Борбата с градушките под въпрос, няма пари?

Ракетният способ е най-ефективен
25 юли 2019 07:32,
16
Борбата с градушките под въпрос, няма пари?
Снимка: Pixabay

Ракетният способ за борба с градушките е по-ефективен, но той няма да издържи икономически, смята Ваньо Славеев, изпълнителен директор на ИА "Борба с градушките".

Славеев заяви още, че агенцията има готовност до края на годината за въвеждането на самолетен способ, за него обаче трябва законодателна инициатива.

Сезонът на градушките продължава и до момента пострадалите площи за територията на цялата страна са 100 хил. дка, бити на 100 процента. В защитаваната територия те са 896 дка, т.е около 100 пъти по-малко, пише БТА.

Ваньо Славеев се надява още политическата воля и благоразумието на заинтересованите страни да надделее и да се достигне до взаимни компромиси за приемането на Закона за градушките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяхме народ,а не чумосано стадо,да се бяхме вдигнали всички и селни и грждани и да бяхме помели управляващата банда и се заемем със собственото си уравление!Ако бяхме,ама,не сме и бандата добре ни е разбрала, какво сме и как да се гаври с нас!После пак някой друг ни е виновен!!!
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спешно да се достави един Ф16,с достатъчно ракети за избиване на овчия народ,който се остави на гърба му да вземат заем за покупка на 8 броя щайги марка Ф16,но не могат да намерят пари,за да спасят поминъка на оФФчия народ!После,пак някой му е виновен на овчоглавия планктн,наречен по някаква странна приумица,"народ"!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До като си пускат свои хора по разни договорчета дават на едни пари ,а на други не няма как да стане. Пускат на едни телефончета та, а други не пак няма как да стане.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горанов каза, че пари има! Не върви вече да ни се дават обяснения, че пари няма! ПАРИ ИМА! Претърсете управляващите и ще ги намерите!
11
0
 
8
 
! Отговори
Да се поклоним! преди 4 години
Поклонете се на Бойко! Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете Вожде,към светли бъднини води ни!
10
3
 
19
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 4 години
Нема и да има, Баце плаща кеш самолетЕ!
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте да оборудваме Съвършените F-ки да пуцат по облаците,та белким поне малко си избият парите!
8
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
е това е целта де....да няма борба с градушките та да не отглеждаме зеленчуци
7
5
 
3
 
! Отговори
Славеев казал преди 4 години
Погледнете къде е слънцето, задължително трябва да се прави след всяка дума на Славеев. Освен лакърдии и обещания и оплаквания от него друго няма да получите. За какъв *** е на тази длъжност като само реве и нищо не прави. Не, че досега в кариерата си нещо е направил, де.
6
3
 
28
 
! Отговори
касиер преди 4 години
Обаче, за ф 16 има. За "интеграция" на "ромите има. За "гарантиране" печалбата на американските Марици... Даваме си златото без пари.... Базите без пари....
5
4
 
9
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
Не бе хора. Пак нещо не сте разбрали. Изтребителите са чисто нови и в цената им влиза зенитно-ракетен комплекс за борба с градушките
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е как да има пари, като даваме наведнъж и авансово над 4млрд за самолетите, които щели да дойдат след 4-5 години... сделката и обира на века, след КТБ разбира се... събуди се българино!!! от сън дълбок се събуди
3
2
 
19
 
! Отговори
Облак преди 4 години
Тиквите имат дебела *** и градушките не ги засягат.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари за борба с градушките има, но трудно се крадат и са малко. Никой уважаващ себе си комунизогеберасточенгесарски крадец, не би се занимавал с тези дреболии.
1
4
 
23
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
Нямало париТи да видиш4 000 000 000 лв за изтребители имало пък за другото нямаШок. Изненада. Потресен съм