Жени обсипали с цветя ген. Румен Радев в Свищов

Те му обещали, че ще работят за това той да бъде следващият президент
23 сеп 2016 10:51,
191
Жени обсипали с цветя ген. Румен Радев в Свищов
Снимка: Пресцентър БСП

Кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се срещна с граждани от Свищов, съобщиха от пресцентъра на БСП.

По време на срещата с граждани от Свищов десетки жени от различни поколения изненадаха ген. Радев и го обсипаха с цветя, като му обещаха, че ще работят за това той да бъде следващият президент на България.

"От тук започва свободата, гражданската администрация, духовността и просветата на България. Трябва да сме горди, че има такова място и се пазят традициите", коментира ген. Радев. По думите му сме длъжни славната история не само да я пазим, но и да я развиваме.

"Тук сме, за да мислим, говорим и действаме за бъдещето на нашите деца. Няма да се примирим с лошото състояние на здравеопазването и на вашата общинска болница. Образованието ни деградира и се закриват училища", посочи той. Ген. Радев. Той подчерта, че ще работи за открита президентска институция, която да обединява хората, да търси истината и да поставя категорични позиции, защитаващи интересите на българските граждани.

"Единственият коректив на сегашното статукво сме ние с Илияна Йотова. Ще работим за това да се гордеем с външната си политика, а не да се срамуваме от нея", каза още ген. Радев. Той подчерта, че по време на пътуванията си зад граница ще се старае да кани бизнес делегации с него, за да се създадат възможности за инвестиции в България и подобряване на икономиката.

"Свищов е град на 100-те първи символа на духовност. Ние постигнахме промяна, пожелавам Ви да я продължите", заяви Любомир Чавдаров, председател на общинската организация на БСП в Свищов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
4
 
4
 
! Отговори
Азазел преди 7 години
"Жени обсипали с цветя ген. Румен Радев в Свищов"Срамота ! Жив и здрав си е човекът. На живите цветя се поднасят. Това че няма да стане президент няма да го направи по-малко жив.
139
9
 
6
 
! Отговори
Азззз преди 7 години
БСП (БКП) никога не е била ЛЯВА ПАРТИЯ! Тя просто винаги е била ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ!..... Както и ДПС!
138
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Методи Андреев цял живот си изкарва хляба с досиетата.Работа,която се върши за една година,максимум,той я върши до пенсия.Удобно.
137
8
 
5
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
Още няколко дена.... и... Методи Андреев ще му ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ на ген.РадеФ и тогава ще фърка и прави лупинги без самолет!?!?!? Ха ха ха....
136
0
 
6
 
! Отговори
перке бе джанъм преди 7 години
Никой нищо не пише за взривения команден център в източно Алепо,където са загинали израелски,американски,саудитски,турски и катарски военни.
135
0
 
3
 
! Отговори
двойници преди 7 години
ако генерала замести Цветанов този до него ще замести Цацата
134
4
 
7
 
! Отговори
bob преди 7 години
след изборите ще стане чудесен регулировчик от него.
133
6
 
8
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
ВЯРНО Е...ПОМИСЛИЛИ ГО ЗА УМРЯЛ КАТО ВИДЯЛ КОЛКО Е УТРЕПАН...ИЗВИКАЛИ СА И КАТАФАЛКА,АМА ЗА ТОВА НЕ СЕ ПИШЕ .
132
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал о.р. Румен Радев ще е следващият президент на Република България. Зложелетелите му ще бъдат много изненадани от резултатите на изборите!
131
6
 
10
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
156 Точно, че ген. Радев е принципен! Не се въвлече в междупартиините интриги, не се отказа /веднъж дадена дума - обяви че ще се кандидатира за поста/,и въпреки нелепото поведение на АБВ и БСП продължи напред! пп. Който иска да го подкрепя, кой нежелае да не го прави ! И сам воина е воин! Унижението е най-вече за АБВ още повече когато издигнаха оня мазния за свой кандидат, само и само да не изпаднат от властта!
130
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До М, да ...Всеки си гласува за който иска, но човек с принципи не би се оставял да го подкрепят хора без принципи, каквито са бесепе, доказали през годините че в името на властта са готови на всичко. Ако Радев беше принципен и надпартиен, щеше да се кандидатира като независим кандидат. Сега той е просто един от бесепе, макар и неформално.
129
9
 
10
 
! Отговори
ох стреснах се преди 7 години
"Жени обсипали с цветя ген. Румен Радев в Свищов"- първоя момент като го прочетох помслих че е умрял...ха.ха Ами само мъртвец "обсипват" с цветя..ха.ха
128
4
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Към опонентите за избора на ген. Радев! Добре, не харесвате пилота генерал! Кой според вас да е, м? Посочете кой и качествата на личността която трябва да притежава онзи който ще е най добре да заеме тази позиция /президент/ от която почти нищо не зависи ставащото в страната ни, но пък ни представлява пред външни фактори!пп. ако ген.Радев изгуби изборите, единствено България ще изгуби. Самият той нищо не губи и не печели дори от факта, че е кандидат за поста! Радев е със сериозна професия
127
3
 
5
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Една дума само да кажа и тоя ще ми дойде на крака в сараите, ама нейсе май няма да се забърквам пак със столетницата, макар че не знам дали си струваше да я зарежа, че беше бая дашна към депесе.
126
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ал Бънди президент?! Ко? Нье!
125
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радо Шишарката е един мижав изпър. дян офицер от запаса и не знам защо Курнелията си го заплю, но едва ли ще вземе 6-7% на изборите! Обречен е!
124
3
 
0
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
143ти Радо Шишарката /чалгара/ и него ли го направиха генерал, като пожарникаря?
123
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев беше първенец по доноси във випуска ни: потаен, мазен предател той ни портеше пред началството и за това всички го мразехме!
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жени обсипват с целувки свода небесен на генерала и пеят песен: Ой Раду ле ой женерале мой, що се с Курнелчето хвана, а не с истинска жена като госпожица Слави Трифонова!
121
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешника генерал Радо Шишарката президент на Марс е по-вероятно да стане, отколкото на България!