За първи път в България: Youth Speak Forum

Форумът е за млади, активни хора и утвърдили се лидери
6 окт 2016 10:24, Анисия Иванова
0
За първи път в България: Youth Speak Forum

Превърни вдъхновението в действие! Едно събитие изпълнено с възможности – изцяло от младежи за младежи.

София, България – 8-ми октомври.

Мястото е Интер Експо Център, събитието - Youth Speak Forum: еднодневен интерактивен форум със социална насоченост, организиран от AIESEC България.

Форумът реферира към Целите за Устойчивото Развитие (SDGs) на Организацията на Обединените Нации, предоставяйки възможност не само да се дискутират актуални социални проблеми, но и да се създадат конкретни решения от участниците.

Форумът събира на едно място млади, активни хора и утвърдили се лидери. Структуриран е по модела: Вдъхнови (Inspire), Ангажирай (Engage), Действай (Act).

Модел, чрез който делегатите ще имат възможност да научат от кратки мотивиращи лекции повече за Целите за устойчиво развитие, и в частност за трите най-актуални за България; да участват в разнообразни работилници, в които младежта и бизнесът си взаимодействат и не на последно място, да приложат наученото в създаването на реални стъпки за действие, които ще допринесат за по-добро бъдеще.

В края на събитието трите най-добри идеи на форума ще бъдат представени пред всички присъстващи.

Повече информация може да откриете тук: https://www.facebook.com/events/429930620510882/, а за безплатна регистрация за участие посетете следния линк: http://youthspeakforumbulgaria.eventbrite.com/.

AIESEC е най-голямата младежка организация в света. Тя създава възможности младите хора да развиват своя лидерски потенциал, като ги поставя в предизвикателна , мултикултурна среда. Научете повече тук: http://aiesec.bg/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари