ГЕРБ се ядоса на Местан: Защо ни копае в двора?

Ние сме в НС, а БСП и ДПС правят предизборна кампания, ядоса се Велчев
Обновена: 20 окт 2016 17:01 | 20 окт 2016 17:00,
63
ГЕРБ се ядоса на Местан: Защо ни копае в двора?
Архив: Булфото

ГЕРБ реагираха остро на подкрепата, която ДОСТ дадоха на кандидата им за президент Цецка Цачева. По-рано днес Лютви Местан обяви, че партията му ще работи активно за избирането на Цачева. Той уточни, че подкрепата му е непоискана и не е водил разговори нито с кандидатката, нито с Бойко Борисов.

"Бих се обърнал към г-н Местан така: А ако той утре сутринта, ставайки, види, че аз копая в двора му и ме попита - "Какво правиш тука, в моя двор?  Защо копаеш?" и аз му кажа "Айде бе, не стига, че дойдох да копая, ами питаш и защо копая", описа ситуацията зам.-шефът на групата на ГЕРБ Красимир Велчев.

Още по темата

Той добави: "Някой да го е викал, да го е молил? Никой! Питайте го него! Имам чувството, че има някакъв друг замисъл в това", каза още Велчев.

От ГЕРБ коментираха остро и подкрепата на ДПС за Пламен Орешарски.

"Днес ДПС не са на работа, правят си кампания, за да подкрепят Орешарски, същият, когото преди година и половина свалиха", посочи депутатът от Георг Георгиев. 

ГЕРБ дадоха брифинг, за да протестират срещу липсата на депутати от БСП и ДПС в пленарната зала. Заради малкото депутати на няколко пъти кворумът бе на косъм и заседанието бе заплашено от прекъсване. 

"Двете партии, които най-много настояваха за заседания и обявяваха, че се убива и унижава парламентът... От едната има едва десет човека, останалите, естествено с коли на парламента, си повреждат кампанията. Другите имат наглостта да си правят пак предизборна кампания", каза Велчев по адрес на БСП и ДПС. 

Според него целта е била депутатите от ГЕРБ и партиите, които го подкрепят, да стоят в залата, а опозицията да си прави кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mestan bedche dos pi i ksfe s boiko vel4ev ne se pravi na interesen ti obi4asche rusnszitr i besche ot bkp no se prebojadisa v gerb saschto li vel4ev tja i zeza se girdee 4e e bila bkp part. Sekretar kasa go po tv. Kak se prebojadisahte be komunjagi bkp
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Vel4ev e bilv bkp priateli na rusia vlisa v gerb kato dr te komunjagi i sega se pravi na velik ot 4ervenoto vinze busite mu 4erveni uj gerb ne obi4at dps mestan uj te sa s bsp a sega mestan s gerb dobre e doschal ksk resgira raschidov koito plue mestan bei gebi
40
0
 
6
 
! Отговори
Бойко Неборисов преди 7 години
Ние превъртехме напълно защото ни остават само 17 дни
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама нали президентът е обединител на нацията! Ето как местан работи за обединението на нацията, а велчев се дърпа към партията си!
38
1
 
13
 
! Отговори
:))) преди 7 години
Тоя какво се поти да обяснява как Местан му е прекопавал задния двор? Премиера вече отсече - "няма да отказваме подкрепа от ДОСТ". Просто не им се ще така публично да се натрапват топлите връзки ГЕРБ-ДОСТ, за да не им увехне патрЕотарския имдж на управляващите. Толкоз.
37
7
 
1
 
! Отговори
Православна България преди 7 години
Турците винаги са били роби на комунизма. Каквото им каже комунистическата партия това правят още от 9-Септември 1944.
36
1
 
11
 
! Отговори
разочарован преди 7 години
Краси Велчев много отдавна не беше се появявал и сега излезе даотричаш че не желаете от протурската партия гласове ми що изпратихте на явна смърт турски граждани .Нарушихте кат управляваща ПП правата на човека. Интересно що мълчи БХК .Това е реверанс от страна на Местан като посредник между Ердоган и бащата на нацията Б.Борисов.Този танц не за пръв път го тацувате с Местан.
35
2
 
