Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол"
Обновена: 21 юли 2018 16:36 | 21 юли 2018 14:31, Анисия Иванова
249
Нинова отсече: Не на джендър идеологията в училище!
Снимка: БТА

Не на джендър идеологията в българските училища – нека развиваме традиционно и електронно обучение.Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на Националното съвещание на партията.

"Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в училищата. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това с истинските ни ценности“, коментира Нинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Тя призова за образователна система, адаптирана и обърната към дигиталното поколение.

"Това е бъдещето на младите хора. Трябва да се подготвим за това, даже сме закъснели. Нека да развиваме традиционно и електронно смесено обучение“, заяви лидерът на БСП.

По отношение на образованието и науката, Нинова смята, че държавата се е оттеглила.

"Държавата да си поеме ролята и да гарантира качество и съдържание в образованието. Ето защо предлагаме – безплатни детски градини, един учебник за един клас в цялата страна. Общественият ресурс да отива за държавните и общински училища“, каза тя и допълни, че целта е развиване на аналитични способности и възпитание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
6
 
! Отговори
Astarot преди 5 години
@170 Прав си до голяма степен. Лесно е да подкрепящ широкото народно мнение, когато си в опозиция :) Не мисля, че ако управляващите се бяха опълчили, тя щеше да защитава гей парадите. Просто, няма да й извлече политически дивиденти. Всички в опозиция надушват народната нагласа и хващат вълната. А когато влязат в управлението, слушат и изпълняват, каквото им се даде от Запад.
180
1
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 183: Нинова пък кой я бута към джендърски работи? Гербаджиите направиха един финт с Истанбулската конвенция. Писаха по медиите, че гласуването в НС е отменено, но междувременно поискаха мнение от Констуционния съд дали конвенцията противоречи на нашата конституция. Като се знае, как по партийни квоти е формиран състава на КС, нищо чудно и да кажат, че не противоречи. И тогава ГЕРБ по късата процедура ще вкарат конвенцията за гласуване в НС. Марешки и ДПС не виждали проблем в нея.
179
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че Нинова пък кой я бута към джендърски работи? Гузен негонен бяга!
178
2
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 180: Това пък откъде го измисли. БСП да е искала конвенцията да се подпише? Не бъркай Станишев с БСП - отдавна са две различни работи.ГЕРБ искаха да се подпише конвенцията, но добре, че и патриотите бяха против. Но още не е късно да се опитат да я прокарат с гласовете на ДПС и Марешки. Само че това ще им струва скъпо.
177
1
 
23
 
! Отговори
реалност преди 5 години
При положение, че станахме по-малко от 7млрд, дори споменаването на *** идеологията е престъпление!
176
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интерсно, точно БСП искаха Конвенцията да се подпише - по принцип.Май наближават избори!
175
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП Е СТАЛИНИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА!
174
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феминистките унищожават хора, съдби и животи. Няма милост за тях. Трябва законово да бъдат избивани и давени в шлепове. Като комунистите навремето. Промиването не помага. Да се отворят урановите рудници наново и да се пращат да работят там докато издържат. Като не могат вече да издържат, да се оставят на място в рудника за създаване на подходящ декор за все още живите феминистки. Смятам, ще е справедливо. Поне маалко ще отмъсти за пострадалиуте от феминизма.
173
2
 
27
 
! Отговори
asd преди 5 години
Колко им е лесно. Преди изборите разправят това, което искат да чуят хората - не на ***. На бедните казва, че ще сложи голям данък на богатите, на богатите казва, че ще им махне "данък уикенд". Като минат изборите ако се докопат до властта не правят нищо от гореизборените, защото самите те са *** и незаслужено богати, но ни разказват играта за 1 година и след тях погром.
172
3
 
26
 
! Отговори
trafalgar преди 5 години
тя иска да развива образованието, ама изпрати сина си в щатите и му каза там да си истане, тука няма смисъл. комунисти ,ама не са глупави .
171
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГЕйРБАко не си ***, не можеш да крадеш от еврофондовете.---джендърите са в бсп ве каскет омачкан. Не виждаш ли меките китки около джендърката ***. Червените *** крадете и с гз си.
170
11
 
11
 
! Отговори
ДЖЕНДЪР ГЕРБАДЖИЯ преди 5 години
НИЕ СИ Я САКАМЕ ,ИНСТАНБУЛСТАТА КОНФЕКЦИЯ--КВО ДА ПРАВИМ КАТО СМЕ СИТЕ ПИ ДИ РУН ГЕ ЛИ----НАЧЕЛО С НАШЕТО СЛЪНЦЕ БОКОЛИНЧО...!!!
169
2
 
2
 
! Отговори
NoName преди 5 години
ИнстаНбулската! Извинявам се...
168
10
 
26
 
! Отговори
NoName преди 5 години
За пръв път подкрепям този човек! Джентър идиотизма, както и Инстамбулската конвенция НЯМАТ място в България!
167
10
 
28
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Аман от тая тетка! Утре ако ГЕРБ кажат, че Земята е кръгла ще излезе и ще каже, че е плоска. Иначе ми е жал за тези, които се лъжат, че БСП е различна от ГЕРБ. Няма как, все пак имат една майка - БКП.
166
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я, и *** можела да каже нещо което подкрепям. Но все си мисля, че ако управляващите бяха се опълчили на *** идеологията, тя щеше да поведе гей парада. То целта оправдава средствата. Анти на всичко. По-лесно да рушиш, отколкото да градиш.
165
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като беше в СДС не говореше така :):)баси политическата про.ститутка
164
4
 
8
 
! Отговори
111 преди 5 години
До Анонимен 167Ти пък си много краен - не може ли просто да ги праскаме тия феминистки открая, отгоре, отдолу, отвътре и да им пръснем тръбите кат скоростен влак през китайски небостъргач?Ще ги лекуваме и прочистваме с дебели маркучи от отходния канал до входния за питейна вода и да поемат семенна отвара, а?
163
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фжендър идеологията е измислена и се разпространява от феминистките. А те трябва да бъдат избивани и за това е нужно закон. Дорде е мъничка змията главата да и отсечем! Дорде е мъничък проблема с феминистките трябва д ги избием! Ще гласува за този, който обещае закон с ефективни присъди и смъртни присъди за феминизъм!
162
8
 
18
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...