки, заради които се правят на клоуни няколко месеца.....
14
10
 
28
 
! Отговори
................... преди 6 години
По-големият талант е Сара, но Гласът на България може да бъде само глас от България. Така че топката е в ръцете на организаторите - защо допуснаха толкова чужденци "да се пробват" там където не им е мястото ?
13
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същото кото всички останали конкурси - умело режисирани - както изпълненията , така и публиката . Това е както компютърните игри , създава се един основен формат и се сменят декорите .
12
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Радко с филипински или китайски произход е?!
11
12
 
36
 
! Отговори
Хахо преди 6 години
Това предаване показа колко сме дорасли да позволим чужденец да го спечели. Поредният формат в който победителят ще бъде забравен!