Още от август – повече пари за дежурствата на полицаите

Радев чака от синдикатите предложения как да се разпределят парите
3
Още от август – повече пари за дежурствата на полицаите
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ръководството на МВР чака от синдикалните организации да представят своите становища по предложени промени в Наредбата за размера за допълнителните възнаграждения за постигнати резултати на служителите до утре.

Още по темата

Ръководството на МВР предложи на синдикатите да обсъдят и постигнат споразумение преди 28 юли, когато е крайният срок министърът да издаде своята заповед за изплащане на допълнителните парични възнаграждения за постигнати резултати, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Предвижда се сумите за първия отчетен период да бъдат изплатени през август.

МВР шефът Валентин Радев заяви, че разчита на синдикатите за това, че познават детайлите и държи заедно да вземат най-справедливото решение за стимулиране на служителите.

Синдикатите се ангажираха в срок до утре да изпратят своите писмени становища.

"Борете се за по-високи доходи, но нека го правим заедно", призова Радев.

Той отново помоли да не се манипулира процесът на диалог помежду им и напомни, че от пет проведени заседания на Съвет за социално партньорство в МВР лично е присъствал на три от тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ние с гайдите кога ще ни вдигнат заплатите? На 36 март ли? Дойде ми парно за 800 лева. Как да го платя с 500 лева заплатка? С тези заплати които взимаме какви са тези цени на парното? Кой и как ги изчислява? Защо цените не са съобразени със заплатите? Или ще кажат че това е бил трика с плика когато ни докараха демоникрацията. Да точно това е била целта да унищожават и разграбват. Но това няма да продължава до безкрай. Ще доиде деня на разплатата! Те и фашистите мислеха че ще са вечни!
1
0
 
16
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Продадоха суджуците и пари за МВР се намериха ...