15 топ ГЕРБери към "Дондуков" 2. Кой ще e?

Цачева, Фандъкова, Дончев или Николов – един от тях ще е
Обновена: 30 сеп 2016 10:10 | 30 сеп 2016 09:14,
54
15 топ ГЕРБери към "Дондуков" 2. Кой ще e?
Снимка: архив, Булфото

В ГЕРБ могат да се обсъждат до 15 кандидати едновременно. За разлика от другите партии, при които се обаждат на един генерал и го канят за кандидат-президент. Имаме изключително много хора, които имат потенциал да заемат поста, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му партията им се подготвя изключително сериозно за идния вот още от лятото.

Още по темата

"В ГЕРБ има много кандидати, които са обсъждани. Голям е процентът на вероятност кандидатът за президент на ГЕРБ да е един от тези четиримата: Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев и Димитър Николов. Вероятността е 99%", пресметна Цветанов пред bTV и посочи, че и плакатите им вече са готови.

Той обаче отказа да назове конкретно име и напомни, че ГЕРБ ще обяви кандидатпрездинтската си двойка официално на 2 октомври.

Дясната ръка на премиера Бойко Борисов коментира и кандидатурата за президент на бившия премиер Пламен Орешарски.

"В целия си политически живот г-н Орешарски е бил зависим човек. Той самият призна, че се е съобразявал с това, което са казвали председателите на партиите, които са го издигнали. Това се случва и сега", категоричен беше той и настоя, че БСП и ДПС трябва да отговарят за провалите на управлението на държавата в този период.

Цветанов коментира и скандалът с кандидатурата на България за генерален сектретар на ООН.

"Двете жени, които участват за ООН са изключително отговорни и са постигнали много. България се гордее с тях. Донякъде може би сме се поддали на натиска през февруари месец, за да номинираме Бокова", призна той.

По думите му шансовете българска да оглави организацията се изчерпва, именно заради това се е стигнало до това решение.

"Трябва всички българи да се обединим около един кандидат, за да имаме шанса да излъчим първата жена, която да оглави ООН. Убеден съм, че ще имаме един резултат, с който ще се гордеем. В момента най-важното е да можем да намалим вътрешнополитическото напрежение. Този пост не решава вътрешнополитически въпроси. Затова нека да бъдем българи и да спрем със спекулациите", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Ура другари от ГЕБР преди 7 години
Ае то май тотанло се върна строя от преди 1989г. То не бе единствена партия, то не печелят всичко и всички и винаги и магарета и т.н. А ние си мислим, че сме се отървали от комунистите чрез ГЕБР. А то те по големи комунисти, че и реваншисти комунисти даже.!!!!! а ББ де ли се бие в гръдите ....................Ужас, хора защо търпим това!!!???
34
0
 
3
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До ''най' Ааа, Фидоска е моята любимка. Жена канара. Къде я сложиш , все не става.
33
0
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До АЛОО, герб ? 40 Ами Плевнелиев като е хубавец , защо не го приемате ? Евроатлантик и умен мъж. Пък сега олеее, няма подходящ човек за президент.
32
1
 
1
 
! Отговори
Пинчерите преди 7 години
на пудела на Меркел...остана и някой йоркширски териер да вкарате в играта.
31
2
 
10
 
! Отговори
595 преди 7 години
и коза да излъчат за президент - ще спечелят... така са се окопали ... и с институции и с бизнеса който им шари по обществени поръчки, че няма отърване от тия... да раздават пликчета за повръщане на изборния ден
30
2
 
9
 
! Отговори
АЛОО, герб ? преди 7 години
ВИЖДАЛ ЛИ СЕ Е Т.ДОНЧЕВ В ОГЛЕДАЛОТО , ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ ...Оти сЪ излагате?
29
3
 
1
 
! Отговори
V преди 7 години
Димитър Николов ще е
28
5
 
4
 
! Отговори
ТОТЕВ ПРЕЗИДЕНТ преди 7 години
ТОТЕВ ПРЕЗИДЕНТ- СПАСИ ПЛОВДИВ
27
0
 
8
 
! Отговори
''най' преди 7 години
Най-големите убаФци са , Т. Дончев и Цачева .Представям си ги , в действие!?
26
2
 
