Кандидат-президент ли? Благодаря, но нямам време...

Имам нужда от спокойствие, за да си върша работата, каза Фандъкова
Обновена: 30 авг 2016 13:32 | 30 авг 2016 13:22,
82
Кандидат-президент ли? Благодаря, но нямам време...
Снимка: архив Булфото

Благодаря, но нямам време за евентуалности. Така кметът на София Йорданка Фандъкова коментира възможното си кандидатиране за президент.

Вчера шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов даде да се разбере, че е по-вероятно партията да издигне жена за държавен глава.

Фандъкова пък е "обичайният заподозрян" за номинация на ГЕРБ за поста.

Още по темата

Днес обаче кметицата обясни, че никой не е обсъждал възможна кандидатура с нея.

"Благодаря на всички, които сега ме номинират всеки ден за президент, аз също бих могла да номинирам, имам своите номинации и те също са добри кандидатури, но в момента имам нужда от спокойствие, за да си върша работата", каза Фандъкова, цитирана от "24 часа".

Кметицата обясни и че няма време да се занимава с медийни публикации.

"Това тук е реалната работа, която ще помогне на много хора да живеят по-добре", допълни Фандъкова.

Тя припомни, че сега е краят на строителния сезон и е изключително важно всички обекти в София да бъдат приключени в срок и да бъдат изпълнени качествено.

"Защото нищо не става от само себе си - нито метро, нито завод за отпадъци, нито десетки километри улици и булеварди, които направихме", каза Фандъкова при проверката на ремонта на бул. "Владимир Вазов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
х преди 7 години
ако не е даскалицата, ще е социоложката.
56
0
 
2
 
! Отговори
До Тъп, та тъп преди 7 години
Народа не спи, просто си е такъв в будно състояние. Тъкмо затова и управлението, и опозицията, и останалите политически партии, и администрациите са в това безнадеждно състояние. Съжалявам за това, но е факт, който никой не се наема да промени
55
0
 
8
 
! Отговори
Тъп, та тъп преди 7 години
Това ще е поредната безгласна кукла на конци в ръцете на един вманиачил се във величието си посредствен човек. И този народ защо още спи, не знам?
54
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
и фандъкова,като началника си ,няма време от работа ,за да стане президент.
53
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това мяукащо и ккрадливо създание съсипа и ограби града ни - какво ли се мисли за държавата ни. Не става от директор на едно училище - директор на държава - правилата просто са различни! Решението за билетчето не било икономическо, а политическо!!! Няма такава простотия. Така ще накваси и цялата държава. Марш в Самоков!
52
5
 
18
 
! Отговори
Е как преди 7 години
Разбира се, че нямаш време - дадена ти е задача да крадеш от милиардния бюджет. Вече готвите зелени зони дори в квартали, като Редута, Лагера и други. Накрая и в Люлин и Обеля. 650 000 автомобила по 100 кинта, дали не са едни бързи 65 милиона, които да мушкате в джобчето всяка година? Не се притеснявайте, скоро всички ще ви напуснем и ще го подухате леко и вие. На запад големите акули бързо ще ви лапнат откраднатите пари.
51
9
 
7
 
! Отговори
познавач преди 7 години
Попова, Маргарита Попова, госпожа Маргарита Попова.
50
1
 
8
 
! Отговори
МММММ... преди 7 години
МИСЛЯ ЧЕ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА НА ГЕРБ Е ЕВРОДЕПУТАТА ИМ
49
0
 
21
 
! Отговори
даа. преди 7 години
Ценко Чоков Президент , бат Сали ----ВИЦЕ!
48
7
 
5
 
! Отговори
Пламен преди 7 години
Николай Младенов е кандидата на Герб!!!!!
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за Ценко Чоков ! Достойна фигура за президент ! хохохохоооооо
46
0
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
ГЕРБ толкова ли са...закъсали,че не могат да намерят едно...магаре и да го вържат пред Президентството за...прецедент.Ето и Фандъкова се...дърпа.,самарът й бил...скъсан от работа.Абе този Бочко експлоатира денонощно своите хора и те от...будалък не искат да стават...прецеденти.А само там е...спасението от Бочко...сегашният прецедент го доказа;ярък,независим,непукист,антирусист,антибългарист,изобщо пълна независимост от...централната нервна система
45
4
 
24
 
! Отговори
Pigy Pink преди 7 години
До Анонимен 51Фандък, не ме дразни, че ще ида да гласувам за Радев! Знам какви пари сваля мъжа ти с корупционни мютиферлъци! Кукла на конци. Не те е срам. Пък и на троловде плащаш с данъците ми.Свинкя
44
3
 
27
 
! Отговори
Bdinski преди 7 години
Фандъкова е избираема само в София. Я попитайте в Кнежа, Силистра, Плевен, Горна Оряховица, Девин, Доспат, Хасково, Кърджали или Видин дали ще я изберем за президент. Не, няма да я изберем!!! Ако изборите биха били честни, в което дълбоко се съмнявам НЕ. Бойко й нарежда метро-метро, Бойко й нарежда център на София - център на София. А ние с гайдите в прованса гледаме само разбити пътища, рушащи се къщи и мизерия. Извън София тази е неизбираема. За мен тази си е продала душата на ББ, за позиция.
43
0
 
17
 
! Отговори
Без шанс преди 7 години
ако няма фалшификация на изборите
42
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NE MOGA DA WI CHETA POWECHE kOJ SNAE KAKWI POSERKOWCI STE, AMA NALI E ANONIMNO - MNOGO ZNAETE DA LAETE.!!!!
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Права е жената да се занимава с това искам да попитам бб докога от бсп ще са в герб с тях 20 години командвали сега пак е ред няма ли след последния редови член на герб които е съм онемял затова по изборно време предлагам да ги проучи ко не проста работа няма да симпатизираме щото са хубави и да си гледаме пак от тях всичко иде че иначе да си минаваме в старата партия какъв е смисъла
40
3
 
21
 
! Отговори
Цонко от Каварна преди 7 години
ООх Данче, не се ласкай толкова много . Знаем,ч е си сламен човек
39
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда - досега видяхме, че можете да строите скъпо, бавно и некачествено а сега феята на менчетата и водосветите ни подготвя за невероятен еволюционен скок - може би вече ще се строи скъпо, бързо и некачествено
38
3
 
20
 
! Отговори
учительница по русс преди 7 години
Фандъкова е едно случайно, но много удобно за Борисов недоразумение и случайност в управлението на България. С мъж корумпиран до мозъка на костите си доктор, полуграмотен, но не подбиращ на корупция, семпла и не дотам интелигентната учителка по руский, видяна на някакво тържество от Борисов и харесана от него. Тази семпла не дотам интелигентна училельница по руссом языке едва ли има собствена воля, а не време, между корупцията на мъжа си и заповедите на Вожда.