Мъж обяви гладна стачка, не вярвали на думи на Баба Ванга

Пророчицата казала къде е погребан Левски, но държавата нехае
25 окт 2016 08:52,
90
Мъж обяви гладна стачка, не вярвали на думи на Баба Ванга
Снимка: Монитор

74-годишният Павел Кипров от симитлийското село Черниче съобщи, че обявява гладна стачка.

Мотивите му, за да предприеме тази крайна мярка, е незинтересоваността на всички държавни институции, които вече 16 години игнорирали неговата честна дума и не вярвали, че в началото на 80-те години пророчицата Ванга е споделила само на него къде е истинският гроб на Левски в София: "Левски е погребан не там, където сочи Хайтов", сазала му тя.

Левски е в черквата "Свети Никола" срещу митрополията в центъра на София, споделила пророчицата. После той сънувал, че скелета на Апостола е вдясно от олтара. До тялото му са положени метален кръст, пищова му и нож, пише "Монитор".

"Така че с металотърсач или скенер гроба на Левски лесно може да бъде открит, но 16 години никой не ме взима насериозно. Така че реших да обявя гладна стачка и докато не ми насрочат среща с Бойко Борисов, няма да я преустановя. Дори да умра от глад", закани се приближеният /според него/ на пророчицата Павел Кипров.

Кипров става близък с леля Ванга в края на 70-те години чрез чичо си, който тогава бил градинар на Рупите. Според него в началото на 80-те години той я спасил от отравяне.

"Бяха й сложили отрова в храната. Аз й казах да не я докосва и така Ванга остана жива. Спечелих й доверието и затова тя сподели само на мен къде е гробът на Левски. После месеци наред приемаше ядене сготвена само от стринка ми и всеки ден аз я носех с колата от Черниче до Рупите", разказвал през годините Кипров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
dn13 преди 7 години
Какъв ***!
62
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Така ще бъде сигурен че няма да бъде отровен.
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един друг твърдеше, че баба ви Ванга е казала да оставят тази работа с търсенето на костите на Левски, защото те били хвърлени във вода сега тоя дрънка, че пък му била казала къде е гроба.Аман от ненормалници!И друго да ви кажа.*** са изхвърлили костите на Левски.По времето когато са ги намерили умира Сталин и ги е било страх, че народа масово ще ходи на поклонение при останките на Левски, а на Сталин, никой няма да обърне внимание.
60
2
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Анонимен 27Май българите и управляващите не искат и да знаят къде е погребан Левски, иначе щяха да обърнат внимание на този човек. А ако той не им изглежда читав да търсят други по надеждни източници. Но никой не се интересува, там е бедата. Народ дето не знае гроба на един от най-великите си синове, не знае накъде върви.
59
5
 
0
 
! Отговори
karlukovo преди 7 години
едно време държавата се грижеше за лудите, а днес ги пуска да правят гладна стачка.къде е лудия. идваме с линейка чак от карлуково, а вие сте пуснали лудия да бяга из коридорите на вма. бива ли така?
58
7
 
7
 
! Отговори
Този си е хахо преди 7 години
Ама да мре тъпака! Един халтав по-малко
57
5
 
5
 
! Отговори
Този си е хахо преди 7 години
Ама да мре тъпака! Един халтав по-малко
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хъмм "проблеми" с властите, страх от отрови и неизвестни злосторници... Диагнозата е шизофрения.
55
1
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
"Бяха й сложили отрова в храната. Аз й казах да не я докосва и така Ванга остана жива."Да ме извинява Нешка Робева, ама гаси и врачката, дето не може да разбере, че са й сложили отрова.
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да гладува щом иска негов си е проблема.
53
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масони са били и братята Обретенови, Бенковски, Стамболов, Александър Батенберг
52
5
 
2
 
! Отговори
малко ви остана преди 7 години
до Православен Българин , ти си един лъжeц който пише за два сандвича от кoхортата на атакистките мeлeзи!!! И затова не си нито прав нито българин.
51
8
 
3
 
! Отговори
малко ви остана преди 7 години
Само едно не ми е ясно!!! Тези дето мацат тук турци ли са, *** ли са или са някви мeлeзи между *** и oтpeпкa.
50
1
 
4
 
! Отговори
:) :) преди 7 години
До :)Правилно, да мре. Нарича се естествен подбор.
49
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТКАЧАЛНИК ПОРЕДЕН!ВРАЧКИ..БАБИ ВАНГИ!ТЕЗ ХОРА КАТО НЕ СА УЧИЛИ НАВРЕМЕТО ФИЗИКА..ХИМИЯ..ИСТОРИЯ..БИОЛОГИЯ!ЦЯЛ ЖИВОТ НЕВЕЖЕСТВО И ЗАБЛУДА!ЗА ТОВА 60% ОТ НАРОДА СА ТАКИВА ОВЦЕ КОЕТО ХИТРЕЦИТЕ НЕВЯРВАЩИ В ИЗВЪНЗЕМНОТО ИЗПОЛЗВАТ И СИ ПРАВЯТ ЗЕМНИТЕ ПАРИ И ИМОТИ!А ТОЗ ДА СТОИ ГЛАДЕН!ХАХА
48
6
 
8
 
! Отговори
:) преди 7 години
да умира! Такива са само тежест на здравната ни система и бюджета :)
47
3
 
11
 
! Отговори
э23 преди 7 години
То от общуване с врачки човек може само да изкука! Абе всеки луд с номера си - важното е да не му се удисва, че ще наскачат и други луди.А и тази каква пророчица е като не е могла да разбере, че има отрова в храната й!? Нищо добро няма за народ, който се води по акъла на екстрасенси и врачки!
46
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ванга е абсолютен феномен,доказал се във времето. Смешно е дори да се повдига въпросът за -,,вярно или не ,е казаното от Ванга и пророчица ли е Ванга ''. Но тук въпросът е друг.Тук въпросът е за безхаберието на управниците по въпросите засягащи националната ни култура и история. Или по-точно-как нашата история се пренаписва,изопачава или погребва.
45
8
 
9
 
! Отговори
АА преди 7 години
АКО ТОЗИ Е ДЪНОВИСТ МУ Е ПРОСТЕНО. ТЕ СА СИ ТАКИВА - БУН***ЦИ И ГЛУП***ЦИ.
44
2
 
8
 
! Отговори
Академик преди 7 години
До Анонимен 54Забрави да напишеш и, че лицето Захари Стоянов е бил масон, и че той също е работил за презокеански интереси.