4
 
! Отговори
българи юнаци преди 7 години
Сигнали за съвместно управление ДПС разиграва отдавна .........Доган и ДС създадоха и подпората Патриотичен съюз ,с който на практика ще бламират БСП .Така с разцепен РБ и със слабо БСП ще имаме ГЕРБ и Доган с театрото -Патриоти в опозиция.
25
0
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
ГЕРБ има проблема на СДС 2000 г .Тогава Костов на практика нямаше алтернатива и единствен носеше партията на гърба си .Не можеше да се излъчи друг ...Отделни котерии разцепваха СДС ,мразеха се един друг и тн .Оядени с властта ГЕРБ напомнят това.Е,Борисов не може да представи никой освен себе си на изборите ,затова ще загубят президентството . За по - нататък не ми се мисли ,днешния Бойко е готов за разлика от Командира и с Доган и със слугата му Сидеров да влезе в коалиция ....
24
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
15 мушмороци *** на вожда са се запъъътили към Дондуков! Но кой ще стане поредното магаре посочено от величайшия още не се знае,или се знае но и наредено да се мълчи. Ще видим кого на 2 ще погали по *** светейшеството -кой ли ще бъде помазания слуга.
23
1
 
15
 
! Отговори
ср преди 7 години
Избори ГЕРБ са ги загубили отдавна.Може би още 2014 или 2015.Но ГЕРБ 2 не стават за нищо .Преди Борисов поне беше безкомпромисен .Днес се оплете с реформатори ,патриотари и десари .Затова и елегантно ще бъде бит на изборите от Радев.
22
4
 
3
 
! Отговори
на този фон преди 7 години
Д.николов е най-разумонот - като че ли в Бургас са доволни от него - над 60 процента, градът се развива и исвоява мноог европейски програми.не е идеалнията кандидат, трябавше човек който да разбира от сигурност или поне от дипломация, но ако това е най-доброто, николов е по-добро от останалите.
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дончев се идъни яко с организацията на миналиет избори, като кмет е имало яка корупция при него.Цецка цачева - партийната лелка, която наказав непослушните да стане Президент? мислех че не може по-зле от "ястреба" плевневлиев, но явно може. Да ти сложат една бивша партийна секретарка за Президент -представяте ли си как ще се изложим пред НАТО, САЩ и ЕС?Фандъкова - столица е дупка до дупка, строи се без всякакав мисъл и после отново се повтаря. Няма грам сигурност в София.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветанов си Свеце до 4 - Цачева, фандъкова, Д.николов и Дончев.От слухове знаем, че ако е фандъкова, Лиляна павлова ще бъде изстреляна към кметския стол. (господ да не дава)От тези кандидатури най-разумнаизгелжда кандидатурата на Николов, а най-неразумна - на Цачева. дончев също е провален кандидат, макар и не толкова като Цачева, а с фандъкова поне няма да се червим, но пък ако остави Лиляна павлова на кметския стол по-добре да не става от него.
19
1
 
13
 
! Отговори
домашни любимци преди 7 години
И четиримата са подходящи. Домашни любимци на пожарникаря, лесни за гледане.
18
1
 
18
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
И четиримата са много подходящи. Обтекаеми, безгръбначни, слузести като риби, лесни за отглеждане, винаги верни на пожарникаря.
17
1
 
9
 
! Отговори
Те ли преди 7 години
На кой му било противно статуквото .На Бойко или на Каракачанов с рентиерска дейност за милиони .Или на Сидеров с телевизия и парламентарна агитка .Милионера Симеонов , и на него ли не му е удобно статуквото или на Божидар с 3 милиона бюджет на НИМ(колко паметника може да построи) .Напротив - те са статуквото и единствено властта ги възпроизвежда и брани това статукво .Единствената им цел - до Бойко , не са по - различни от реформаторчетата.Останалото в БГ ли - Динко ,медийки и Лудогорец.
16
1
 
14
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Фандукова не можа да запълни дупките по софийските улици. Сега пожарникарят я праща да пълни дупките в неговата, провалила се, политика!