Социологическо проучване: Плевнелиев не се справи!

Решението да не се кандидатира е обосновано, смятат от Афис
Обновена: 28 сеп 2016 13:52 | 28 сеп 2016 13:30,
44
Социологическо проучване: Плевнелиев не се справи!
Снимка: архив, Bulphoto

Президентът Росен Плевнелиев не е успял да посочи общите цели, които да обединят обществото, не е показал лидерски качества, не е помогнал за силата на армията, показват резултатите от социологическо проучване на агенция "Афис".

В този смисъл решението да не се кандидатира повторно за президент социолозите определят като обосновано.

Проучването е проведено измежду 1200 души в периода 16-20 септември.

Сред другите задачи, с които президентът не се е справил, според анкетираните граждани, са очертаването на перспективи за бъдещето на страната. Плевнелиев не е успял и да вдъхне самочувствие за това, че сме граждани на България, коментират социолозите.

Между 49% и 56% преценяват, че той "никак" не е допринесъл за тези цели.

Най-умерените оценки са главно за сметка на липсата на мнение: 39% нямат мнение за това, дали е зависел от бизнес-лобита, а 39% категорично отхвърлят подобна независимост; 30% нямат впечатления, дали е работил за мирно решение на военните конфликти в близки райони, а 39% смятат, че никак не е работил за тази цел и т.н., твърдят от

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Юрий Асланов - доведен брат на Сергей Станишев. Член на ИБ на БСП.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че Плевневлиев не се справи - не се справи, но Афис е една от най-смешните агенции.(Още помня как предсказваше 40 процента на Станишев, даже Червен Колю на смееше да даде повече от 35-36, а той взе 33
37
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Проблема не е в социологическата агенция. Плевнелиев показа, че този пост не беше за него. Проблема е от тук нататък. Докато мнозинството като по команда гласува за кандидата на ГЕРБ (без значение кой е той) като нищо и следващия президент може да е също толкова неадекватен
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой го познаваше най добре? Може би жена му? Коментара е излишен.
35
0
 
10
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Кое му е достойното на този *** ?. Говореше неща за които трябва да се лекува в психоклиника. Но щом го хвалите и вие имате нужда от психологическо лечение.
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
собственик и шеф на Афис е ЮРИЙ ЛЕОНОВ АСЛАНОВ, агент на ДС, наш човек впрегнат в окалянето на всички които не са наши хора
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
избори за НС 2014: ГЕРБ - 32.9% БСП - 15.4%20 дни преди изборите, афис дава следната прогноза ГЕРБ - 34.3% БСП - 23.7%Грешката в полза на БСП е 54%
32
0
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Да му бере гайлето Борисов, че предложи за президент един кадърен за бизнес българин, но изобщо неподготвен и недоказъл се за висшата политика. Той нямаше самочувствието да бъде независим и стана заложник на определени сили, които разединяват нацията. Жалко, но факт. Висшата политика трябва да залага на изграждане на нови мостове, без да разрушава старите, да гарантира сигурността и националните интереси на страната и да трасира възходящото й бъдеще и единението.
31
2
 
3
 
! Отговори
изумително преди 7 години
АФИС: При избори днес, БСП получава 21.2%, ГЕРБ - 19.9%
30
2
 
10
 
! Отговори
иванова преди 7 години
е и какво-открихте америка ли......та това го знае даже всяко дете
29
12
 
5
 
! Отговори
dp преди 7 години
Поредната руска агит-статия. Нито има много във властта си, нито е правил гафове.Е, не ходеше през ден на доклад/инструктаж до Москва като Първанов разбира се.
28
8
 
13
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Ех,не случи Роско на държава и народ!Да беше президент другаде-на ръце щяха да го носят!А ако беше президент на Украйна,със сигурност щеше да победи Русия!Представяте ли си го нашия Росалион Бонапаркинг на победния парад в Москва!? Хитлер и Наполеон-ряпа да ядат!Ама на-кофти матрял,не може да го оцени!
27
3
 
11
 
! Отговори
КЛЮКАР преди 7 години
Социлогическо проучване: Плевнелиев не се справи!--Плевнелиев:Социлогическо проучване не се справи!
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе че не се справи, ОК. Ама Първанката е с по-малко доверие от Плевнелиев :))Тези депесаро-герберски агенции защо ги цитирате въобще..
25
4
 
30
 
! Отговори
пфф преди 7 години
Аз това ще ви го кажа и без социологическо проучване. Защо хвърляте пари на вятъра?!
24
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов е достоен и отговорен премиер . Не мога да повярвам на късмета ни , че намери такъв като Плевнелиев !!! Наи-големият Български президент за последните 70 години !!! Чест и слава !!! Моля медиите които се смятат за български не разпространяваите хибридни руски дезинформации !!!
23
2
 
18
 
! Отговори
евтоатлантик преди 7 години
Недейтии молъ ви съМъ много ви съ мола Съ Разстроаа
22
6
 
33
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
Плевнелиев се справиРазбира се с Разделението на Българските граждани на РУСОФИЛИ-РУСОФОБИ ЕВРОПЕЙЦИ-ЕВРОАТЛАНТИЦИБЕДНИ-БОГАТИс Офшорка-без ОфшоркаЗАВИСИМИ-НЕЗАВИСИМИАГЕНТИ-ПРЕДАТЕЛИНА НАШИ И НА ВАШИ
21
8
 
12
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Един народ дето гласува за Б.Б. и не харесва Росен Плевнелиев ... няма какво да го коментирам...Делян Пеевци сме повечето а?
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пък ЗАРАЛИЯТА си седи в панелката в Железник, скърца със зъби и не държи сметка, че имплантите са скъпи.