Гарантирано от ГЕРБ: Отмяна на сделката за Пловдивския панаир

Няма да позволя името ни да бъде петнено, отсече Борисов
26 апр 2017 16:52,
101
Гарантирано от ГЕРБ: Отмяна на сделката за Пловдивския панаир
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ е на път да отмени сделката за Пловдивския панаир, с която държавата трябваше да се раздели с акции от него.

Ръководството на управляващата партия поиска от Иван Тотев, кметът на Пловдив от ГЕРБ, и на общинарите от ГЕРБ, на утрешната сесия на Общинския съвет  да отменят решението за придобиване на акции от Министерство на икономиката в Международен панаир Пловдив.

Още по темата

Това съобщиха от ГЕРБ след заседание на Изпълнителната комисия на партията днес. Лидерът Бойко Борисов е поискал отмяната заради "опитите за публични внушения, които свързват ГЕРБ със знаков бизнесмен от средите на БСП", съобщиха от пресцентъра на партията.

"Няма да позволя името, авторитета и честта на ГЕРБ да бъдат петнени заради лични икономически интереси", коментира Бойко Борисов в профила си във Facebook.

ГЕРБ припомниха, че раздялата на държавата с панаира започна в края на 2006 г. по време на Тройната коалиция, а сделката беше движена от тогавашния зам.-министър на икономиката и сега лидер на БСП Корнелия Нинова.

"Правителството на Станишев подари без търг и конкурс 49% от капитала на "Пълдин туринвест" - смесено дружество между пловдивската община и компании на Георги Гергов", допълниха от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
2
 
! Отговори
Очакваме включване преди 6 години
Цветанов като се премести от терасата на 3-я апартамент на балкона на 5-я ще се изкаже против корупцията и в името на добрите управленски практики
84
0
 
3
 
! Отговори
ЦК на Либерастите преди 6 години
До Честен Новия е ред е да се взима от бедните и болните защото олигархията има нужда от нови яхти,златни тоалетни и други на вид безобидни капиталистически глезотии!
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Gorgov boiko zazarov zvetanov sa drujki ninova boiko sa ok dalavetite simionov hotel fa tv skat milioner4eto podloga na gerb fakt btv da predava vs ot nc kakto bnt dikov e velik kolesi4 saschto
82
0
 
4
 
! Отговори
Честен преди 6 години
Защо спря помощта от 19,50 лв. за инвалидите, другарю Бойко? Втори месец вече.Откраднахте ги за да купувате КибапчИта на Хиганията ли?П.П.Не e хубаво да се краде от инвалиди да знаеш! Грехота е.
81
0
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Това е стар номер на Бойко - да покрива един скандал с друг. Взе да набира скорост скандала за далаверите при строителството на магистрала "Марица" с подарените на Гергов 40 милиона за " 4 километра "стабилизацията на пътя" (което според инж. Илия Запрянов, бивш зам. ръководител на строежа е "измишльотина"). И ето че Бойко извади прашасалата сделка за панаира от времето на тройната коалиция и започна "юнашка" борба срещу нея. А нали управлява два мандата след Станишев - защо чак сега?
80
0
 
3
 
! Отговори
Точно това преди 6 години
Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едно а всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов така действа - прави стъпка към "усвояване " на нещо и ако се размирише и стане публично достояние и скандал, веднага дава заден, ни лук ял ни лук мирисал и изгаря бушона- " наказва". Всички виновни - той невинен като сълза! все едно досега е бил на друга планета.
78
2
 
10
 
! Отговори
ИРОНИЯ НА СЪДБАТА преди 6 години
ВИЖТЕ КОЙ НИ УПРАВЛЯВА - ОП /ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ/ И ГЕРБ. ПРИРАВНЯВАМЕ КЪМ БОСТАН/БОРИСОВ + МЕСТАН/И ПОЛУЧАВАМЕ ОПГ/ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ + ГЕРБ/= ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА. И ТОВА АКО НЕ Е ЗНАК ЗА БЕЗМОЗЪЧНИТЕ БЪЛГАРЕ, ФЕНОВЕ НА ОТКРОВЕНИТЕ НАГЛЕЦИ И КРАДЦИ ОТ ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БУДА БОРИСОВ АГЕНТ И КАРАКАЧАНОВ АГЕНТ.
77
1
 
5
 
! Отговори
Дим4о преди 6 години
Сега Бойко купи й енергото .Че като ги продаваш, ще вземеш повече пари под масата .....
76
1
 
11
 
! Отговори
Niki13 преди 6 години
До Не забравяйте"младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти"а кои не са, тези от ГЕРБ да не би да са от луната , и не само те
75
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та тя цялата Организирана Престъпна Група ГРОБ си е едно голямо петно. По името й няма дори една бяла точица.
74
3
 
10
 
! Отговори
ВАЙЙ преди 6 години
ТОТЕВ МАЙ Е НАПЪЛНИЛ ГАЩИТЕ.ПРЕЦАКАХА ГО
73
1
 
1
 
! Отговори
алитератор преди 6 години
КУПЯ-КУПУВА,КОПА-КОПУВА
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова години панаира беше държавен и в него идваха от целият свят фирми !От както е частен не съм видял едно изложение като хората .Просто сериозните фирми не ползват този ГРАД дето е бил ПАНАИРЕН ама ПРЕДИ !
71
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E па ако може да си го вземе държавата съм твърдо за !Защо Гергов ще копува целият панаирен Град ?Не му ли стигат Свинекомплексите в село Маноле фуражният завод в село Труд и другизаводи взети пак на безценица с помоща на Корнелия и Овчаров .Това са мафия бе хора не са партия а обирджии !
70
4
 
15
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ГЕРБ ОТМЕНЯ СДЕЛКАТА ЗА ПАНАИРА ЗА ДА ТЪРСИ ПО-ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА ЗА ЧЕРНАТА СИ МАФИОТСКА КАСА.
69
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега да отменят сделката която сключиха с Пеевски и да върнат ,,Бургартабак,, ИПК ,,Родина ,, и Полиграфичният ,,Д. Благоев ,,.... Да , ама не ......... Гарантирано от ГРАБ
68
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санирането не е по евро проект или национална кампания . Българската банка за развитие го прави и финансира - преведеноЕдни мазни банкери по случайност от ГЕРБ пратаявят проект и ти идват в блока плашат *** и те убеждават да се СЪГЛАСИШ ТИ и твойте съседи , да ти олепят с един много скъп стиропор и едни прости дограми .Разбира се ти нямаш думата кой да ти го слага щот не ти искат пари.- и ти водят братята. Целта е да не го продаваш жилището ,води ти се като платена субсидия (да не казваш че държавата невти е дала нищо ) и след някой друга годинка санираните домове да им набъбне
67
2
 
10
 
! Отговори
НМОГО СЕ КРАДЕ ЕЙЙ преди 6 години
БАЦЕ ГЛЕДАШ ЛИ СИ КРАДЛИВИЯ ТИГЪР, ДА ГО ПУСНЕШ В ОПЕРАТА ДА ПРЕГЛАСЯ
66
2
 
9
 
! Отговори
УЖАС преди 6 години
ГЕРБ БСП ВСЕ БКП И ДС