"София прайд"?! Никой не гони хомосексуалистите!

Това е шествие на хора с медицински проблеми, настоя Карлос Контрера
Обновена: 12 юни 2018 00:38 | 11 юни 2018 23:19,
65

Парадът на хората с различна от традиционната сексуална ориентация, наречен "София прайд", бе съпътстван от контрашествие на националисти и крайно дясно ориентирани хора.

Засичането на двете демонстрации бе неизбежно, а на полицията се наложи да арестува няколко човека от двете групи.

"Това е шествие на хора с медицински проблеми. Провеждането на парада и истерията около него е израз на сбърканата държавна политика в областта на психиатричното здраве. Какво правиш вкъщи не трябва да засяга обществото. Тези хора правят интересна форма на изнудваща политика", категоричен бе общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Според него никой не гони хомосексуалистите, нито пък им нарушава правата. "Тяхното желание е да ни завират сексуалната си ориентация в лицата", отбеляза той в "Денят ON AIR".

"Имаше провокация срещу контрапарада. МВР си изпусна нервите. Не трябваше да има такъв контрапарад. 1300 души полиция, 600 000 лева прахосани пари, а не могат да хванат двама престъпници. Трябва веднъж завинаги да приключим с този социален експеримент", заяви гостът на Bulgaria ON AIR.

Карлос Контрера посочи, че легализирането на гей браковете нарушава фундамента на обществото. "Всички знаят, че има хомосексуалисти на високи постове. Как тогава са дискриминирани", попита политикът.

"Това е подаване на ръка да бъдат интегрирани в обществото, а не да бъдат държани в периферията. Конституцията им гарантира тези права. Те се чувстват дискриминирани. Исканията им за щастие, достъп до работа и семеен живот са оправдани", изтъкна правозащитникът Юлиана Методиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
4
 
! Отговори
Пак питам преди 5 години
1. Приблизително колко човека "дефилираха" на този прайд-парад?2. Някой има ли някаква представа колко от тях не са с нетрадиционна сексуална ориентация, а са се включили или срещу заплащане, или от младежка наивност, вярвайки, че подкрепят някаква справедлива идея?3. На какво основание Детският фонд към ООН е сред организациите и институциите, подкрепили тази масова проява? Ние сме страна-член на ООН и имаме там представители. В правото си сме да искаме обяснения!
44
2
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Трябва да се криминализира публичната демонстрация на всякакви типични и нетипични ориентации. Обшество пет пари не дава дали си разцепвате зaдниците или се отдавате на кунелингус.. Правете каквото щете с обърканите си личности, но няма да ни наърапвате сбърканите си ценности!
43
7
 
4
 
! Отговори
Въпроси преди 5 години
До Анонимен/Анонимка, която не е съгласна гей хора да осиновяват деца,Г-жо, Вие, колко деца сте родили и отгледали? Или да сте осиновили някое изоставено дете? Да познавате някой, който е осиновил дете без причината да е неспособност за собствено?
42
5
 
7
 
! Отговори
До Сашо Нерезо преди 5 години
Защо наричаш Луканов,Джуров,Младенов ***..дали и какво общо със СДС имат те.Разчовъркай си мозъка и си спомни кой ИЗКОРМИ държавата дрюгарю.И кой обяви че положението е катастрофално и социализма се оказал недоносче. Аман от такива езуити като теб,това точно са ,,*** номера".Явно си от тях.
41
4
 
7
 
! Отговори
Дончева преди 5 години
Преди демокрацията гейтаците бяха на ръба на пропастта, но днес направиха решителна крачка напред. Няма бъдеще за тях вече. Морковите са на свършване.
40
1
 
11
 
! Отговори
Бай Х преди 5 години
Гейовете или бейовете са виновни за състоянието на държавата???
39
2
 
14
 
! Отговори
Азармо преди 5 години
До Анонимен 11НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО !!! НИЕ СМЕ КРАЧКА НАПРЕД В ЕВОЛЮЦИЯТА! ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА МНЕНИЕТО НА РУСКИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ-------------------------------------------------------------------------И да не пищиш с големи букви е ясно що за бъдеще си - като мутантите от Total Recall!
38
35
 
4
 
! Отговори
Вие луди ли сте преди 5 години
А защо да няма парад, не мога да разбера. Да се кефят хората един ден, и да се обичат. Ако искате по-малко хомосексуални, най-добрата политика е да не ги карате да влизат в хетеросексуални връзки и да се размножават.
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хомосе-*** е лечимразбира се, че като те изтезават във психиятрията месеци наред ще кажеш, че всичко ти е излекувано.
36
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гадини.
35
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен целта на парадите Прайд е не толкова липсата на права на хората с обратна ориентация ( те получиха права в много области вече), колкото явно скритата им цел е да приобщят още последователи към редиците си. И така все повече да нараства обществото на LGBT. Pride на англ. значи гордост, излиза че да си гей е голяма гордост..... такава гордост, че трябва да го покажеш на целия свят с балони и фанфари! А щом това да си гей те прави горд, значи хората с нормална ориентация трябва да се срамуваме. Или трябва да шестваме под девиза Shame?Shame on you, straight people! :)
34
8
 
30
 
! Отговори
Хомосе-ма е лечим преди 5 години
Доказано е научно и медицински, че хомосексуализма е лечим. През 30-те години има редица случаи на излекувани oбpaтни в Английски психиатрични клиники. Защо се пази това в тайна!? С подходяща хормонална терапия, електростимулация и изолация болните влизат трайно в правия път.
33
4
 
16
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Не е важното да си отрежеш достойнството и направиш цици, а да можеш да се перчиш с това. Ако пък ти пречат или не ти обръщат внимание, да поведеш война за правата си! - твоя Вечен Вожд Йехова.
32
3
 
19
 
! Отговори
София - пръд преди 5 години
Ан-1 ... "Облаци крепят небетощщщщччТихо пръска, дъжд в мъгла. А пък аз съм силно против, хомосексуалността"
31
1
 
2
 
! Отговори
София-пръд преди 5 години
Ан-30 ме разсмя...я и ти двама + още няколко от тук и ОК?Предствителна извадка;)
30
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги съм се смятал за спокоен човек, който трудно ще изкараш извън нерви. Но тези минават всички граници и не отговарям за себе си.
29
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как точно ще се интегрират тези в обществото, като постоянно парадират с извращенията си?
28
2
 
9
 
! Отговори
СОФИЯ - пръд преди 5 години
Добре, че Настъпи пластичната хирургия!Сега щях да се чудя момче ли съм или момиче и.... О , защо са ми тези гърди(95) и къде ми е ***.т, , по д,волите, ;)))
27
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами наистина е манифестация на хора със здравословни проблеми. Ако не физически или хормонални, то ментални. Гей или феминист нормален човек няма да стане.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой е проблема? Не могат да се изхождат с очистителни ли? Или и те като доктор Уотсън, който искал да откаже Шерлок Холмс от пушенето на лула, накрая той се пристрастил да си я пъха отзад?