Цветанов скочи срещу Нинова: Отклонявате вниманието

Соцлидерката обичала да създава фалшиви новини
55
Цветанов скочи срещу Нинова: Отклонявате вниманието
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Критиките и упреците на левицата към властта само целят да отклонят вниманието от проблемите на хората, смята шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той дори обвини червената шефка Корнелия Нинова, че обича да се изправи на парламентарната трибуна и да говори неистини, да създава фалшиви новини и така да привлича внимание и да каже, че БСП е алтернатива на управлението.

Още по темата

Цветанов използва като повод да скочи на Нинова нейните критики срещу решението на правителството да обяви оградата по българо-турската граница за стратегически обект от значение за националната сигурност. Заради това не можели да се публикуват материали и да се подават сигнали, ако има нарушения, оплака се соцлидерката.

Цветанов обаче я призова, ако знае за някакви престъпления, веднага да се обърне към компетентните институции.

„Няма да ограничим възможността този, който има данни за престъпление, да сезира органите, от БСП сезирайте, когато имате достатъчно доказателства, защото точно този институционален подход подхожда на народните представители“, отсече той.

Според него важните теми сега са бюджетът за следващата година, политиките на правителството и каква подкрепа има.

Цветанов се похвали, че благодарение на кабинета „Борисов“ 3 доходите скачат, контрабандата пада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
41
2
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 37 Апартаментите на Цветанов вече са 16. Що , пречат ли ти нещо?
40
2
 
3
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
Бойко е любимец на народа.
39
0
 
2
 
! Отговори
Темида преди 6 години
А всички дружно отклоняват вниманието от основния проблем. Да си припомним, че като си гласуваха квотата в висшия съдебен съвет нямаше скандали а само консенсус..........Кооолко да е *** Българина. Явно доста!
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо борецо използва тяхната риторика хахахахаха! От кога бре мискинино !
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При новия статут на оградата, ще започнат ли най-после да стрелят по незаконно преминаващите или само за българи ще важи? Цецо нещо е намислил пак!
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАК СТЕ МИ ОМРЪЗНАЛИ ВСИЧКИТЕ-И ТИЯ И ОНИЯ И ДРУГИТЕ-И ВСИЧКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!
35
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се обръща внимание на тези разярени и некадърни песове - комунифилистиците. Те са едни ***, доносници, провалени некадърници на бунището на историята- с подарено от партият образование, със заграбени имоти от хората. С една дума изпечени лъжци и крадци, единствено може да им съперничат *** в тези направления
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в/у пипона на тая кратуна само ФЕС и то тиквоиден, с пискюл на златни ресни , а от страни с тъмно червен як конец е извезано числото 6. до шестицата буквата "а", демек 6а.6а показава до кой клас е стигнал в интелегентното си развитие и бройката на апартаментите които манипулативно на закона е придобил.
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПИСНА МИ И ОТ ТОЗИ НАГЛЕЦ...И ОТ НИНОВА И ОТ БОРИСОВ . ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА НАЛАПАТ СЕ А НАРОДЪ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И ГЛАД....ЗА ТОВА ГОВОРЕТЕ БЕ НАГЛЕЦИ,ЗАЩОТО Е ДОШЛО ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ,ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ ОТ ВАШИТЕ ДОХОДИ ,ОТ ВАШИТЕ ГЛЕЗОТИИ, ОТ ВАШИТЕ ПРЕВИЛЕГИИ И ДА СЕ ДАДЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ,НА БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ НИ ДЕТО ИМАТ ПО 40 ГОДИНИ СТАЖ ЗА ДА ДОЙДАТ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ И ДА СЕ НАГУШАТ С ПЕНСИОННИ ФОНДИВЕ ИС ВЛОГОВЕ НА БЪЛГАРИ И НЕ СПРЯХА ДА КРАДАТ ...КОГА ЩЕ ГИ СПРЕМ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ! ВРЕМЕ Е ДА НАП
32
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-интересното е, че има същества които вярват на лъжливата курабия ***. Повечето й почитатели са или дементни пенсионери или неграмотни ***.
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЛКО СТАНАХА ВЕЧЕ АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ?
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че защо ще ходиш в Малко Търново-----------------------Ей така ще питат и от полицията, когато отидеш за открит лист.
29
2
 
15
 
! Отговори
арест за ЦВетанов преди 6 години
Напомняме че милиони деца в БЪлгария са тежко и завинаги увредени от терористи и педофили през нагло престъпни незаконни камери и обемно проникващи скенери.ЦВетанов и Борисов са ВИНОВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА>НАГЛЕЦИТЕ КОРУПЦИОННО СА НАРУШИЛИ ч.32 и чл 29 от КОНституцията и ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ..
28
0
 
11
 
! Отговори
ТАНТО ЗА ТАНТО преди 6 години
ВАЖНОТО Е,ЧЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ВЪВЕДАТ МИНИ ВИЗИ,ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕС. ТРЯБВА ДА ГО ЗАЯВЯТ И В СРОК ОТ 36 ЧАСА ДА ПОЛУЧАТ ОДОБРЕНИЕ ИЛИ ОТКАЗ.НЕ КАТО ДО СЕГА-РАЗВЯВАТ СИ ГАЩИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ БЕЗ ВИЗИ А ДА ОТИДЕШ ПРИ ТЯХ ТЕ ГЛЕДАТ ПОД ЛУПА И СЕ ГАВРЯТ.
27
0
 
7
 
! Отговори
И ГЕРБ ЩЕ ГО ВЪВЕДЕ преди 6 години
ПАК ЩЕ ВЪВЕДАТ ОТКРИТИТЕ ЛИСТОВЕ. ОТИВАШ ДО МАЛКО ТЪРНОВО, ТРЯБВА ДА ИСКАШ ОТКРИТ ЛИСТ, ДА КАЖЕШ ЗАЩО ОТИВАШ, ПРИ КОГО, С КАКВО ЩЕ ПЪТУВАШ, КОГА. КАТО ОТИДЕШ ТАМ, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДСТАВИШ В ПОЛИЦИЯТА. А ПО ПЪТЯ - ПРОВЕРКИ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР.
26
3
 
2
 
! Отговори
Граничаря преди 6 години
Едно време, имаше кльон! Да не говорим откъде почваха граничните зони.Както и да се направи нещо все се грачи по форумите.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Внимание! Внимание! Внимание!Благодаря за вниманието!
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време трябваше открит лист за да отидеш в населено място близо до границата,а камо ли на браздата! Ако това не е място от стратегическо значение,не зная кое друго е! То да не е някакъв селски двор! И който нарушава закона трябва да бъде съден!
23
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
До позитано 20,съборения плет ли е победата на герб-комунисти,ако бяха замазали с кал плета,щеше да издържи по-вече.