Майки във FB: Жена опитва да краде деца от столични паркове

Избира ги 2-3-годишни, без значение на пола, алармират те
21 апр 2018 07:45, Анисия Иванова
61
Майки във FB: Жена опитва да краде деца от столични паркове
Снимка: Монитор

Стотици постове на майки в социалните мрежи алармират за жена, който обикаля в два от столичините паркове и опитва да открадне дете.

"Тази жена, обикаля парковете и се опитва да краде деца. Ако някъде я видите, пазете децата си". Това гласи пост под снимка на предполагаемата жена във Facebook, който обикаля групите на майките.

Според една от споделящите в групата посочената жена е опитала да отвлече детето й и само това че майката била нащрек го спасило. Обвинена в посегателството непознатата отвърнала, че е помислила детето за загубено и искала да му помогне.

"В рамките на два дни е видяна в Южния и Западния парк, да се опитва да отвлече деца...избира ги предимно до към 2 - 3-годишна възраст, без значение пола на детето..", продължава с предупреждението Лилия Николова, цитирана от "Монитор".

Тя споделя пост на друга майка, която също е срещала жената.

Засега няма данни някоя от тях да е подала сигнал до полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
17
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 6 години
До ПравописДжендърство, какво искаш още ...
34
0
 
25
 
! Отговори
Най-напред трябва да преди 6 години
подадат жалба в полицията.Това, че са качили снимката й в интернет също може да свърши работа, но само като предупреждение за някои майки-блейки. Освен това, не се знае дали тази от снимката не е част от някаква банда. Тогава, качената в мрежата снимка ще ги предупреди, тази ще се покрие и ще пратят някой друг да краде деца!Затова, първо предупредете МВР, а после, ако е по силите ви, организирайте си сами наблюдение на района, в който разхождате децата си. По възможност, включете и мъже!
33
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички, които приемат несериозно предупреждението, ще припомня че има няколко случая на изчезнали деца, които така и не се намериха. Само нещастните им родители знаят през какъв ад са преминали. Някои още се надяват да се открият децата им, други не можаха да преживеят загубата и си отидоха от този свят. Господ да пази децата ни, но и ние трябва да сме бдителни.
32
1
 
35
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Да си неграмотен е задължително условие, за да те приемат във факултета по журналистика.
31
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последното нещо, коеот препоръчвам на млада майка е, да дружи с други майки, защото ако ситуация, в която влякаква логика, смисъл, морал и откровение ЛИПСВАТ, то това е тя. ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЗИ СА ЛУДИ ЗА ВРЪЗВАНЕ. Една се обесняваше, как нейното дете, щяло да стан професор, защото харесвало зеления цвят, но се притеснявала и се надявала, че на комшийката щели да вземат детето, защото комшийката му дала да яде сладолед.
30
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"жена, коЙто обикаля!!!"Нас ни цензурирате, а дори не можете да пишете грамотно. Вземете си един редактор най-накрая. Не се излагайте!
29
4
 
49
 
! Отговори
майка преди 6 години
Четах им глупостите вчера на тези майки! Толкова прости и неграмотни жени събрани на едно място е страшно!!! Защо не се разпита авторката на тази глупост? Освен тази снимка беше сложена още една, на съвсем различна жена и се твърдеше, че е една и съща. Снимката не е от тези дни. Жените и на двете снимки са с летни дрехи и сандали. Времето сега не е чак толкова горещо.
28
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези толкова грижовни майки да си стоят около децата и никой няма да им ги открадне. А, те събрали се на куп, пушат, пият бири и клюкарстват, а отрочетата им се катерят, падат, слагат пясък в устата си, пищят изоставени. После пишат глупости по групите!
27
13
 
46
 
! Отговори
Жена преди 6 години
Не подават сигнал до полицията тези жени,зашото полицията не си мърда *** да свърши някаква работа! Цял ден си бъркат в носа и кроят далавери с престъпниците. За полицаите е срамно да окажат помощ на някой нуждаещ се гражданин.
26
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За донорчета ли?Ама сериозно,за какво иначе,или вторият вариант е канал за изнасяне на деца от страната нелегално за осиновяване от бездетни семейства в чужбина.По скоро проучете случая.Иначе обвиненята са сериозни.Ако пък няма подобно нещо,тази,нарочената жена,може да Ви осъди за клевета.
25
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте зле!
24
5
 
41
 
! Отговори
Правопис преди 6 години
"жена, който обикаля"Анисия Иванова - пишеш се журналист ама си неграмотна. Виж какво си написала.. Ти адекватна ли си ***?
23
22
 
36
 
! Отговори
хахах преди 6 години
притребвало му е на некой да ви краде разглезените чавета мрънкялца тъпчещи се с джънк фуууд и с гинекомастийка от ранна детска възраст ахахахаха
22
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно пушат тайно трева майките.Стойте си при децата в парковете и няма кой да ви ги краде.Защо не са звъннали на 112 тези майки от които се е опитала тази да открадне детето им.По лесно е да снимаш тайно и във фейса да бълваш глупости.Майки балалайки.
21
13
 
22
 
! Отговори
Нейкова преди 6 години
Сигурно има нещо вярно,повече от месец в провинциален град има обяваче се търси дете със снимка възраст 2-3 г момиче след това се появи и снимка на майката наистина майките на такива деца да са внимателни
20
14
 
43
 
! Отговори
сериозен преди 6 години
Дааа вярно е! А после ги изяждала ей така без хляб! :)
19
9
 
55
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Опитва да краде или да отвлича деца?! Кражбата е акт, който би следвало да е незабелязан от собственика т.е майката...А да откраднеш дете от майка му без да те забележи, означава, че детето е оставено безпризорно и майката не вижда какво се случва с него-нали точно така е казала и тази жена, че помислила детето за изгубено...Как ще обясни това майката?!Или БГ-Мамите подхващат и повтарят като папагали налудничавите предположения на една от тях...
18
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая ако я хвана , ще я счупя...нека видим тогава съдът каква присъда ще ми произнесе...сигурно 50 год..тогава ще усетите справедливоста в БГ..
17
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора със психични отклоненияДържавата няма пари лечение на тези болни хора.
16
1
 
27
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Виждал такова нещо,какво правиш : 1-обаждаш се на полицията,2-снимаш и качваш във фейса и бг мама,статия на деня обявявам тази простотия ;) !!!