9
 
! Отговори
край преди 7 години
Велчев е умен човек. Защо ти Велчев се подчиняваш и навеждаш пред Борисов като всъщност го презираш.
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СТРАННО Е, ЧЕ УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СИ ОСИГУРИ КВОРУМ.ОПОЗИЦИЯТА НЕ Е ЗЛЪЖНА ДА ГО ПРАВИ - това са думи на борисов, когато преди две години не искаха да влизат в зала. Сега бумерангът се завръща. и БОСТАН няма да им помогне.
33
0
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
На мен сега ми е интересно как "патриотите" ще гласуват заедно с антибългарската и антиконституционна партия ДОСТ в подкрепа на Цецка Цачева на балотажа ...
32
2
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
ДНес и двете турски партиии удариха рамо на ГЕРБ.ДПС издигна умишлено неизбираемия Пламен Орешарски, не за да спечели, а за да улесни ГЕРБ в предизборната кампания.Сега ГЕРБ имат отличната възможност чрез печалния образ на Орешарски да припомнят на българския народ за управлението на БСП и ДПС.Другата антибългарска партия ДОСТ пък съвсем открито подкрепи кандадата на ГЕРБ.Значи все пак прави сме били, когато заподозряхме коалиция БОСТАН между ГЕРБ, Местан и ДПС.
31
2
 
12
 
! Отговори
раданка преди 7 години
защото вие чрез местан и ердоган искахте да овладаете дпс, да го ползвате като по-голям пудел.
30
4
 
10
 
! Отговори
Ставри пие рикия преди 7 години
Аз и без това щях да гласувам за Каракачанов .,но нека сега да се замислят феновете на ГРОБ за това дали искат президент избран с помощта на Ердоганиста ,който дори не мога да нарека предател долен.Защото първо трябва да е българин и след това предател.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ah da ti eva mai4k.ata mudrator za kvo mi iztri komentara ve da ti eva i sayta i novinite vi nali ste svobodna presa ve da vi takovam i novinite i vas
28
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво по-естествено от това Местан да подкрепи ГЕРБ, те всички национални предатели подкрепят ГЕРБ !?
27
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре не се прайте бе, нали за това екстрадирахте противницитв на Ердоганя, та да получите подкрепа от хората му
26
1
 
20
 
! Отговори
както винаги преди 7 години
ДПС играе с ,...КОНТРА ФАЛЦ ,.... КАПАНИ , УЛОВКИ , ПОДИГРАВКИ !Жалкото е , че всички се хващат в капаните им .''КОЙТО СЕ Е ХВАЩАЛ С ДПС ,.... ВСЕ Е ЯЛ ДЪРВОТО'' / Вежди Рашидов/.Май, май е прав.
25
2
 
24
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Сега излизат на наяве игрите на Местанчо. Той главния на проекта за разбиване на ДПС с независимите но Доган усети и много бързо го отсвири от сцената. Хората не трябва да допускат всички институции да се окупират от Герб, това не е добре за демокрацията.
24
1
 
10
 
! Отговори
Че преди 7 години
До Че28.20 И ще заемаш с лихва на много народи, а сам няма да заемаш (и ще господстваш над много народи, но те над теб няма да господстват)
23
0
 
8
 
! Отговори
Че преди 7 години
До М, да ...евреите по голяма част от житието си са немали собствена земя, *** владеят Земята/планетата/!----Второзаконие:23.19 Не заемай на брата си, нито сребро, нито хляб, нито нищо друго, което може да се заема с лихва23.20 На чужденеца заемай с лихва, а на брата си не заемай с лихва, за да те благослови Господ Бог във всичко, което правиш с ръцете си, на земята в която ти отиваш, за да я завладееш28.20 И ще заемаш с лихва на много народи, а сам няма да заемаш