Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов

Рано или късно истината ще излезе наяве, смята лидерът на ГЕРБ
15 апр 2013 20:55, Красимир Ангелов
661
Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов
Бойко Борисов защити заместника си Цветан Цветанов. Снимка: БТА

"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на горещата тема на деня със скандала с подслушванията.

"Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от "Белене", Цанков камък, "Хохегер". 19 дела са прекратени за „Белене”, посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

"Искам да чуя кога Станишев ще понесе отговорност за изнесените секретни доклади. Чакам прокуратурата да се произнесе как 9-те доклада се намериха после в гражданското. Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък", продължи лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

Той сравни управлението на неговата партия като това, "все едно да управляваш автомобил в най-големия снеговалеж и буря и да караш по-бързо и по-добре, отколкото в слънчево време".

"Това беше най-тежкото време за света и това го казват всички лидери в света. Наши съседни държави буквално разсипаха държавите си", посочи бившият премиер.

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да прави коалиция нито с БСП, нито с ДПС, нито с „Атака”.

"По-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация", категоричен бе Борисов.

По думите му цялата предизборна кампания на БСП се състои в компромати. "Това, което ние сме правили, се вижда, хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора", заключи лидерът на ГЕРБ. Той присъства на представянето на водачите на листата на партията за София - област в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


661
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
473
0
 
1
 
! Отговори
мими преди 11 години
Да гласуваме за Бойко
472
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"ГРОБАДЖИИ ТЕГЛЯТ МАМО-ТРИ СИНДЖИРА РОБИ"!На първи синджир-"клети пенсионери,на куки закачени.....На втори синджир-бедни майки и дечиня зачернени....На трети синджир-безработни,болни и сакати наредени.....ВСИЧКО ТОВА-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!
471
2
 
0
 
! Отговори
Горския преди 11 години
Скачате на ГЕРБ, а забравяте, че всъщност ГЕРБ е единствената партия у нас за времето на Прехода, която показа, че може да носи отговорност! Улицата (макар че това бяха шепа пияни пубери и аутсайдери от обществото) искаха оставка на Правителството и я получиха. Но забравяте реалните резултати, които ГЕРБ постигнаха за народа! Много сме манипулириуеми и това си е.
470
0
 
3
 
! Отговори
УУУУ! преди 11 години
Комунягиии ей сега ще ме изкефи като излезе истината за вас,че вие сте поръчвали подслушванията и имате пръст с излизането на тази информация. Не се правете на ощипан г-н Станишев, на здравомислещите хора им е ясно, че пак ви скалъпихте цялата история! Долу БСП!!!!
469
3
 
3
 
! Отговори
КИРИЛ преди 11 години
Аз вярвям на Цветанов и на Бойко. Заставам отново зад тях и политиката им.
468
2
 
2
 
! Отговори
Dundi преди 11 години
"По-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация", категоричен бе Борисов.
467
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов прекърши гръбнака на организираната престъпност и дали е знаел за подслушването или не ми е все едно. други са акцентите от управлението, с които остава в съзнанието ми
466
3
 
6
 
! Отговори
Коко преди 11 години
ЦЦ и ББ да ходят да садят картофи. Не стават за политици.
465
6
 
2
 
! Отговори
миха преди 11 години
"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве" След приключване на цялото разследване ще разберем каква е истината. Но въпреки това вярвам на Цветанов!
464
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Катя ЛЕЛЕ КАКВИ ЗАБЛУДЕНИ ХОРА ИМА НЕ ВИЖДАТ ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ!!!!!!!!!!!
463
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАТО ВИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ГАРАНТИРАЙТЕ СИ ЕДИН ЗА ДРУГ !!! КАТО ВИ ПРЪСНАТ ЗАДНИЦИТЕ! ДОЛУ ГЕРБ !!
462
7
 
0
 
! Отговори
Радослав Наков преди 11 години
Темата с подслушванията НЕ притеснява обикновените и нормални хора! Притесненията идват от определени кръгове - това са БСП, ДПС и всички подобни! Когато човек не е извършил престъпление няма за какво да се притеснява, дори ако е обект на подслушване! Темата с подслушването вече започна да се преекспонира! Няма смисъл от целият този балон! Цветанов е спазвал закона и не е нарушил принципите на боравенето с такъв вид средства! Няма смисъл да си подава оставката! Ще подкрепя ГЕРБ с номер 15!!!
461
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайдеееее, дует "Харизма"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
460
0
 
9
 
! Отговори
леля преди 11 години
До бабаКато толкова му вярваш бабче- прибери си го у вас и го почерпи за здраве с "увеличената " си пенсийка!Дано ти стигне да посрещнеш човешки светлите празници,които предстоят!
459
11
 
0
 
! Отговори
Катя преди 11 години
Еми, достойно им отговори Борисов! Само се чудят как да изместят фокуса от реалните постижения и действителните теми за дебат. Като се изсилиха с 600 лв. пенсия, ще има сега да търсят под вола теле...
458
9
 
5
 
! Отговори
Ксманев преди 11 години
Крадливите комунисти рано или късно трябва да си получат заслуженото!!! Дано ги осъдят всички! Доган, Станишев, крадлива ***!
457
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако можех и аз щях да послушвам комунистите, те са умели в нарушенията и престъпленията
456
9
 
3
 
! Отговори
mancev преди 11 години
Докога гадните комунисти ще си правят политически ПР на гърба ГЕРБ? Единствения човек, имащ сили да се пребори с престъпността и корупцията е ГЕРБ в лицето на Бойко и Цветанов. Най-голямата им грешка беше, че не вкараха доказаните престъпници от тройната коалиция в затвора!
455
1
 
13
 
! Отговори
тото преди 11 години
ТОЯ *** ПАК ПОЧНА С НЕГОВИТЕ МАГИСТРАЛИ КОЙ ПЪТУВА ПО ТЯХ БЕ *** СМОТАН МАЙ САМО ТИ И ЦВЕТАНОВ. ТАКЪВ *** ЧОВЕК РЯДКО СЕ СРЕЩА. НА КАЛПАВ Х.Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.
454
0
 
3
 
! Отговори
МИЛИОНИТЕ ЗА 2013 преди 11 години
И КАКВИ СА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ ЗА МИЛИТЕ НИ ПАРТИИ ЗА 2013 г.?