Меркел, Мей и Хаспъл – дружки от 70-те или просто конспирация?

Черно-бяла снимка предизвика десетки коментари, че трите се познават отдавна
Обновена: 1 юни 2018 09:08 | 1 юни 2018 09:05,
56


Може ли една снимка да докаже конспирация за предначертан световен ред и възможно ли е световните лидери днес да се познават още от ранното си детство?
 
Тези и още въпроси предизвика една снимка, която за броени дни завладя онлайн пространството.

И макар, че повечето конспиративни въпроси най-вероятно завинаги ще останат без отговор, поне една от многобройните теории най-накрая получи своя отговор, пише Bulgaria ON AIR.

Мистериозна черно-бяла снимка привлече вниманието на стотици. Според тези, които я споделят в онлайн пространството – на нея са изобразени младите Ангела Меркел, канцлер на Германия, Тереза Мей, премиер на Великобритания, и Джина Хаспел, директор на ЦРУ.

Мнозина се запитаха – нима те се познават от години? И какви са шансовете всяка една от тях да заеме върховна лидерска позиция по едно и също време?

Не след дълго, теорията се появи и във втори вариант само че вместо Хаспел, мнозина твърдят, че непознатото момиче отдясно е президентът на Литва - Далия Грибаускайте.

Тези, които повярваха в конспирацията за световния ред, останаха разочаровани. Всъщност, снимката е реална. Тя датира от 1972 година.

На нея са заснети младата Ангела Меркел със свои приятелки по време на празненство в Берлин по случай Нова година. В кадъра не присъстват нито Тереза Мей, нито Джина Хаспел, нито Далия Грибаускайте.

Но макар и снимката да е фалшиво доказателство за конспирация, мнозина продължават да се питат – дърпа ли някой конците на световния ред? Въпрос, който остава без отговор и до днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
7
 
0
 
! Отговори
конспирацията преди 5 години
Това в дясно е *** Путин...не го ли познахте. Сега всичко излиза наяве.
48
0
 
0
 
! Отговори
Дърт комунист преди 5 години
Германия гради свой нов Райх!! Но осъществяването му минава само с подкрепата на Русия!! Кошмарът на краварите - съюз между Райха и Русия!!
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Глупости Може и да са глупости може да не са, коя година е правена сниката, кой правеше опити да клонира хора и животни и изведнъж след овцата Доли нищо не се чу и видя повече.
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката и да е фалшива това не значи, че днешните лидери не са двойници на Меркел и Мей и Хеспел. Снимката нарочно е направена така от определени кръгове за да си мислим, че конспирациите са фалшиви. Меркел няма деца кой може да я разпoзнае дали е истинската Меркел. Някой видя ли трупа на Скрипал отровен ли е бил въобще много неясноти има и с тая снимка искат да ни заблудят.
45
0
 
3
 
! Отговори
снимач преди 5 години
точно тази снимка руснаците я показаха на света още преди 2 месеца - Днес.бг ИЗОСТАВАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!
44
2
 
2
 
! Отговори
Черноморски вълк преди 5 години
Едно време за Меркел - Мераклийката да плажува на Черно море на каквато и да е цена имаше много мераклии. Има много интересни нейни автентични голи снимки от нашето море.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това като нашия бивш министър Милен Велчев (докато е на власт ) е на една яхта с виден нарко барон Иван Тодоров -Доктор ... фактически са заедно на снимката *** не се познавали ????? Познават се ама не им харесва това да се знае от плебса.Хората ще оглупяват ощеТо е ясно че "лидерите" на Европа се поставят от господарите им с един много важен общ знаменател -ТЕ ТРЯБВА ДА СА БЕЗПЛОДНИ ,ТОЕСТ ДА НЯМАТ ЕМПАТИЯ/СЪЧУСТВИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО. АБСОЛЮТНИ ПСИХОПАТИ КАРИЕРИСТИ!
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 43Хе хеееее... и как се казва бонбона?Я се осевери малко момко...
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркелка и сега си е сладка като бонбон,най вече ми харесва как говори,хахаха
40
2
 
3
 
! Отговори
Божке, божке преди 5 години
Аз пък чух от познат, който научил от баджанака на чичото на съседа му, че ЦРУ са създали машина на времето, с която са причинили погрома на комунистическия строй. Дори имало снимка на машината. По-късно се оказало, че на снимката не било машина на времето, ами прахосмукачка, и че не ставало дума за ЦРУ, ами за ЦТУ (Циркова трупа от Уайоминг)... Това няма значение, обаче! Важното е да прогледнете как ни командват пъкли илюминати и рептили! Отворете си очите, братя, не бъдете офцье!
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
'бacи фейка... Това е по-"остро" и от украински кьорфишек, бре...Муа-ха-ха-ха-ха-хааааа...Колко гугутки има по този свят... Ха-хааааааааааааа.....
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Но макар и снимката да е фалшиво доказателство за конспирация, мнозина продължават да се питат дърпа ли някой конците на световния ред? Въпрос, който остава без отговор и до днес."Отговорът се знае отдавна- фамилиите Ротшийлд и Рокфелер. На медиите не им изнася да ги посочат, защото цоцат от техните фондации.
37
2
 
2
 
! Отговори
vipgast преди 5 години
меркел, ето: казано е, че красотата ще спаси света. аз вервам на това. ела, заедно с хайко маас да ме разкарваш по съдилищата ти, по еврейски подкупни... не вервам да МЕ разберете, педи. меркел загуби! меркел, щастието на обама - изнудвача.
36
10
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Само не разбрах кое и е грозното на Меркел? Вие ако имате такива дъщери трабва да рипате и да биете Г3 у тавана.
35
0
 
2
 
! Отговори
РУмцайс преди 5 години
Я първо си направете справка, че не става само за една снимка, а серия от снимки от парти и след това си давайте меродавните мнения.
34
1
 
5
 
! Отговори
ЩАЗИ преди 5 години
То ТЕБ де се именуваш АЗПускаха ги даже ги насърчаваха да ходят навън, ама от определени кръгове, които са същите и преди и сега. Тъй, че не раздавай присъди като последен съдник.
33
12
 
11
 
! Отговори
csdzv преди 5 години
Руските мизерници не спират с идиотщините на всички "фронтове"! Каква Тереза Мей, каква Хаспел, кви 5 лева, каква милиция бе, пияни колхозници?!?! Всеки средно-интелигентен човек знае, че почти целия и живот е преминал в Източна Германия!! Айде троловете да обяснят как Мей и Хаспел са участвали в комсомолски събрания през 72-ра в Комунистическа Германия!
32
6
 
11
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Естествено, че на снимката не могат да бъдат нито Мей, нито друга "западна" персона, защото по това време Меркел е била гражданка на Германската демократична република (ГДР), а техните граждани нито ги пускаха на Запад, нито им даваха да се срещат с граждани на западни страни.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката може да е фалшива, но конспирация определено има, притова аристократична конспирация. Например всички американски президенти са братовчеди, а съдейки по други фотоси, Медведев е одрал кожата на последния руски цар.
30
3
 
4
 
! Отговори
TOP SECRET преди 5 години
Ромът Ивайло Московски с българките имена ще го крием в ГЕРБ до края на Света.........хаха..............Ромите-бургуджии са известни у нас с подкупи в злато и пари я ДАНС или мани теа аматьори а по добре ЕВРОПОЛ да разследва как е влязал като Политик да не забравяме слузая с ЕВРОРОМА за 17 000 $ броени на Жорч Ганчев